Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis šlapinimasis

QUOTE(Eveliūkštė @ 2010 10 23, 15:02)
ir mes gėrėme MINIRIN  jau daug metų, kaip tik gali gydytoja jį skirti taip ir skiria 3 mėnesius per metus, bet ir geriant vaistus nevisada atsikeldavome sausi. mano vaikinui jau 10 metų ir visus medikus aplankėme visi pasako, kad viskas gerai ir reikia laukti kol išaugs. Geriam Balvočiūtės arbatžoles, bet rezultato jokio. vaiką keliam naktį po du kartus, ryte ir jis nepailsėjęs piktas ir mes su vyru nervoti
praradau viltį,



o nemanot, kad tas jusu nervuotumas, vaiko neissimiegojimas, pyktis ir itampa vercia ji nakti sisiot i lova? jei vaistas nepadeda, tai kam brukt? reiskias kitur bedos reik ieskoti... gal leiskite ir vaikui, ir sau is pradziu issimiegot, o tuomet kreipkites psichologo pagalbos, kad seimos mikroklimata padetu susitvarkyti, o ten ziurekit ir slapios lovos nebekankins smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal yra bandžiusiųjų naudotis šlapimo nelaikymo aliarmu? Kokie rezultatai?
Atsakyti
pirmiausia ar seimoje vaikui augti ramu? daznai tokios bedos kyla, kai namuose yra mustynes, barniai. gal mokykloje nesiseka? gal cia psichologo pagalbos reiktu? atsiprasau uz toki pastebejima, bet cia rasau is patirties. mano puseseres dukra ir diena daznai apsislapina, nes seimoje yra smurtas ir vaikas tik issigandes apsisisioja.
ir dar, JOKIU BUDU NEKALTINKIT DEL TO SAVO VAIKU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 16 spalio 2011 - 14:59
QUOTE(Aurelia @ 2011 02 03, 16:55)
Labai geras straipsnis apie didesniu vaikui slapinimasi naktimis i lovyte . Maniau, kad iki 3 metu riba, kai vaikai turi nebeslapinti i lova naktimis, pasirodo iki 5  bigsmile.gif  Manau daugeli mamyciu sis straipsnis nuramins  mirksiukas.gif


tikrai naudingas straipsnis. kažkodėl galvojau, kad žadinimas naktį - geras būdas išvengti šlapios lovos... ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

pas mus ir tokia pat bėda. Mano berniukui bevei 5-eri, o vis dar būdavo šlapių naktų kas antrą dieną.

Paabndėm parastą būdą, kasdien valgyti sutrintų spanguolių su medumi, kad ir po šaukštą ir patikėkite reikalai pasitvarkė. Dabar jau labai retai pasitaiko tokių bėdėlių.

Pabandykite, gal ir jums padės.
Atsakyti
mes turim tą žadintuvą - mėnesį naudojam - jokių pokyčių, tik nuolatinis skalbimas, kažin kiek reikia ilgai naudoti pamiršau - gal jei per mėnesį niekas nesikeičia, gal galima nustoti juo naudotis?
Atsakyti
Naudoti tai iki 3 mėn. reikia.
Papildyta:
Mano mergaitei greitai bus 9 metai, o šlapinasi kasnaktį. Viską išbandėm, bet niekas nepadeda, nei saulyčių piešimai, nei vaistai. Atsibodo tiesiog nuolat vaiką vaistais pumpuoti, vieni nepadeda, rašo kitus, o naudos jokios. Tai dabar nusprendėme dar vieną variantą pabandyti, įsigijome aliarmą. Pirma naktis buvo sausa, matysime toliau...Esu girdėjusi, kad vieniems labai padeda, kitiems nelabai, bet aš jau nebežinojau ką daryti, nes kas susidūrė su šio bėdele žino kaip sunku ir vaikui ir artimiesiems.
Atsakyti
QUOTE(ukristina @ 2012 01 19, 11:53)
Naudoti tai iki 3 mėn. reikia.
Papildyta:
Mano mergaitei greitai bus 9 metai, o šlapinasi kasnaktį. Viską išbandėm, bet niekas nepadeda, nei saulyčių piešimai, nei vaistai. Atsibodo tiesiog nuolat vaiką vaistais pumpuoti, vieni nepadeda, rašo kitus, o naudos jokios. Tai dabar nusprendėme dar vieną variantą pabandyti, įsigijome aliarmą. Pirma naktis buvo sausa, matysime toliau...Esu girdėjusi, kad vieniems  labai padeda, kitiems nelabai, bet aš jau nebežinojau ką daryti, nes kas susidūrė su šio bėdele žino kaip sunku ir vaikui ir artimiesiems.



