Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventoju pajamu mokescio deklaravimas

QUOTE(Leblon @ 2010 04 14, 16:46)
man atrodo 100*12+200*12+100*12

tai čia bus tiek pat kaip ir Jūs parašėt

o kodel praso patikslint?bet velevele tai ne raudona, o geltona, gal palikt kaip yra? g.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(awietea @ 2010 04 14, 16:49)
o kodel praso patikslint?bet velevele tai ne raudona, o geltona, gal palikt kaip yra? g.gif
4u.gif

palikit
Atsakyti
ACIU UZ OPERATYVUMA 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Atsakyti
jeigu vaikas man II o vyrui I tai reiksia kad mano PNPD uz ta vaika 100 o vyrui uz ji tik 50? g.gif
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2010 04 14, 15:22)
MNPD gali susigrąžinti tik jis pats. Turi pildyti deklaraciją. Įrašinėti nereikia - bus įrašyta automatiškai. O už vaikus galite rašyti viską sau, jei pas vyrą per mažai pajamų. Į 17 langelį rašosi tik už vaikus.

didelis jums aciukas "anril" 4u.gif galvojau, kad jau niekas nepagelbes, nereikes kulniuoti i VMI schmoll.gif dabar viska supratau, bandysiu jau siusti ir lauksiu pinigeliu g.gif
Atsakyti
Sveikos mergičkos, gal pagelbėtumėte. Nesuprantu kas čia darosi... Ar teisingai suprantu, kad pildant on line skaičiukus reikia surašinėti, neveikia skaičiuoklė?
Susiinstaliavau Abbyy Eformfiller programą, išsisaugau naują deklaraciją, spaudžiu atidaryti, o man meta "kataloge nerasta atitinkama forma. nurodykite formos buvimo vietą". Gal kam taip buvo? Ką ne taip darau? O gal kitaip formuluosiu klausimą - kaip reikia atsidaryti deklaraciją?

Būčiau labai dėkinga už protingą patarimą 4u.gif
Atsakyti
iš vmi tinklalapio dar atsisiųsk deklaracijos formą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 04 14, 16:51)
Sveikos mergičkos, gal pagelbėtumėte. Nesuprantu kas čia darosi... Ar teisingai suprantu, kad pildant on line skaičiukus reikia surašinėti, neveikia skaičiuoklė?
Susiinstaliavau Abbyy Eformfiller programą, išsisaugau naują deklaraciją, spaudžiu atidaryti, o man meta "kataloge nerasta atitinkama forma. nurodykite formos buvimo vietą". Gal kam taip buvo? Ką ne taip darau? O gal kitaip formuluosiu klausimą - kaip reikia atsidaryti deklaraciją?

Būčiau labai dėkinga už protingą patarimą  4u.gif

dėl online nežinau, o dėl abby, tai reikia parsisiųst ne tik preliminarią deklaraciją, bet ir metinės deklaracijos šabloną iš ten pat kur abby siunteisi. Ir kiek man teko susidurt, tai geriausia, kai viskas sėdi vienam aplanke.
Atsakyti
dar norėjau paklausti ar jau kas nors gavo pinigėlius? g.gif
Atsakyti
sveikutes, gal kuri gali suteikti info:
2009 m vyras dirbo 0,5 etato. Auginame vaiką santuokoje. Ar galiu sau į 17 langelį sirašyti 1200 Lt ir tokiu atveju susigrąžinti daugiau pinigėlių negu rašydama po 600 lt sau ir vyrui?
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuke @ 2010 04 14, 17:56)
dar norėjau paklausti ar jau kas nors gavo pinigėlius? g.gif

Šiandien pervedė thumbup.gif Deklaraciją pildžiau kovo 29 d.
Atsakyti