Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventoju pajamu mokescio deklaravimas

QUOTE(Dewa @ 2010 04 12, 18:53)
Ar galima metine busto kredito palukanu suma padalinti per puse ir puse irasyti i mano deklaracija, o kita puse i vyro (laukelyje "asmens, uz kuri sumketa, asmens kodas" nurodysiu savo asmens koda)? Bankas kiekviena menesi nuskaiciuodavo is mano saskaitos, busto paskolos sutartis sudaryta mano vardu.

Tikrai galima. Ta suma kuria tau iraso bankas gali dalinti kokiomis tik nori dalimis, pavyzdziui savo suma gali keisti tol kol matysi kad dideja tau grazinamu pinigu suma. Jei suma nebedideja, padidinus palukanu sumoketu suma, reiskia kad visa kita likuti apsimoka forminti ant vyro dalies. Jei vyras uzdirbo daugiau nei jus, tai visa ta suma galite grazinti vien tik per ji, tiesiog jo deklaracijoje apie bankus suvedate savo deklaracijoje suvestus duomenis, o pas save rasote 0 ar trinate ta puslapi, tiksliai net nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2010 04 12, 19:04)
Tikrai galima. Ta suma kuria tau iraso bankas gali dalinti kokiomis  tik nori dalimis, pavyzdziui savo suma gali keisti tol kol matysi kad dideja tau grazinamu pinigu suma. Jei suma nebedideja, padidinus palukanu sumoketu suma, reiskia kad visa kita likuti apsimoka forminti ant vyro dalies. Jei vyras uzdirbo daugiau nei jus, tai visa ta suma galite grazinti vien tik per ji, tiesiog jo deklaracijoje apie bankus suvedate savo deklaracijoje suvestus duomenis, o pas save rasote 0 ar trinate ta puslapi, tiksliai net nezinau  g.gif

Aciu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

jau nebeturiu kantrybės vartyti puslapius per visas temasir ieškoti atsakymo. Gal labai nesupyksite jei pasikartosiu ir atsakysite:

Noriu padeklaruoti busto paskola ir draudimą. Lyg ir viską surašau gerai, tačiau suma gaunasi dvigubai mažesnė nei pernai. Kaip tas palūkanų grąžinimas skaičiuojasi? g.gif Pastebėjau jog grąžinama suma keičiasi, jei įrašai kitokį MPNPD (17 eilutė- kaip suprantu, čia rašomos sumos už vaikus), ar gali grąžinama suma priklausyti nuo jo? g.gif
Deklaruoju jau ne pirmus metus, bet šį kartą žalias miškas, nieko nesusigaudau.

Atsakyti
QUOTE(Kasiopėja @ 2010 04 12, 20:08)
Labas vakaras,

jau nebeturiu kantrybės vartyti puslapius per visas temasir ieškoti atsakymo. Gal labai nesupyksite jei pasikartosiu ir atsakysite:

Noriu padeklaruoti busto paskola ir draudimą. Lyg ir viską surašau gerai, tačiau suma gaunasi dvigubai mažesnė nei pernai.

dvigubai mažesnė, nes pajamų mokestis nuo 2009 metų sumažėjo nuo 24% iki 15%,
tai atitinkamai ir pajamų mokesčio sumokėjote žymiai mažiau nei 2008, todėl ir grąžinama suma mažesnė.
Atsakyti
Sveikutes, labai nepykit, jei toks klausimelis jau buvo nagrinėjamas, sėdžiu valandėlę ir negaliu atrasti. gal kas gali padėti g.gif jei buvo šnekėta, gal įmeskite nuorodą g.gif klausimėlis-mano vyras dirbo nepilnus metus ir nepilnai pasinaudojo priklausančiu MNPD, taip pat ir PMNPD, o susigrąžinti visą likusią dalį neužtenka sumokėto GPM. Ar aš, deklaruodama pajamas, galiu už jį susigrąžinti MNPD, ar tik už vaikus, t.y. PMNPD. Ir kur reikia rašyti sumas, į tą pačią 17 eilutę. Prie savo PMNPD pridėti vyrui priklausančią sumą. Ir vyrui tada nereikes deklaruoti, ar kaip? Gal supratote, ką norėjau paklausti blush2.gif ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
O kaip reikia pateikti patikslinta deklaracija?
Na ta prasme uz 2008 m pateikiau bet dabar ziuriu kad po pateikimo veliau atsirado dar duomenu kad grazintina suma didesne negu kad gavau?tai kaip man dabar vel ja pateikti kad skirtuma grazintu?
Aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo durke: 13 balandžio 2010 - 07:46
Toks klausimėlis- pateikėm su vyru el.deklaracijas ax.gif bet kažko man atrodo, kad ten ras netikslumų-o jeigu atmes, iki kada bus galima taisyti g.gif iki tos nustatytos gegužės 3 dienos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 04 13, 07:54)
Toks klausimėlis- pateikėm su vyru el.deklaracijas ax.gif bet kažko man atrodo, kad ten ras netikslumų-o jeigu atmes, iki kada bus galima taisyti g.gif iki tos nustatytos gegužės 3 dienos? g.gif

taisyt galesi kad ir kitais metais 4u.gif tik va kada pagal taisyta pinigelius gausi velnias zino, maciau kaskur kad 90d. terminas yra, bet dabar nerandu
Papildyta:
QUOTE(durke @ 2010 04 13, 07:45)
O kaip reikia pateikti patikslinta deklaracija?
Na ta prasme uz 2008 m pateikiau bet dabar ziuriu kad po pateikimo veliau atsirado dar duomenu kad grazintina suma didesne negu kad gavau?tai kaip man dabar vel ja pateikti kad skirtuma grazintu?
Aciu smile.gif

paprastai per E-bankinnkyste gali pateikti koreguota deklaracija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2010 04 12, 16:44)
na jei atnaujinta, reiškia kažkokių naujų duomenų atsirado, ar skaičius patikslino.

Butent kad nieko naujo neatsirado.visiskai tas pats dokumentas.Ir senosios neatmete.
Atsakyti
pagaliau pazaliavo mano deklaracija thumbup.gif gal jau yra gavusiu pinigeliu?
Papildyta:
QUOTE(egle1984 @ 2010 04 13, 09:33)
Butent kad nieko naujo neatsirado.visiskai tas pats dokumentas.Ir senosios neatmete.

cia zinokit galimas dalykas. paas mane irgi buvo sukurta 9.00val o atnaujinta 17 val berots ir nk nepasikeite ten. nzn kodel.
Atsakyti
QUOTE(brunera @ 2010 04 13, 10:37)
pagaliau pazaliavo mano deklaracija  thumbup.gif  gal jau yra gavusiu pinigeliu?
Papildyta:

cia zinokit galimas dalykas. paas mane irgi buvo sukurta 9.00val o atnaujinta 17 val berots ir nk nepasikeite ten. nzn kodel.

tikiuosi,kad jei jau pazaliavo, ir tik dabar imete kazkoka atnaujinta, kur nauju duomenu nera, senosios nebeatmes..butu nelogiska.nors kokios cia logikos ieskau:)
Atsakyti
Nu gal yra turtingų? bigsmile.gif
Atsakyti