Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventoju pajamu mokescio deklaravimas

QUOTE(mildama @ 2010 04 13, 14:54)
sveiki
preliminarioj deklaracijoj ismesta mnpd tiketi? ar skaiciuot..(nesuprantu), nes dirbau kelis men, paskuj negavau jokio atlyginimo,o paskuj motinystes pasalpa, ir gime antras vaikutis rugpjuty

na,uz vaikus as suskaisiuoju 800, o toliau koks tas npd? g.gif

jis automatiskai apskaiciojamas.
Papildyta:
QUOTE(dijaMi @ 2010 04 13, 15:12)
mano dvi bendradarbės jau gavo pinigėlius  biggrin.gif

uz kokius metus gavo?nes uz 2009 metus kazkaip niekam dar nera. 4u.gif
Atsakyti
Dar vienas klausimėlis blush2.gif
Mano mama augina dvi seseris abiturientes, viena. Tevas moka alimentus. Kokia turetu buti jos MPNPD suma? 12*100+12*200? Ar gali buti toks didelis skaicius?
Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sweetness* @ 2010 04 13, 16:19)
Dar vienas klausimėlis blush2.gif
Mano mama augina dvi seseris abiturientes, viena. Tevas moka alimentus. Kokia turetu buti jos MPNPD suma? 12*100+12*200? Ar gali buti toks didelis skaicius?
Labai aciu 4u.gif

kodel gi ne jei kartu auginantiems tevams uz du vaikus rasosi po 1800Lt, tai vienam auginanciam 3600Lt iseina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 04 13, 16:18)
jis automatiskai apskaiciojamas.
Papildyta:

uz kokius metus gavo?nes uz 2009 metus kazkaip niekam dar nera. 4u.gif

už 2009 metus, gavo kelios minutės po 15 val. iš Swedbanko mirksiukas.gif
Atsakyti
Na logiskai pamascius taip.. blush2.gif
O Ka daryt,jei nuo biuletenio neatskaiciuoti mokesciai - raso 0, bet paspaudus ! klaidos nemeta, Taip ir palikt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Sweetness*: 13 balandžio 2010 - 15:33
QUOTE(dijaMi @ 2010 04 13, 16:26)
už 2009 metus, gavo kelios minutės po 15 val. iš Swedbanko  mirksiukas.gif

kokiam mieste?nas vilniui swed tai nera.
Papildyta:
QUOTE(*Sweetness* @ 2010 04 13, 16:31)
Na logiskai pamascius taip.. blush2.gif
O Ka daryt,jei nuo biuletenio neatskaiciuoti mokesciai - raso 0, bet paspaudus ! klaidos nemeta, Taip ir palikt?

jei klaidos nemeta,tai taip ir palikit. 4u.gif
Atsakyti
Begalo visoms ačiū 4u.gif
Atsakyti
Na, pagaliau atsiunte e-laiska, kad mano deklaracija priimta. Dabar teks centukus krapstyt, susimoket wink.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 04 13, 17:45)
Na, pagaliau atsiunte e-laiska, kad mano deklaracija priimta. Dabar teks centukus krapstyt, susimoket wink.gif

o galima suzinoti kelinta diena jus pateikete?

Nes as nusiunciau pries beveik 10 dienu, o sistemoje matau kad ji pateikta ir jokio dar laisko kaip ir nagavau is VMI g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamaima @ 2010 04 13, 21:53)
o galima suzinoti kelinta diena jus pateikete?

Nes as nusiunciau pries beveik 10 dienu, o sistemoje matau kad ji pateikta ir jokio dar laisko kaip ir nagavau is VMI  g.gif

pateikiau velyku pirmadieni vakare, visa laika buvo statusas PATEIKTA, tiki siandien prieme. dar ta pacia diena siunciau 2 proc forma, tai ta priimta buvo po kokiu poros dienu. Cia tik GPM deklaracija tiek tempesi kazkodel. Sako, labai daug zmoniu VMI. Jau man striokas buvo, nes kol nepriimta, tai negaliu susimoket, sodra negauna duomenu irgi. Sodra gauna duomenis is vmi per kokias 5 dienas. Nenorejau veluot su susimokejimu. Bet dabar viskas gerai biggrin.gif Sekmes Jums visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 13 balandžio 2010 - 20:57
O kas gali pasakyti, ka daryt, jei esama deklaracija pas mane neuzpildyta, atejo 9 cieli lapai, o tik pirmame parasyta mano duomenys ir darboviete, toliau tusti lapai rolleyes.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2010 04 13, 23:48)
O kas gali pasakyti, ka daryt, jei esama deklaracija pas mane neuzpildyta, atejo 9 cieli lapai, o tik pirmame  parasyta mano duomenys ir darboviete, toliau tusti lapai rolleyes.gif
aciu 4u.gif

reikia paciai pildit nes man tas pats buvo pati pildziau g.gif
Atsakyti