QUOTE(zaika @ 2010 04 17, 19:13)
Niekas nepakomentavo sito posto, man irgi labai idomu kaip cia yra? Deklaravau kovo 31, jau senokai priimta aktuali, o vat neseniai pasiziuriu, kad deklaracija vel atnaujinta. Norejau paklausti, ar man tiesiog nekreipti i ja demesio, ar butinai reikia per nauja issiusti? Aisku, is naujo siust tai visai nenoreciau, nes tada isvis nzn kada bus pinigeliai...
Vat vat klausykit kas cia per nonsensas!!! vakar vakare kazko besitikedama taip pat ilindau i elektronine bankininkyste, o ten radau atnaujinta deklaracija, nu pabludau visai. Buvau issiuntusi jau kovo 24, kovo 29 buvo patvirtinta, aktuali ir visaip kaip. Tai kaip laukiau pinigeliu:) o cia radau stebukla, atnaujinta deklaracija. Tai ir suprask zmogau, pranesimo jokio negavau, nei i pasta, nei dar kur nors:)
realiai, isivaizduoju, jeigu atnaujinta, tai kaip ir senoji netenka prasmes?
nes mat atnaujinta buvo del to, kad sodra atsiunte patikslintus duomenis vmi, o pastaroji perrase-atnaujino deklracija, (esu vaikucio auginimo atostogose). Realiai nauja deklaracija nesiskiria nuo senosios, apart to, kad mnpd pakeite, tai is esmes ka padariau, tai is naujo uzsipildziau, senaja istryniau is eds sistemos deklaracija ir ikeliau nauja:) nelaukiau pirmadienio, kol iskolosiu, kas cia per apsurdas, nei ziniu kokiu duoda, taip ir buciau pralaukusi iki geguzes 1-oios.
beje, puolem ziuret vyro, akurat ir jam. Siandie ta pati situacija pas seseri ir pas jos vyra...ot lietuvele, ot mokesciai, ka nori ta daro, tik ziniu jokiu neduoda...
tai vat idomu kaip pas kitus situacija zmogeliukus...ziuriu kad cia ne vien pas mus...