Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventoju pajamu mokescio deklaravimas

Sveikutes,
praitais metais mano vyras nedirbo ir pagal viska turetu sumoket 12 men*72 lt pinigu suma, bet deklaracija visiskai neparuosta tik pazyma kad jis nedirbo tuos 12 menesiu. Kaip cia suprasti?
Atsakyti
QUOTE(Jaudita @ 2010 04 20, 12:48)
Sveikutes,
praitais metais mano vyras nedirbo ir pagal viska turetu sumoket 12 men*72 lt pinigu suma, bet deklaracija visiskai neparuosta tik pazyma kad jis nedirbo tuos 12 menesiu. Kaip cia suprasti?

Pazymoje turetu matytis irasas PERKELTA arba NEPERKELTA.Jei neperkelta, pati galite irasyti duomenis
Atsakyti
QUOTE(egle1984 @ 2010 04 20, 12:50)
Pazymoje turetu matytis irasas PERKELTA arba NEPERKELTA.Jei neperkelta, pati galite irasyti duomenis

Neperkela ir net nera deklaracijos. Prie iraso deklaracija uz 2009 metus ner pazymos.Visai pasimeciau doh.gif
O kai skambinam i mokescius tai viena karta sako reiks susimoket, kita karta kad laukiam ka valdzios vyrai nuspres doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaudita: 20 balandžio 2010 - 11:53
QUOTE(Jaudita @ 2010 04 20, 12:52)
Neperkela ir net nera deklaracijos. Prie iraso deklaracija uz 2009 metus ner pazymos.Visai pasimeciau doh.gif
O kai skambinam i mokescius tai viena karta sako reiks susimoket, kita karta kad laukiam ka valdzios vyrai nuspres doh.gif .

Pries tai lyg rasete,kad pazyma yra, o nera deklaracijos..As manau,kad zmones, kuriems vmi negrazina nieko, o patiems reikia susimoketi, turetu neskubet;) nes valdzia svarsto svarsto, imti-neimti.sumokesi, paskui dar reiks laiko sugaisti,jei nutars grazinti:)
Atsakyti
QUOTE(Jaudita @ 2010 04 20, 12:48)
Sveikutes,

na jei jis visai neturėjo pajamų per 2009, tai nesistebiu, kodėl deklaracija neparuošta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leblon: 20 balandžio 2010 - 11:56
QUOTE(Leblon @ 2010 04 20, 12:55)
na jei jis visai neturėjo pajamų per 2009, tai nesistebiu, kodėl deklaracija neparuošta.

tai ka tokiu atveju daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaudita @ 2010 04 20, 12:57)
tai ka tokiu atveju daryt g.gif

aš manau, kad jūsų vyrui nereikia teikti deklaracijos,
tik sumokėt už psd už visus metus.
bet dar neskubėkite mokėt, nes gal kas pasikeis
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2010 04 20, 12:59)
aš manau, kad jūsų vyrui nereikia teikti deklaracijos,
tik sumokėt už psd už visus metus.
bet dar neskubėkite mokėt, nes gal kas pasikeis

nedaug laiko liko iki geguzes, todel kuo toliau tuo baisiau kai nz ka daryt, juk nemaza suma gaunasi, todel reikia viska gerai apsvarstytis kur tuos pinigelius gauti kad apsimoketume.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaudita: 20 balandžio 2010 - 12:04
QUOTE(Sigitukas @ 2010 04 20, 11:11)
Nu sakes su tom deklaracijom, ir tyli niekur nieko neskelbia. Pas mane buvo 800lt grazintina, o is 800 liko 0 atnaujinus g.gif  ka jus cia prisiaiskinsit, siaubas tik nervus susigadinsit, va tau ir grazina kaip jie sako uz mokslus ir uz palukanas.siaubas doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Pas mane tas pats ir niekaip neissiaiskinu kodel, net skambinau i vmi, reikalavau pasakyti kur parasyta, paskelbta, sako viskas kaip pernai, nors pernai viska taip pat deklaravau, pinigus gavau, siemet po atnaujinimo 0.Dar isaiskino kad biudzeto deficitas siemet 200 mln .nelabai vistiek supratau
Papildyta:
QUOTE(Jaudita @ 2010 04 20, 13:03)
nedaug laiko liko iki geguzes, todel kuo toliau tuo baisiau kai nz ka daryt, juk nemaza suma gaunasi, todel reikia viska gerai apsvarstytis kur tuos pinigelius gauti kad apsimoketume.

Jei ir reikes sumoketi, visada galima susitarti, kad sumokesit dalimis, o jei neturit galimybiu moketi, pvz esat socialiai remtini, mokejimai bus atideti, kol pasitaisys Jusu materialine padetis.Nereikia skubeti moketi, kiekviena diena vis kitaip raso, bet kuriuo atveju gausit pranesima, kad turite sumoket.
Atsakyti
QUOTE(doollmena @ 2010 04 19, 21:57)
sveiki, prasau padekit man niekaip nepavyksta formos atsiverti, programa instaliavau, forma parsisiunciu,bet jos nesiseka isarchivuoti ir atidaryti doh.gif  nesuprantu juk pernai buvo viskas ciki

1. Parsisinčiau šių metų formą.
2. Parsisiunčiau šių metų preleminarią deklaraciją.
3. Parsisiunčiau iš naujo tą programą Abbey ( ar kažkas tokio), suinstaliavau - kompe kur kalbų nustatymai, būtinai turi būti nustatyta lietuvių kalba.
4. Niu ir tada atidariau formą, aukštai kaurėje praskleidžiau operacijų sąrašą, ten buvo "įkelti duomenis", nurodžiau, kad įkeltų, parsisiųstos preleminarios deklaracijos duomenis ir paspaudžiau ok.

Oj, aš irgis šiais metais kažkaip daug laiko praleidau, kol atsidariau tą formą blush2.gif Gal kam pagelbėsiu ir bus aiškiau ir lengviau ax.gif
Atsakyti
Aš ką tik skambinausi į vmi. Nes visi aplinkui jau gauna pinigėlius, kurie pildė tą pačią dieną, o aš ne. Tai pasakiau asmens kodą, patikrino deklaraciją, sakė be klaidų ir laukt...turi sumokėt iki liepos 21d.... doh.gif
Pernai tikrai pamenu, kad grąžino per ~2,5 savaitęs nuo deklaracijos pateikimo.
Atsakyti
QUOTE(Mon Amour @ 2010 04 20, 14:33)
Pernai tikrai pamenu, kad grąžino per ~2,5 savaitęs nuo deklaracijos pateikimo.

ir pinigų biudžete pernai buvo daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti