Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventoju pajamu mokescio deklaravimas

QUOTE(tundriukas @ 2010 04 15, 16:32)
LABA DIENA smile.gif
deklaravau kovo men. pabaigoje ir gavau atsakyma, kad yra aktualiu klaidu. pasirodo, yra suformuotas 04.02 diena naujas sablonas, pagal kuri  senu klaidu nebus. bet esme tame, kad man atsisiuncia naujas sablonas visiskai tuscias. paaiskinkite, prasau, ka tureciau daryti tokiu atveju?
p.s. koreguodama sena sablona t.y. darydama patikslinta deklaracija vis tiek atsiranda tos pacios klaidos ( P8 - laukelis turi buti "0", ir t.t. )

is anksto dekoju uz ats.  4u.gif

Dar gali pasitikrinti, ar tavo preliminari deklaracija neatnaujinta. aš buvau parsisiuntus vieną, paskui siunčiausi per naują, atnaujintą 03.30. Pirmojoje buvo privelta nesąmonių.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 04 15, 20:51)
o jus viena auginat?jei viena tai 12*100+12*200+12*200,jei su vyru tai 12*50+12*100+12*100,tiek jums ir tiek pat vyrui.
Papildyta:

cia jus turit omeny kaip apskaiciot kiek jums grazins,jei deklarosit?

Taip. Kazkaip mazoka grazintina paskaiciuota. 4 men nedarbingumas 3 men darbo birza- is eiles
Atsakyti
QUOTE(funtikas @ 2010 04 15, 19:54)
Taip. Kazkaip mazoka grazintina paskaiciuota. 4 men nedarbingumas 3 men darbo birza- is eiles

4 men nedirbot ir birzoi nestovejot ar kaip?nes nelabai suprantu.tai jus nepamirskit,kad dabar grazintina ne 24% o 15%
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 15 balandžio 2010 - 19:04
Nesuprantu. Gavau atsakymą iš VMI kad padariau klaidą. 40A laukelyje neįrašyta ar įrašyta neteisinga perskaičiuota PSDĮ suma nuo žemės ūkio veiklos pajamų. Bet jokios žemės ūkio veiklos aš neturiu. blink.gif Į tą eilutę nieko įrašyt neleidžia , ką daryt? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*IsaDora* @ 2010 04 15, 20:35)
Nesuprantu. Gavau atsakymą iš VMI kad padariau klaidą. 40A laukelyje neįrašyta ar įrašyta neteisinga perskaičiuota PSDĮ suma nuo žemės ūkio veiklos pajamų. Bet jokios žemės ūkio veiklos aš neturiu.  blink.gif  Į tą eilutę nieko įrašyt neleidžia , ką daryt?  blink.gif

man ta pati klaida g.gif be to su FR 0512 irgi rodo klaidą dėl neteisingo paramos gavėjo kodo, bet VMI tokį pat pateikia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 15 balandžio 2010 - 19:46
QUOTE(Apuokas @ 2010 04 15, 20:45)
man ta pati klaida  g.gif be to su FR 0512 irgi rodo klaidą dėl neteisingo paramos gavėjo kodo, bet VMI tokį pat pateikia  doh.gif

FR0512 rašo, kad VMI svetainėje galite patikrinti gavėjo kodą ir pavadinimą,
o ne kad neteisingas kodas
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 04 15, 21:02)
4 men nedirbot ir birzoi nestovejot ar kaip?nes nelabai suprantu.tai jus nepamirskit,kad dabar grazintina ne 24% o 15%

4 men nedarbingumo lapelis
Atsakyti
Kas nors galit padet paskaiciuoti. Mamytė 2009 sausio pabaigoj susilauke vaiko. Metines pajamos 10803,49 mokesciu isskaiciuota 690. Turi gautis skola? p.s. dar be to vaikucio augina viena. Ar taikosi pnpd jei esi dekrete? ar visa galima teciui pritaikyt? blush2.gif
Atsakyti
Norejau paklaust mums grazintina suma yra 244 lt,o vyras nestovejo birzoje 4 menesius,tai sakykit uz tuos 4 menesius ar reikia i deklaracija irasyt po tuos 72 lt.,jei mes irasome tai uz 4 menesius gaunasi 288 lt.,taip iseina kad mes dar liekame skoloj 44 lt.patarkit ka daryt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*IsaDora* @ 2010 04 15, 20:35)
Nesuprantu. Gavau atsakymą iš VMI kad padariau klaidą. 40A laukelyje neįrašyta ar įrašyta neteisinga perskaičiuota PSDĮ suma nuo žemės ūkio veiklos pajamų. Bet jokios žemės ūkio veiklos aš neturiu.  blink.gif  Į tą eilutę nieko įrašyt neleidžia , ką daryt?  blink.gif

tai vadinasi kazkoki laukeli jus neteisingai uzpildet ir del to klaida,gal reikejo prieda koki istrint,kuris jums nereikalingas.
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2010 04 15, 20:45)
man ta pati klaida  g.gif be to su FR 0512 irgi rodo klaidą dėl neteisingo paramos gavėjo kodo, bet VMI tokį pat pateikia  doh.gif

ir pas mane tas pats.skambinau i vmi sake nieko daryt nereikia, jie pataisys patys, nes as skiriu parama gimnazijai , o kazkoks istatymas ten keiciasi tai sumale kazka, ko nelabai supratau, tik sake palikt kaip yra, tai va biggrin.gif (labai išsamiai hihihi.gif )
Atsakyti
QUOTE(VAITSA @ 2010 04 15, 21:25)
Norejau paklaust mums grazintina suma yra 244 lt,o vyras nestovejo birzoje 4 menesius,tai sakykit uz tuos 4 menesius ar reikia i deklaracija irasyt po tuos 72 lt.,jei mes irasome tai uz 4 menesius gaunasi 288 lt.,taip iseina kad mes dar liekame skoloj 44 lt.patarkit ka daryt. 4u.gif

tai pas jusu vyra PD turi buti jau irasyti tie 4 men kur jis ne dirbo ir birzoi nestovejo.Jeigu liekate skoloi,tai turit uzmoket iki tam tikros datos.
Atsakyti