Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventoju pajamu mokescio deklaravimas

QUOTE(Upokšnis @ 2010 04 14, 17:24)
Šiandien pervedė  thumbup.gif Deklaraciją pildžiau kovo 29 d.

oj kaip smagu girdėt, aš pildžiau balandžio 1, tai jau gal kitą savaitėlę bus thumbup.gif
Atsakyti
o as pildziau 24 ir nera taip kad... nebent jusu akys grazios nes atrodo kad nuo to eile ir priklauso lotuliukas.gif (kitaip nepaaiskinsi kad tas kas veliau savaite pilde jau gavo)
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2010 04 14, 18:49)
o as pildziau 24 ir nera taip kad... nebent jusu akys grazios nes atrodo kad nuo to eile ir priklauso  lotuliukas.gif (kitaip nepaaiskinsi kad tas kas veliau savaite pilde jau gavo)

Į akis tik deklaracija žiūrėjo hihihi.gif Suma nedidelė, tai ir grąžino irnesakyk.gif Kuo didesnė suma, tuo vėliau grąžina (kelių metų patirtis cool.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2010 04 14, 17:29)
jeigu vaikas man II o vyrui I tai reiksia kad mano PNPD uz ta vaika 100 o vyrui uz ji tik 50?  g.gif

gal kas zino koks priklauso PNPD uz abu vaikus? Labai idomu, ar uz pirma vaika motinai jis didesnis, ar vis delto abiems tevams dalinama po lygiai?
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 04 14, 19:02)
Kuo didesnė suma, tuo vėliau grąžina (kelių metų patirtis  cool.gif )

Tikrai ne mirksiukas.gif As su MB ta pacia diena pateikem deklaracijas (03.23), abiems kt diena pazaliavo, jam snd pervede VMI pinigus, o man ne, nors jo suma virs tukstancio, o mano virs simto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medi: 14 balandžio 2010 - 18:13
QUOTE(Burbuliuke @ 2010 04 14, 16:54)
iš vmi tinklalapio dar atsisiųsk deklaracijos formą mirksiukas.gif

QUOTE(šnai @ 2010 04 14, 16:55)
dėl online nežinau, o dėl abby, tai reikia parsisiųst ne tik preliminarią deklaraciją, bet ir metinės deklaracijos šabloną iš ten pat kur abby siunteisi. Ir kiek man teko susidurt, tai geriausia, kai viskas sėdi vienam aplanke.

Dėkui merginos, parsisiuntusi aš ir tą šabloną, ir preliminarią, sumečiau į vieną aplanką, vis tiek jis man knisa protą. Sėsiu rytoj dar išsamiai instrukcijų ABBY skaityti. Nesuprantu ko jis čia pristojo.
Atsakyti
Aš su tokiu klausimu, sakykit ar galima į tą 17langelį, už vaikus tą PNDP visą sumą rašyt vienam iš sutuoktinių, o kitam rašyt 0 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Burbuliuke, Šnai, pavyko thumbup.gif

Mergaitės, jei rašo, kad pasitikrinti P5 laukeliuose išskaičiuotas pajamų mokesčio sumas, tai patikrinau su pažyma, kuri pateikta. Jei viskas ok, tai nekreipiu dėmesio į tai? Kažkodėl vienas biuliotenis buvo su "0", na bet jei nulis, tai nulis. Ar ne taip? Jei Sodra taip pateikė, tai ką čia pakeisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuke @ 2010 04 14, 18:38)
oj kaip smagu girdėt, aš pildžiau balandžio 1, tai jau gal kitą savaitėlę bus thumbup.gif

o as 23d ir nieko...
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 04 14, 19:34)
Mergaitės, jei rašo, kad pasitikrinti P5 laukeliuose išskaičiuotas pajamų mokesčio sumas, tai patikrinau su pažyma, kuri pateikta. Jei viskas ok, tai nekreipiu dėmesio į tai? Kažkodėl vienas biuliotenis buvo su "0", na bet jei nulis, tai nulis. Ar ne taip? Jei Sodra taip pateikė, tai ką čia pakeisi  g.gif

Mano vyro preliminarioj irgi p5 nulis. Duomenys perduoti iš biudžetinės įstaigos. Tik jam nereikia nieko deklaruot, siuntėmės tik išsiaiškint psd nepriemoką, tai net nesiaiškinom ar tai klaida ar taip turi būt su valstybinėm įstaigom.
Atsakyti
O jeigu moketa uz neakivaizdinius mokslus irgi grazina pinigelius?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 04 14, 21:42)
O jeigu moketa uz neakivaizdinius mokslus irgi grazina pinigelius?

na, manau, kad nesvarbu kokios studijos, vistiek grąžina. mano draugės pildė - susigrąžino smile.gif taip, kad jokio skirtumo smile.gif 4u.gif

P.S. pildžiau 26d.kovo - dar nėra.... ax.gif
Atsakyti