PADEKIT PLYYYYYSS
Noriu parsisiusti deklaracija,man ismeta lentele ''Kataloge nerasta atitinkama forma.Nurodykite formos buvimo vietą".Failai lietuviski.
QUOTE(vivafresh @ 2010 04 21, 20:53)
o kada deklaravot? aš irgi kaunietė, bet niekaip nesulaukiu litukų
as deklaravau kovo 24d internetu, kaimyne ir ta pacia diena, bet ji gavo ana savaite, o as dar palaukt turejau Siaip dar vyrui nepervede ir kelios drauges negave, cia kaip suprantu kasdien po truputi trupina ir vis grazina
Čia ir nuo miesto, ir nuo pavardės priklauso...
QUOTE(SD3 @ 2010 04 21, 22:20)
Čia ir nuo miesto, ir nuo pavardės priklauso...
mūsų raidė J taip reikia pinigėlių... ai, ką čia dejuoju
QUOTE(vestinuka @ 2010 04 21, 21:33)
PADEKIT PLYYYYYSS
Noriu parsisiusti deklaracija,man ismeta lentele ''Kataloge nerasta atitinkama forma.Nurodykite formos buvimo vietą".Failai lietuviski.
o pas jus yra programa kompiuteryje? ar esat parsisiunte tuscia forma?
QUOTE(Sigitukas @ 2010 04 21, 22:02)
as deklaravau kovo 24d internetu, kaimyne ir ta pacia diena, bet ji gavo ana savaite, o as dar palaukt turejau Siaip dar vyrui nepervede ir kelios drauges negave, cia kaip suprantu kasdien po truputi trupina ir vis grazina
As irgi is kauno- bent jau is mano draugu tarpo yra gavusiu ir nemazai. As pati irgi gavau.
kodel vyro deklaracijoje EDV 34 man rodo 0,07 ir meta perspejima,jei viskas gerai?
o jei išskaičiavo už sveikatos draudimą už du mėnesius tai kur kreiptis kad gražintų tuos 144 Lt, nes juk paskelbė valdžia kad nereikia iki kitų metų mokėti. ar kažką painioju?
Papildyta:
o jei deklaruojant pajamas jau nurašė pinigus už draudimą ir gavau 144 Lt mažiau tai kas dabar? viskas jau, neis susigrąžinti tų pinigų? deklaravau tada kai tik paskelbė apie tą įstatymą, o kai jau išsiunčiau deklaraciją tada atšaukė ir sakė neskubėkit mokėti
Papildyta:
QUOTE(egle1984 @ 2010 04 20, 19:05)
vadinasi,ne visi ten "sugadinti" o del PSD, tai as manau,kad niekam nereikia skubeti moketi
o jei deklaruojant pajamas jau nurašė pinigus už draudimą ir gavau 144 Lt mažiau tai kas dabar? viskas jau, neis susigrąžinti tų pinigų? deklaravau tada kai tik paskelbė apie tą įstatymą, o kai jau išsiunčiau deklaraciją tada atšaukė ir sakė neskubėkit mokėti
QUOTE(vestinuka @ 2010 04 21, 20:33)
PADEKIT PLYYYYYSS
reikia nurodyti kataloga, kuriame yra forma GPM308 (ta pagrindine, vad. sablonas, o ne duomenys is preliminarios deklaracijos)
arba gal ne ta forma parsisiuntei...
arba gal isarchyvavo blogai...
QUOTE(Sigitukas @ 2010 04 21, 22:02)
as taip pat deklaravau 03.24,dar negavau...smagu kas jau gavo..ateis gal ir mano eile,gal anksciau nei liepos galas
SOS, gelbekit padekit. Reikalas tame, kad nuo 2009 11men esu registruota DB, tai uz pora men. galiu susigrazinti pinigeliu taip? O reikalas tame, kad as nemoku uzsipildyti deklracijos. Niekada to nedariau gal kas galetu man pagelbeti?