Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventoju pajamu mokescio deklaravimas

QUOTE(zitukas24 @ 2010 04 08, 07:30)
daugiau klaidų nerodo g.gif 
o į 35A įrašyta 0
Papildyta:

aišku tada, o 33 yra pliusas 354, tai ta suma turėtų grįžti, ar ne? jie iš tos sumos "-" atsiskaičiuos, ar man pačiai padengt reiks?

tai pas Jus 46 minusas?
jis gali atsirasti tik jei nedirbot ir nebuvot drausta valstybės lėšomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leblon: 08 balandžio 2010 - 06:34
QUOTE(Leblon @ 2010 04 08, 07:33)
tai pas Jus 46 minusas?
jis gali atsirasti tik jei nedirbot ir nebuvot drausta valstybės lėšomis.

pas mane jis 46
matomai kažką blogai užpildžiau doh.gif , nes mano visi mėnesiai buvo arba dirbami, arba drausta(valstybės lėšomis). pirmą kart bandau, bet man vis nepavyksta užpildyti teisingai.
Atsakyti
QUOTE(zitukas24 @ 2010 04 08, 06:44)
pas mane jis 46
matomai kažką blogai užpildžiau doh.gif , nes mano visi mėnesiai buvo arba dirbami, arba drausta(valstybės lėšomis). pirmą kart bandau, bet man vis nepavyksta užpildyti teisingai.

gali būti, kad Jūsų duomenys pateikti į VMI yra klaidingi. Pas mane irgi tas pats. Visada dirbau, dar kelis mėn. buvau vaiko priežiūros atostogose, o reikia sumokėti. Kai nuvažiavau į Sodrą pažymos apie gautas pajamas, tai pasakė, kad nesijaudinčiau, tiesiog sistema klaidingai suformavo duomenis. Ir sakė, kad taip daug kam.

O dabar dar ir aš noriu paklausti. Jeigu aš dirbau samdomą darbą ir dar turėjau išsiėmusi individualios veiklos pažymėjimą, tai man už tą pažymėjimą irgi reikia susimokėti PSD ar jau nereikia? Nes vis tiek darbovietė už mane mokėjo.
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2010 04 08, 08:59)
gali būti, kad Jūsų duomenys pateikti į VMI yra klaidingi. Pas mane irgi tas pats. Visada dirbau, dar kelis mėn. buvau vaiko priežiūros atostogose, o reikia sumokėti. Kai nuvažiavau į Sodrą pažymos apie gautas pajamas, tai pasakė, kad nesijaudinčiau, tiesiog sistema klaidingai suformavo duomenis. Ir sakė, kad taip daug kam.

O dabar dar ir aš noriu paklausti. Jeigu aš dirbau samdomą darbą ir dar turėjau išsiėmusi individualios veiklos pažymėjimą, tai man už tą pažymėjimą irgi reikia susimokėti PSD ar jau nereikia? Nes vis tiek darbovietė už mane mokėjo.

jeigu uz jus mokejo,kai individualia veikla turejot,tai nereikia jums moket,man taip atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 08 balandžio 2010 - 09:29
jei dirbot imoneje, tai tik viena yra lengvata, kad nereikia kas menesi moketi 72lt, o susimokate metu gale nuo pajamu. reikia ir 15 pelno susimoket, ir 9 sveikatos draudimo, ir 10 proc atskyrai sodrai. pasiskaitykite musu temele apie vl ir ivp 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2010 04 08, 06:26)
visai tikėtina, kad ši skola būtent dėl biuletenių.

nu kaip skola gali susidaryti del biulioteniu doh.gif pas mane belenkiek biulioteniu, o man vistiek apsiskaiciuoja kad grazins virs 1000 Lt.
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2010 04 08, 12:03)
nu kaip skola gali susidaryti del biulioteniu  doh.gif  pas mane belenkiek biulioteniu, o man vistiek apsiskaiciuoja kad grazins virs 1000 Lt.

šaunu, kad Jums gražins.
bet jei Sodra mokėdama ligos pašalpą pritaiko npd, ir dar darbovietė pritaiko, tai jau gaunasi per didelis npd.
mano tėčiui dėl vieno biuletenio susidarė skola.
Atsakyti
Gal kas zinote per kiek laiko ta pateikta deklaracija patikrina?Kada ji sistemoje "pazaliuos",t.y.bus parasyta "PRIIMTA AKTUALI"? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2010 04 08, 11:54)
šaunu, kad Jums gražins.
bet jei Sodra mokėdama ligos pašalpą pritaiko npd, ir dar darbovietė pritaiko, tai jau gaunasi per didelis npd.
mano tėčiui dėl vieno biuletenio susidarė skola.

na man uz biuliotenius nepritaike NPD, bent jau ataskaitoje nuliai.
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2010 04 08, 13:21)
na man uz biuliotenius nepritaike NPD, bent jau ataskaitoje nuliai.

gerai, bet darbovietė tai nežino kiek gausi iš sodros.

pvz, už kovą priskaičiuota atlyginimas 1000 Lt, pritaikytas npd 430.
dar sodra išmokėjo 1000 Lt, nepritaikė npd.

viso kovo mėnesio pajamos 2000 Lt, pritaikytas npd 430 Lt.
o turėjo būti pritaikytas 230 Lt npd, t.y. jau per mažai gpm sumokėta valstybei.

tokia pati schema galioja, kai dirbama per 2 darbus.
viena darbovietė taiko, kita netaiko npd.
bet būna pritaikytas per didelis npd, nes pirma darbovietė nežino apie tavo kitos darbovietės pajamas.

aš dirbau per 2 darbus ir likau skolinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leblon: 08 balandžio 2010 - 12:33
sveikos... pateikiau savo deklaracija bet va vis raso kad PATEIKTA o vyrui ir kitiem kam deklaravau jau net ta pacia diena budavo priimta aktuali, kazin kodel man tai? g.gif
Atsakyti
Ta pacia diena man dar niekada nera patikrine. Idomiai cia. Jei ne paslaptis,kada teikete? Paziurekite savo nurodyta el.pasta. Gal i ten VMI kokiu naujienu atsiunte.
Atsakyti