kol kas dar swed vilniui nera.
QUOTE(Fluctus @ 2010 04 13, 11:38)
Sveikos supermamkos
atėjau su pagalbos šauksmu - reiktų mamos vardu uždeklaruoti įmokas už studijas ir pildyt kažkokį L priedą,
bet niekad neteko to daryt - nežinau net kur jo ieškot ir ką įrašyt..
gal galėtumėt padėti? pleeeeeaase
atėjau su pagalbos šauksmu - reiktų mamos vardu uždeklaruoti įmokas už studijas ir pildyt kažkokį L priedą,
bet niekad neteko to daryt - nežinau net kur jo ieškot ir ką įrašyt..
gal galėtumėt padėti? pleeeeeaase
savo PD atidarykit ir rasit L prieda.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 04 13, 11:30)
kol kas dar swed vilniui nera.
Is viso nesuprantu, vakar pranese kad pervede 50 tukst zmoniu, bet kazkaip idomiai nei vienas is mano pazystamu deklaravusiu kaip ir as pirmaja deklaravimo diena el budu (o juk sake kad butent siems ir pirmenybe) negavo pinigu tai tada jau nezinau pagal ka veda, gal pagal pinigeliu dydi, nes vakar sumokejo 50 000 zmoniu is viso apie 20 000 000 Lt. tai gaunasi zmogui apie 400 lt,. gal nelabai yra pinigu tai veda tik mazas dabar.
QUOTE(Thea! @ 2010 04 12, 16:30)
Sveikos,pildau mamos deklaracija,kad susigrazinciau uz mokslus,kadangi nedirbu. Tai rodos viska gerai supildziau,bet vis meta kad reikia supildyti privalomus laukelius,spaudziu irasyti bent 0 ir neleidzia to daryti visiskai. Tie laukeliai 38 ir 40A. Kasmet sumokam uz zeme mokesti,bet ka sie reiskia nesuprantu gal kas galetu pagelbeti?
nieks nepagelbes?
QUOTE(Thea! @ 2010 04 13, 10:58)
nieks nepagelbes?
preliminarioje deklklaracijoje ieskokite iterpti prieda grafos ten rasite ta L
QUOTE(Fluctus @ 2010 04 13, 11:52)
o kur būtent eit? PD - preliminarios deklaracijos?
taip,per savo banka ziurekit.
Papildyta:
QUOTE(agnecija @ 2010 04 13, 11:56)
Is viso nesuprantu, vakar pranese kad pervede 50 tukst zmoniu, bet kazkaip idomiai nei vienas is mano pazystamu deklaravusiu kaip ir as pirmaja deklaravimo diena el budu (o juk sake kad butent siems ir pirmenybe) negavo pinigu tai tada jau nezinau pagal ka veda, gal pagal pinigeliu dydi, nes vakar sumokejo 50 000 zmoniu is viso apie 20 000 000 Lt. tai gaunasi zmogui apie 400 lt,. gal nelabai yra pinigu tai veda tik mazas dabar.
pas mane ne didele suma,bet dar nepervede.
Nu as irgi deklaravau 24, pazaliavo 25 ir kol kas tuscia matyt laido antis jie cia ir viskas kad visi ramus sedetume ir lauktume nes negali buti kad niekas is pazystamu tikrai dar negave ir pas mane
Sveikos,
Aš jau visiškai pasimetusi esu... Gal paprotinsit mane
Situacija tokia: Turiu du mažamečius vaikus, vienam iš jų nėra aštuonerių. Tai pagal įstatymą neprivalau mokėti PSD. Šiandien parsisiunčiau p.deklaraciją ir žiūriu, kad tas mokestis yra. Aš jį turiu sumokėti...
Tik ne visą, nes 2009 m. dirbau tris mėnesius.
Dabar kabo -648 suma ir nebežinau ką su ja daryti...
Ar tiesiog nekreipti dėmesio, ar reikia kokią tai pažymą į VMI pristatyti, kad aš auginu mažamečius vaikus, ar tai, kad tuos mėnesius dirbau, iš manęs atėmė tą "privilegiją" nemokėti PSD?
Situacija tokia: Turiu du mažamečius vaikus, vienam iš jų nėra aštuonerių. Tai pagal įstatymą neprivalau mokėti PSD. Šiandien parsisiunčiau p.deklaraciją ir žiūriu, kad tas mokestis yra. Aš jį turiu sumokėti...
Ar tiesiog nekreipti dėmesio, ar reikia kokią tai pažymą į VMI pristatyti, kad aš auginu mažamečius vaikus, ar tai, kad tuos mėnesius dirbau, iš manęs atėmė tą "privilegiją" nemokėti PSD?
Jo jo, mūsų suma irgi nedidelė, užpildėm deklaraciją pačią pirmą dieną, kai tik gavome ir nieko - tuščia.
QUOTE(DuoDuo @ 2010 04 13, 11:52)
Sveikos,
pakoreguok draustu menesiu skaiciu i 12 , auginatn viena vaika mama draudziama iki jam sueis 8, auginant du vaikus mama draudziama iki 18metu
ir mamos draudziamos automatiskai, jei norima tevelius jau mamka turi VLK rasytio sutikima prasyma valstybei apdrausti teti (pati vakar ta padariau)