Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventoju pajamu mokescio deklaravimas

QUOTE(patrakusi @ 2010 04 19, 14:51)
Sveiki,
Aš už 2008m nedeklaravau pajamų, bet preliminarią turiu..Bet dabar atsisiuntusi jos negaliu atidaryti, nes rašo kad nėra tinkamos formos..Nors 2009m preliminarią atsidariau su ta programa ir forma tinkama..Gal kas žino kaip man ją dabar atsidaryti?..Gal ten versija senesnė buvo?.. g.gif Ačiū už pagalbą.. 4u.gif

reikia kito šablono. 2008 metams GPM302 buvo.
EDS sistemoj ir be šablono įmanoma peržiūrėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leblon: 19 balandžio 2010 - 14:07
Maniškė išsiųsta 23 d. Pinigėliai įkrito šiandien. Swedbank. bigsmile.gif
Atsakyti
smagu kad jau krenta kai kam pinigeliai..
maniske priimta kovo 24...kol kas dar tuscia.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(foolmeto @ 2010 04 19, 12:35)
o pati protinga?
jei taip, tai susitvarkytumėte viską elektroniniu būdu ir nereiktų į VMI važiuoti.

As pirma ir pildziau internetu, o ka db man deklaruot jei visi 9lapai tusti beveik.O as pati atostogose iki 3metu, bet jokiu pajamu negaunu.Man grazintina buvo uz mokslus ir paskolas. O vyrui ir tas pats atnaujinta, tai nesuprantu as db ar cia jau tos ankstesnes negalioja ar kaip, nes niekur vmi neradau parasyta kad atnaujino deklaracija ir senoji negalioja doh.gif
Atsakyti
o jums i pasta nieko nebuvo ateje, koks laiskas, kad galima pasikonsultuoti su kazkuriuo konkreciu zmogumi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murka2008: 19 balandžio 2010 - 20:16
sveiki, prasau padekit man niekaip nepavyksta formos atsiverti, programa instaliavau, forma parsisiunciu,bet jos nesiseka isarchivuoti ir atidaryti doh.gif nesuprantu juk pernai buvo viskas ciki
Atsakyti
QUOTE(doollmena @ 2010 04 19, 21:57)
sveiki, prasau padekit man niekaip nepavyksta formos atsiverti, programa instaliavau, forma parsisiunciu,bet jos nesiseka isarchivuoti ir atidaryti doh.gif  nesuprantu juk pernai buvo viskas ciki

o kaip bandėt išarchivuoti?
spaudėt extract file?
Atsakyti
Labas,

Siandien nugirdau, kad valstybe nuo pasalpu neturejo nuskaiciuoti 6proc privalomojo sveikatos draudimo, nes pasalpu gavejai turi buti soc. draudziami valstybes lesomis ir deklaravus pajamas butu galima susigrazinti nuskaiciuotas imokas, gal kas zino konkreciau? Bandziau pildyti deklaracija, bet raso, kad nereiketu rasyti P8 langelyje nieko g.gif

Cia daugumai mamu nemazi pinigeliai susidarytu, jei cia tiesa..... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yolitux: 19 balandžio 2010 - 21:23
QUOTE(Leblon @ 2010 04 19, 23:12)
o kaip bandėt išarchivuoti?
spaudėt extract file?

taip isarchivuoja, bet as matau tuscia deklaracija, o kaip noriu parsisiusti preliminaria - raso,kad nerasta forma
Atsakyti
QUOTE(doollmena @ 2010 04 19, 22:37)
taip isarchivuoja, bet as matau tuscia deklaracija, o kaip noriu parsisiusti preliminaria - raso,kad nerasta forma

reikia, kad šablonas ir preliminari būti tam pačiam aplanke.
Atsakyti
jei as 2009m. nedirbau turejau 3grupe iki rugsejo 10,ogeguzi gime trecias vaikutis,tai man deklaracija pildyti tuscia ar kaip...
Atsakyti
QUOTE(Sigitukas @ 2010 04 19, 19:22)
As pirma ir pildziau internetu, o ka db man deklaruot jei visi 9lapai tusti beveik.O as pati atostogose iki 3metu, bet jokiu pajamu negaunu.Man grazintina buvo uz mokslus ir paskolas. O vyrui ir tas pats atnaujinta, tai nesuprantu as db ar cia jau tos ankstesnes negalioja ar kaip, nes niekur vmi neradau parasyta kad atnaujino deklaracija ir senoji negalioja doh.gif

Man buvo tas pats.Deklaravau kovo 26 d, gavosi padori grazintina suma, apie 400 lt.Deklaracija greitai pazaliavo, kad priimta aktuali, i el. pasta gavau zinute, kad viskas tvarkoj.Laukiau laukiau kada perves, vakar ilendu i e-deklaravima, ziuriu pazyma ir deklaracija atnaujinta 04-14.Grazintina suma nuliai.Susinervinau, puoliau skambinti i VMI, sako cia taip ir turi buti, tipo kazkokie istatymai pasikeite, pinigu nebus, liepe deklaruoti is naujo, pagal atnaujinta deklaracija.Taip is nervu nieko ir nesupratau, kodel.Jei buciau netycia neilindus paziureti, nieko ir nezinociau, nes jokios zinutes apie atnaujinima negavau.Bandysiu dar aiskintis.Jau gal 7 metus deklaruoju pajamas, tokiu cirku dar nebuvo, gal mane suklaidino.
Atsakyti