Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventoju pajamu mokescio deklaravimas

QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 04 07, 21:52)
ten visai ne ta skaiciojasi,uz vaikus skaiciojama kitaip,uz pirma vaika pritaiko-100 lt PNPD,uz antra ir kitus po 200 lt PNPD.tai jums iseina 12*50 ir 3*100 ir vyrui 12*50 ir 3*100  smile.gif

Sveikos,

o jeigu mano vyras turi iš pirmos santuokos sūnų, kuris jam priskirtas, dabar dar dvynius nuo rugpjūčio. Tai jam skaičiuosis: 100 Lt.*12 mėn., o paskui uz du vaikus po 200 Lt.?(dalinant su manim per pusę)?
Atsakyti
QUOTE(brunera @ 2010 04 12, 10:14)
skambinau i vmi, sake laukti..

Laukti kol jie patys pažaliuos nuo visiškos apatijos darbui? bigsmile.gif Juk LT gyventojų skaičius tikrai nepadidėjo doh.gif

LAUKIANČIOS GRĄŽINTINO PRAŠOM ČIA,NES MODERATORĖ DUOS VELNIŲ UŽ "GAVAU-NEGAVAU" ;-)
Papildyta:
QUOTE(Laimė @ 2010 04 12, 10:16)
Sveikos,

o jeigu mano vyras turi iš pirmos santuokos sūnų, kuris jam priskirtas, dabar dar dvynius nuo rugpjūčio. Tai jam skaičiuosis: 100 Lt.*12 mėn., o paskui uz du vaikus po 200 Lt.?(dalinant su manim per pusę)?

Jeigu tas sūnus iš pirmos santuokos,po skyrybų gyvena su tėvu,tada-taip.Jei jis tik moka alimentus,tai nesuprantu už ką jam turėtų už tą vaiką išvis koks nors PNPD priklausyti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2010 04 12, 09:39)
Jeigu tas sūnus iš pirmos santuokos,po skyrybų gyvena su tėvu,tada-taip.Jei jis tik moka alimentus,tai nesuprantu už ką jam turėtų už tą vaiką išvis koks nors PNPD priklausyti... g.gif

Ačiū Už atsakymą.
P.S. lotuliukas.gif sūnus beabejo gyvena su mumis.... Buvusioji alimentus moka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimė: 12 balandžio 2010 - 10:11
QUOTE(Samta0204 @ 2010 04 10, 18:15)
Sveikos, banko pazymoj radau toki uzrasa:
' iš savo metinių apmokestinamųjų pajamų galite atimti palūkanas, mokamas tik už vieną nuo 2006-10-19 paimtą kreditą vienam gyvenamajam būstui statyti arba jam įsigyti. Jeigu nuo 2006-10-19 paėmėte daugiau kaip vieną kreditą gyvenamajam būstui statyti ar įsigyti arba jeigu sudarėte daugiau kaip vieną būsto finansinės nuomos (lizingo) sutartį, iš pajamų galite atimti palūkanas už pirmą paimtą kreditą arba palūkanas pagal pirmą sudarytą finansinės nuomos (lizingo) sutartį (Žin., 2006, Nr.111-4197). '
Tai reiskia jei iki 2006-10-19 buvo paimti 2 busto kreditai, tai uz 2 ir grazins. Negaliuoja naujas isleista istatymas, kad grazina tik uz viena busta g.gif ?

Va cia idomu g.gif Net nuejau paziuret kada mano sutartys sudarytos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 12 balandžio 2010 - 10:28
QUOTE(Laimė @ 2010 04 12, 11:09)
Ačiū Už atsakymą.
P.S. lotuliukas.gif sūnus beabejo gyvena su mumis.... Buvusioji alimentus moka.

Ot,bobų-kiaušialąsčių yra doh.gif
Drąsiai visą PNPD -100 LT/mėn.prisiskiria tegul
Atsakyti
QUOTE(brunera @ 2010 04 12, 07:38)
sveikos  4u.gif  ar yra dar kam "nepazaliavusiu " deklaracijau??? siunciau balandzio 4 ir iki siol tiesiog pateikta tem kur visada budavo priimta aktuali g.gif

QUOTE(brunera @ 2010 04 12, 09:14)
skambinau i vmi, sake laukti..

Tai tas "zalias" jau reiskia, kad galim pinigu laukt? g.gif
Atsakyti
Atmete deklaracija doh.gif
Tarp klaidu tik : butina uzpildyti visus langelius ... Perziurejau visus, nz, lyg ir viskas uzpildyta ... Ka daryt ?
Dar yra du perspejimai: pasitikrinti 17 lang., ir p5 langely pasitikrinti isskaiciuoto mokescio suma...

Kaip atsekti tuos neuzpildytus langelius , galetu juk tai sistema ismesti doh.gif
Papildyta:
jau radau -nuliuku P priede buvo perdaug biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 12 balandžio 2010 - 11:13
http://www.vmi.lt/lt/?itemId=10816266
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2010 04 12, 12:14)
Atmete deklaracija  doh.gif
Tarp klaidu tik : butina uzpildyti visus langelius ... Perziurejau visus, nz, lyg ir viskas uzpildyta ... Ka daryt ?
Dar yra du perspejimai: pasitikrinti 17 lang., ir p5 langely pasitikrinti isskaiciuoto mokescio suma...

Kaip atsekti tuos neuzpildytus langelius , galetu juk tai sistema ismesti  doh.gif
Papildyta:
jau radau -nuliuku P priede buvo perdaug  biggrin.gif

O Jums tik siandien atmete? g.gif
Papildyta:
Sveikos,

As pateikiau deklaracija 03 23, "pazaliavo",kaip Jus sakot, labai greitai,ir iki dabar rodo PRIIMTA AKTUALI.Kiek suprantu, atmesti jau nebeturetu.Bet: siandien ziuriu,tarp preliminariu ir pazymu,kad ATNAUJINTA 04 09.Perziurejau, viskas lygiai taip pat.Kaip manote, ka cia VMI norejo man pasakyti:)?
Atsakyti
nusprendžiau ir aš pažvelgti į savo deklaraciją...

neaiškūs man tie laukeliai su PSD susiję nuo 34 iki 46 ir P8. jei aš 2009 metais dalį jų buvau motinystės atostogose, o kitą dalį dirbau, tai, kaip suprantu, visokie mokesčiai automatiškai atskaičiuoti buvo. ar man reikia į tuos minėtus "PSD", ką nors pildyti, ar visur nulius surašyti?
Atsakyti
QUOTE(san @ 2010 04 12, 12:55)
nusprendžiau ir aš pažvelgti į savo deklaraciją...

neaiškūs man tie laukeliai su PSD susiję nuo 34 iki 46 ir P8. jei aš 2009 metais dalį jų buvau motinystės atostogose, o kitą dalį dirbau, tai, kaip suprantu, visokie mokesčiai automatiškai atskaičiuoti buvo. ar man reikia į tuos minėtus "PSD", ką nors pildyti, ar visur nulius surašyti?

Jau buvo ne karta sakyta,kad i P8 nieko irasineti NEREIKIA.46 laukelis pats uzsipildo automatiskai,o i kitus nulius rasyti.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 04 12, 12:22)
Jau buvo ne karta sakyta,kad i P8 nieko irasineti NEREIKIA.46 laukelis pats uzsipildo automatiskai,o i kitus nulius rasyti.

ačiū
Atsakyti