O kas tas aliarmas? Gal galite pasidalinti, kur pirkote ir kiek kainavo, ir kaip naudotis? Dėkui iš anksto
Atsakyti
Aliarmas tai toks nedidelis aparatukas su laiduku kurio gale yra sensoriukas, kai jis gauna bent lašiuką šlapimo aparatukas pradeda pypsėti(vibruoti), tada vaikutis nubunda. Bandžiau ieškoti Lietuvoje tai labai jau jie nepigūs virš 300 LT. kainuoja, tada prisėdau prie interneto ir radau daug pigesnį, taigi atsisiuntėme ir dabar bandome naudotis. Mergaitė tai nelabai jį pripažįsta, bet bandau visaip aiškinti, kad gali būti, kad jis mums padės ir turėsime sausas nakteles. Beje šianak buvo sausa thumbup.gif
Papildyta:
Pirmą naktį tai aparatukas pypsėjo kelis kartus, vieną kartą nukrito(gal buvau negerai uždėjusi), kitą karta supypsėjo, kelnytės jau buvo truputį drėgnos.
Atsakyti
QUOTE(ukristina @ 2012 02 04, 19:45)
Jau dvi naktelės sausos thumbup.gif


ukristina,jus ir kitoj temelej raste kad pradejote naudot aparatuka,labai dziugu,kad jis jums padeda.mums irgi bene vienintelius realiai apciuopiamus rezultatus dave butent aliarmo aparaciukas. 4u.gif tai tikrai geras daiktas,kurio pirkimas labai pasiteisino...bent jau kazkuri laiko tarpa siu bedu nebebuvo..
Atsakyti
Sveiki, keliu temą į viršų. Enurezės problemą turi mano sūnėnas. Jam jau greitai 13 ir vaikas dėl savo problemos labai išgyvena. Ištirtas visapusiškai, išnaudotos visos rekomendacijos ir medikamentai. Niekas ilgalaikio efekto nedavė. Liko neišbandytas tik drėgmės aliarmas. Ar kam teko naudoti naudoti? Internete skaičiau, kad yra tok prietaisas Malem. Užsieneičių atsiliepimai apie jį teigiami. Beje, enurezė yra dažnai paveldima. Jei tą problemą turėjo vaikai, didelė tikimybė, kad paveldės ir vaikai.
Atsakyti
QUOTE(Makarska @ 2012 02 06, 15:42)
Sveiki, keliu temą į viršų. Enurezės problemą turi mano sūnėnas. Jam jau greitai 13 ir vaikas dėl savo problemos labai išgyvena. Ištirtas visapusiškai, išnaudotos visos rekomendacijos ir medikamentai. Niekas ilgalaikio efekto nedavė. Liko neišbandytas tik drėgmės aliarmas. Ar kam teko naudoti naudoti? Internete skaičiau, kad yra tok prietaisas Malem. Užsieneičių atsiliepimai apie jį teigiami. Beje, enurezė yra dažnai paveldima. Jei tą problemą turėjo vaikai, didelė tikimybė, kad paveldės ir vaikai.

Sveiki, taip naudojom. Būtent Malem pirkau kaip paskutinę viltį (tuomet sūnui buvo beveik 13). Prieš tai išbandėm, rodos, viską: cheminius vaistus į nosį ir geriamus, saulyčių piešimus, metus lankėmės pas psichologę, metus gėrėm homeopatinius vaistus, ignoravom ir laukėm, aplankėm kone visus Vilniaus urologus... Niekas nepadėjo arba padėdavo trumpam. Malem aparačiuką pradėjo sūnus naudoti praeitų metų rugsėjo pradžioje. Savaitę keldavomės ir žadinome jį pradėjus veikti aparatui, mat sūnus jo negirdėdavo. Dar po savaitės sūnus pats pradėjo atsibusti tik suveikus signalui. O dar po savaitės nustojo šlapintis thumbup.gif Pagal rekomendacijas aparatą tokiu atveju reikia segtis dar kelias savaites. Maždaug spalio viduryje sūnus nutarė, kad aparato nebereikia. Nuo to laiko prisišlapino 3 kartus, paskutinįsyk sausio 15 d. (beje, visus kartus peršalęs). Tikiu, kad iki vasaros baigsim šį reikalą thumbup.gif Nereklamuoju, bet tikrai rekomenduoju. Kai pagalvoju, kiek vaikis prisinervino, kiek prigėrė vaistų, o štai buvo toks paprastas ir nekenksmingas būdas. Jei reikės kokios informacijos, rašykite až.
Taip, ši problema yra paveldima (pati save atsimenu verysad.gif ). Tik, žinoma, prieš medikai turi atmesti visas įmanomas patologijas, infekcijas... Beje, aparačiukas (mes jį taip gražiai vadiname) rekomenduojamas esant pirminei enurezei, t.y. tam šlapinimuisi, kuris nepraėjo nuo gimimo. Pabandykite, sūnėnui gyvenimas bus smagesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JusRuMa: 16 vasario 2012 - 15:35