Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventoju pajamu mokescio deklaravimas

Laba diena.
Vieniša mama augina tris vaikus iki 18 metų, du mėnesius ji buvo nemokamose atostogose, koks bus taikomas MPNPD? (ką rašyti į 17 langelį) ax.gif
Atsakyti
kaip ir minejau, deklaracija pateikiau 03 23, ir zinau, kad su viskas yra gerai,nepaisant statuso priimta aktuali,pinigeliu dar negavau.Suzinojau,kam paskirta "atlikti tyrima", kaip pasake VMI, skambtelejau paklausti, kaip ten kas.Tai moteriske pakomentavo, kad manosios tyrejos nera, nes "mes dabar priiminejam deklaracijas, ji ten irgi sedi, bus rytoj".Paklausiau , ar gali buti , kad deklaracija dar netikrinta, sake, tikrai gali buti, nes dirba ir kitus darbus..o jai pavesta patikrinti deklaracija tik 04 13 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2010 04 15, 14:10)
Laba diena.
Vieniša mama augina tris vaikus iki 18 metų, du mėnesius ji buvo nemokamose atostogose, koks bus taikomas MPNPD? (ką rašyti į 17 langelį) ax.gif

100*12 + 200*12 +200*12 . Atostogos nieko nekeičia.
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2010 04 15, 15:30)
100*12 + 200*12 +200*12 .  Atostogos nieko nekeičia.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Maniškė irgi pateikta 23 d. - pinigėlių niema. schmoll.gif
Atsakyti
LABA DIENA smile.gif
deklaravau kovo men. pabaigoje ir gavau atsakyma, kad yra aktualiu klaidu. pasirodo, yra suformuotas 04.02 diena naujas sablonas, pagal kuri senu klaidu nebus. bet esme tame, kad man atsisiuncia naujas sablonas visiskai tuscias. paaiskinkite, prasau, ka tureciau daryti tokiu atveju?
p.s. koreguodama sena sablona t.y. darydama patikslinta deklaracija vis tiek atsiranda tos pacios klaidos ( P8 - laukelis turi buti "0", ir t.t. )

is anksto dekoju uz ats. 4u.gif
Atsakyti
Gal dar galit patikslinti dėl deklaravimo už mokslą, tai aš turiu rodyti tik tiek, kiek sumokėjau už mokslą ir viskas? Ar dar reikia deklaruoti ir už vaiką gaunamus pinigus ir kiek dar esu gavusi už 2009m. darbo užmokesčio?

Nes jei tik už mokslą, suprasčiau, kad reikia pildyti FR0613 ir FR0613P formas ir viskas? Gal kas esate susidūrę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 15 balandžio 2010 - 17:05
QUOTE(Kenguryte @ 2010 04 15, 18:05)
Gal dar galit patikslinti dėl deklaravimo už mokslą, tai aš turiu rodyti tik tiek, kiek sumokėjau už mokslą ir viskas? Ar dar reikia deklaruoti ir už vaiką gaunamus pinigus ir kiek dar esu gavusi už 2009m. darbo užmokesčio?

Nes jei tik už mokslą, suprasčiau, kad reikia pildyti FR0613 ir FR0613P formas ir viskas? Gal kas esate susidūrę?

jus galit deklaruot uz viska,uz vaika,uz mokslus,uz gautas pajamas,o pildyt reikia 308 forma.
Papildyta:
QUOTE(tundriukas @ 2010 04 15, 17:32)
LABA DIENA smile.gif
deklaravau kovo men. pabaigoje ir gavau atsakyma, kad yra aktualiu klaidu. pasirodo, yra suformuotas 04.02 diena naujas sablonas, pagal kuri  senu klaidu nebus. bet esme tame, kad man atsisiuncia naujas sablonas visiskai tuscias. paaiskinkite, prasau, ka tureciau daryti tokiu atveju?
p.s. koreguodama sena sablona t.y. darydama patikslinta deklaracija vis tiek atsiranda tos pacios klaidos ( P8 - laukelis turi buti "0", ir t.t. )

is anksto dekoju uz ats.  4u.gif

p8 laukeli pildyt nereikia.
Atsakyti
sveikos,jei mama augina 3 vaikus,paskutinysis gimes 2008 12 24 tai i 17 langeli rasome?....... dekui jei kas atsakys.
Atsakyti
Gal zinot kaip skaiciuojasi grazintinas NPD
Atsakyti
as deklaravau 03-30, gavau e-mail kad deklaracija priimta.
laukiu pinigeliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sara26 @ 2010 04 15, 18:49)
sveikos,jei mama augina 3 vaikus,paskutinysis gimes 2008 12 24 tai i 17 langeli rasome?....... dekui jei kas atsakys.

o jus viena auginat?jei viena tai 12*100+12*200+12*200,jei su vyru tai 12*50+12*100+12*100,tiek jums ir tiek pat vyrui.
Papildyta:
QUOTE(funtikas @ 2010 04 15, 19:12)
Gal zinot kaip skaiciuojasi grazintinas NPD

cia jus turit omeny kaip apskaiciot kiek jums grazins,jei deklarosit?
Atsakyti