Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventoju pajamu mokescio deklaravimas

QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 04 12, 13:22)
Jau buvo ne karta sakyta,kad i P8 nieko irasineti NEREIKIA.46 laukelis pats uzsipildo automatiskai,o i kitus nulius rasyti.

g.gif man reikėjo dėl to kad turėjau biuletenių ir dėl motinystės atostogų g.gif
user posted image
paryškinau truputį, ten paaiškinta dėl ko, gal nelabai matosi, bet manau savo lapuose, matysit ir perskaitysit blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zitukas24: 12 balandžio 2010 - 13:01
QUOTE(zitukas24 @ 2010 04 12, 13:51)
g.gif  man reikėjo dėl to kad turėjau biuletenių ir dėl motinystės atostogų g.gif
paryškinau truputį, ten paaiškinta dėl ko, gal nelabai matosi, bet manau savo lapuose, matysit ir perskaitysit blush2.gif

aš kai pildžiau deklaraciją pažįstamam, jis irgi turėjo biuletenių,
kai į P8 įvesdavau skaičius, tai iškart metė klaidą, kad P8 nepildomas.
Paspauskit šauktuką, pamatysit.
Atsakyti
Sveikutes ,
padekit susigaudyti , ten kur preliminari deklaracija pas mane raso perziureta , o turi buti suformuota . Kas ten ka turi suformuoti ar as ar VMI ??? Kaip tai padaryti? g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2010 04 12, 14:07)
aš kai pildžiau deklaraciją pažįstamam, jis irgi turėjo biuletenių,
kai į P8 įvesdavau skaičius, tai iškart metė klaidą, kad P8 nepildomas.
Paspauskit šauktuką, pamatysit.

nemetė klaidos
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 04 11, 17:56)
Didelis prasimas padeti.
Mano vardu paimta paskola, tad as visad deklaruoju, cia viskas kaip ir aisku.

Mano vyrui kilo klausimas-ar jis turi deklaruoti pajamas, jei jis nera paemes nei paskolos, nei draudimo, gauna tik alga?Noretu deklaruoti uz 2008 metus, kai turejom viena vaika, ir uz 2009 metus, kai jau buvo du vaikai.
Jei vyras gali deklaruot, kaip jam paskaiciuoti MPNPD uz 2008(vienas vaikas) ir 2009 metus(du vaikai, antras gime 2009.01.27)?

Buciau labai dekinga uz pagalba.

uz 2008m, jei vaikas pirmas buvo gimes iki 2008m tai NPD turetu but 336*12= 4032Lt, o uz 2009m - 50*12+100*11=1700Lt Tokios sumos turetu but deklaracijoje tiek pas jus, tiek pas vyra. smile.gif
Atsakyti
Na jau kaip dabar paklausiu, turbut apsijuoksiu per visa pilva, bet... Paskutiniu laiku buvau atitrukus tiek nuo spaudos, tiek nuo teliko...

Kas siemet privalo deklaruoti ir ka - pajamas ar turta, ar abu? Visi be isimties? Nes jau visai susipanciojau.
Atsakyti
Sveikos, noreciau pasiklausti blush2.gif as nuejau i savo internetini banka ir ten tik siandien radau 2009m. deklaracija ir ten man jos neleidzia perziureti ir rodo, kad suformuota, tai ka man db daryti? eiti tiesiai i mokesciu inspekcija ar kazkur kitur? blush2.gif labai dekui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juliukas25 @ 2010 04 12, 14:20)
uz 2008m, jei vaikas pirmas buvo gimes iki 2008m tai NPD turetu but 336*12= 4032Lt, o uz 2009m - 50*12+100*11=1700Lt Tokios sumos turetu but deklaracijoje tiek pas jus, tiek pas vyra. smile.gif

Aciu labai!Konkreciai ir aiskiai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,pildau mamos deklaracija,kad susigrazinciau uz mokslus,kadangi nedirbu. Tai rodos viska gerai supildziau,bet vis meta kad reikia supildyti privalomus laukelius,spaudziu irasyti bent 0 ir neleidzia to daryti visiskai. Tie laukeliai 38 ir 40A. Kasmet sumokam uz zeme mokesti,bet ka sie reiskia nesuprantu g.gif gal kas galetu pagelbeti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egle1984 @ 2010 04 12, 13:36)
As pateikiau deklaracija 03 23, "pazaliavo",kaip Jus sakot, labai greitai,ir iki dabar rodo PRIIMTA AKTUALI.Kiek suprantu, atmesti jau nebeturetu.Bet: siandien ziuriu,tarp preliminariu ir pazymu,kad ATNAUJINTA 04 09.Perziurejau, viskas lygiai taip pat.Kaip manote, ka cia VMI norejo man pasakyti:)?

Mano lygiai tokia pat situacija. Ką tai reiškia? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilja: 12 balandžio 2010 - 15:34
QUOTE(lilja @ 2010 04 12, 16:33)
Mano lygiai tokia pat situacija. Ką tai reiškia?  g.gif

na jei atnaujinta, reiškia kažkokių naujų duomenų atsirado, ar skaičius patikslino.
Atsakyti
Ar galima metine busto kredito palukanu suma padalinti per puse ir puse irasyti i mano deklaracija, o kita puse i vyro (laukelyje "asmens, uz kuri sumketa, asmens kodas" nurodysiu savo asmens koda)? Bankas kiekviena menesi nuskaiciuodavo is mano saskaitos, busto paskolos sutartis sudaryta mano vardu.
Atsakyti