Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventoju pajamu mokescio deklaravimas

QUOTE(mamyteegle @ 2010 04 20, 06:17)
Man buvo tas pats.Deklaravau kovo 26 d, gavosi padori grazintina suma, apie 400 lt.Deklaracija greitai pazaliavo, kad priimta aktuali, i el. pasta gavau zinute, kad viskas tvarkoj.Laukiau laukiau kada perves, vakar ilendu i e-deklaravima, ziuriu pazyma ir deklaracija atnaujinta 04-14.Grazintina suma nuliai.Susinervinau, puoliau skambinti i VMI, sako cia taip ir turi buti, tipo kazkokie istatymai pasikeite, pinigu nebus, liepe deklaruoti is naujo, pagal atnaujinta deklaracija.Taip is nervu nieko ir nesupratau, kodel.Jei buciau netycia neilindus paziureti, nieko ir nezinociau, nes jokios zinutes apie atnaujinima negavau.Bandysiu dar aiskintis.Jau gal 7 metus deklaruoju pajamas, tokiu cirku dar nebuvo, gal mane suklaidino.

blink.gif nu bananu salis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(yolitux @ 2010 04 19, 22:16)
Labas,

Siandien nugirdau, kad valstybe nuo pasalpu neturejo nuskaiciuoti 6proc privalomojo sveikatos draudimo, nes pasalpu gavejai turi buti soc. draudziami valstybes lesomis ir deklaravus pajamas butu galima susigrazinti nuskaiciuotas imokas, gal kas zino konkreciau? Bandziau pildyti deklaracija, bet raso, kad nereiketu rasyti P8 langelyje nieko  g.gif

Cia daugumai mamu nemazi pinigeliai susidarytu, jei cia tiesa.....  mirksiukas.gif

Kur cia taip nugirdot?Gerai butu, bet abejoju g.gif
Atsakyti
sveikos... sorry, bet ner laiko skaityt visu temu, iki snd pietu reik padet pazistamam uzdeklaruoti ir esu aklavietej.
1.tas zmogus dirbo Lietuvoj, tada stovejo birzoj, o po to Baltarusijoj dirbo (legaliai) o vmi pazymoj yra tik nurodyti "biliutenio" pajamos blink.gif per el paslaugas egas svetainei rodo pajamas kiek buvo.
2.bet ar galima naudojantis sodros duomenimis pildyt deklaracija?
3. ir dar per egas, socialini draudima rodo kad 2 men nedraustas, tai jau cia tikrai taip buvo, ane? jei9 jau sodra raso. ar ir gali but negavus duomenu is birzos.
aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brunera @ 2010 04 20, 09:35)
sveikos... sorry, bet ner laiko skaityt visu temu, iki snd pietu reik padet pazistamam uzdeklaruoti ir esu aklavietej.
1.tas zmogus dirbo Lietuvoj, tada stovejo birzoj, o po to Baltarusijoj dirbo (legaliai) o vmi pazymoj yra tik nurodyti "biliutenio" pajamos  blink.gif  per el paslaugas egas svetainei rodo pajamas kiek buvo.
2.bet ar galima naudojantis sodros duomenimis pildyt deklaracija?
3. ir dar per egas, socialini draudima rodo kad 2 men nedraustas, tai jau cia tikrai taip buvo, ane? jei9 jau sodra raso. ar ir gali but negavus duomenu is birzos.
aciu is anksto  4u.gif

bedarbio pašalpos nereikia nurodyti deklaracijoje, ji neapmokestinama.
todėl lieka tik biuletenio pajamos.
o iš Sodros duomenų geriau nepildykite deklaracijos, VMI ir Sodros duomenis truputį skiriasi.
geriau paskambinkite MIC, kodėl nėra duomenų apie užmokestį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leblon: 20 balandžio 2010 - 08:39
QUOTE(Leblon @ 2010 04 20, 08:37)
bedarbio pašalpos nereikia nurodyti deklaracijoje, ji neapmokestinama.
todėl lieka tik biuletenio pajamos.

bet ten yra ir pinigeliai uz darba .... o kaip su ta Baltarusija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(brunera @ 2010 04 20, 09:40)
bet ten yra ir pinigeliai uz darba .... o kaip su ta Baltarusija? g.gif

aš papildžiau prieš tai buvusią žinutę.
geriau paskambinti į MIC ir tiksliai viską sužinosit,
negu užpildyti neteisingai iš nuogirdų
Atsakyti
sveikos mergaites!as deklaravau 04.09d,bet dar nepazaliavo,ka daryt gal skambiti vmi?
Atsakyti
Nu sakes su tom deklaracijom, ir tyli niekur nieko neskelbia. Pas mane buvo 800lt grazintina, o is 800 liko 0 atnaujinus g.gif ka jus cia prisiaiskinsit, siaubas tik nervus susigadinsit, va tau ir grazina kaip jie sako uz mokslus ir uz palukanas.siaubas doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitukas @ 2010 04 20, 11:11)
Nu sakes su tom deklaracijom, ir tyli niekur nieko neskelbia. Pas mane buvo 800lt grazintina, o is 800 liko 0 atnaujinus g.gif  ka jus cia prisiaiskinsit, siaubas tik nervus susigadinsit, va tau ir grazina kaip jie sako uz mokslus ir uz palukanas.siaubas doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Zinoma ,kad grazina ir uz palukanas,ir uz studijas..ar Jus bent paziurejote,kodel ten nuliai liko?
Atsakyti
sveikos,

as irgi dar nesulaukiu ponigeliu,nors deklaravau 03-24d. vyrui deklaravau 26d. ir jis jau praeita savaite gavo, dabar atsiverciu eds, ziuriu,kad pazyma atnaujinta 04-10,bet grazintina suma nepasikeite,tai man laukt toliau pinigu ar is naujo siust jiems deklaracija? g.gif beje,vyrui po deklaracijos pridavimo taip pat atnaujino,bet po keliu dienu,nieko nebesiunciau ir pinigus vistiek gavo,tai nebezinau ka man daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatella @ 2010 04 20, 11:37)
sveikos,

as irgi dar nesulaukiu ponigeliu,nors deklaravau 03-24d. vyrui deklaravau 26d. ir jis jau praeita savaite gavo, dabar atsiverciu eds, ziuriu,kad pazyma atnaujinta 04-10,bet grazintina suma nepasikeite,tai man laukt toliau pinigu ar is naujo siust jiems deklaracija? g.gif  beje,vyrui po deklaracijos pridavimo taip pat atnaujino,bet po keliu dienu,nieko nebesiunciau ir pinigus vistiek gavo,tai nebezinau ka man daryt  doh.gif

jei duomenys nepasikeitė, tai neverta siųsti dar kartą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leblon: 20 balandžio 2010 - 10:39
QUOTE(Donatella @ 2010 04 20, 11:37)
sveikos,

as irgi dar nesulaukiu ponigeliu,nors deklaravau 03-24d. vyrui deklaravau 26d. ir jis jau praeita savaite gavo, dabar atsiverciu eds, ziuriu,kad pazyma atnaujinta 04-10,bet grazintina suma nepasikeite,tai man laukt toliau pinigu ar is naujo siust jiems deklaracija? g.gif  beje,vyrui po deklaracijos pridavimo taip pat atnaujino,bet po keliu dienu,nieko nebesiunciau ir pinigus vistiek gavo,tai nebezinau ka man daryt  doh.gif

NEREIKIA siusti is naujo,jei pateikete teisingus duomenis, juolab,jei atnaujintame faile nera pakeitimu thumbup.gif
Atsakyti