Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis šlapinimasis

QUOTE(Vajuza @ 2014 06 23, 13:59)
ZInau,kad supyksite uz mano tokius zodzius,bet aisku esame visi zmones skirtingi.. Asmeniskai as,mano seimoje vaistu nevartojame,pas gydytojus einame tik tada kada labai reikia ir tfu tfu tfu esame sveiki,nesergam,nei vaikai,nei tevai,stengiames judeti,sportuoti kuo imanoma daugiau,valgome sveika maista,na kuo imanoma sveikesni,perkame kaimiskus produktus ir pan.. Zodziu kaip imanoma taip sveikiau gyvename.. Linkiu ir Jums truputi keisti poziuri.. Nekalbu apie rimtas ligas,kai tikrai be gydytoju ir ju tyrimu nieko padaryti negali..

Dziugu, kad jums aparatas padejo. Mes kaip jus sakote pradejom nuo paprastesniu priemoniu - zadinimo, skysciu ribojimo, aparato-aliarmo, homeopatu, osteopatu, mankstu, veliau perejome ant vaistu, na ir nera to stebuklo, nepadeda niekas. Aparatas ne panaceja bent jau mums, su juo galime pazadinti visus namus, kaimynus, bet tik ne pati vaika. doh.gif

denisse, pilnas ebay situ aparatu, nuo pigausiu iki brangiu. Neapsimoka LT jo pirkti.

http://www.ebay.co.u...&...iarm&_rdc=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 26 birželio 2014 - 08:53
o maniskiui buvo pasibaige,ir vel vasara prasidejo-tik jam lasiukai buna
pasiuliau saviskiui ta aparata,sako jokiu budu ne,net nezinau,ar cia labai susirupinti,nes jam tai isnyksta,tai vel prasideda,ir taip nuo kokiu penkiu metu,dabar jam devyni,ir tik lasais ,,zaidziam,,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nmante: 27 birželio 2014 - 12:23
QUOTE(gitulia @ 2014 06 26, 09:51)
Dziugu, kad jums aparatas padejo. Mes kaip jus sakote pradejom nuo paprastesniu priemoniu - zadinimo, skysciu ribojimo, aparato-aliarmo, homeopatu, osteopatu, mankstu, veliau perejome ant vaistu, na ir nera to stebuklo, nepadeda niekas. Aparatas ne panaceja bent jau mums, su juo galime pazadinti visus namus, kaimynus, bet tik ne pati vaika.  doh.gif

denisse, pilnas ebay situ aparatu, nuo pigausiu iki brangiu. Neapsimoka LT jo pirkti.

Maniskis pradejo nebemiegoti pietu miego jau beveik antra savaite,tai taip nuvargsta,kad kartais jis nebegirdi aparato,tenka man atsikelti ji pazadinti,bet nesisioja,laiko ir toliau miega smile.gif O siaip aparatelis nebeskamba,bet i savite karta ar du pasitaiko,bet jei buna labai nuvarges,taciau kad ir naudojam jau 5sav kaip rekomenduojama,taciau kazkaip dar nenoriu jo nuimti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(nmante @ 2014 06 27, 13:21)
o maniskiui buvo pasibaige,ir vel vasara prasidejo-tik jam lasiukai buna
pasiuliau saviskiui ta aparata,sako jokiu budu ne,net nezinau,ar cia labai susirupinti,nes jam tai isnyksta,tai vel prasideda,ir taip nuo kokiu penkiu metu,dabar jam devyni,ir tik lasais ,,zaidziam,,

As tai lasiuku gal nebijociau mastau.gif
Maniskis tuo metu kai negirdi aparato,juk jis irgi pora lasiuku padaro,tai kai nubega pasisioti,tai gryzes praso pakeisti triusikelius,taciau kadangi tai buna nedaznai tai visai nebijau tu lasiuku,svarbu ne visa lova slapia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2014 06 23, 14:59)
Niu mamos,galiu jau ir Jums trumpai papasakoti savo istorija  smile.gif
Maniskiui tuoj bus 5m,auksciau matete,rasiau,jog ieskau aparatelio,taigi:
Nutariau neiti pas gydytojus,tiesiog zinojau,kad mano vaikas sveikas,nes kaip tik profilaktiskai buvau padarius kraujuka ir slapima (krauja jam tikrinu kas pusmeti ,kadangi hemoglobinas jam daznai pakrenta,bet su uogom ir kitu maistu atstatom visuomet ).. Zodziu as tokia truputi pries vaistus ir kuo retesni lankymasi pas gydytojus,tad si karta buvo ne isimtis. Nutariau iskart nusipirkti aparateli ir isbandyti.. Na ir ka gi,nemaniau,kad jis taip greit sutvarkys visus reikalus !!!  bigsmile.gif  bigsmile.gif  Jis slapinosi man kasnakt,nesvarbu kada paskutini kart duodu gerti ir kad pries meiga pasisioja.. Zodziu uzdejau aparateli ir Jus nepatikesit,jis tik dvi pirmas naktis prisisiojo ir niekaip negirdejo apartelio rekimo, o poto nuo trecios nakties vsikas apsiverte,jis tik imdavo sysioti,is tiesu papuldavo vos keli laseliai ant aparatelio,aparatelis imdavo rekti,bet vaikas nesikeldavo,lyg miegodavo toliau,bet as jam ji nuimdavau ir liepdavau begti pasysioti. Taip su juo keldavausi,t.y. jam padedavau tik pirma savaitele, nuo antros savaites susitvarkydavo pats,t.y. ji pazadina,jis pats prabunda ir lekia i tuoleta, o nuo trecios savaites nors ir dedam aparateli (gydymas 5sav, po ju dar 2sav reik profilaktiskai deti,kad neatkristu),bet jis jau nebeskamba visai,vaikas pats prabunda,nulekia i tuoleta ir vel griuna i lova. Jau yra 5sav,dar vis dedu..Manau,kad mums viskas susitvarke !  thumbup.gif  Linkiu visoms neskubeti lekti pas gydytojus,gerti vaistus ir kuo anksciau isbandyti aparateli,na aisku ne 3m amziaus, bet ir nebutinai laukti 7m,kaip nurodyta pakuoteje,kad skirtas nuo 7m amziaus  doh.gif
Tiesiog jauciau,kad vaikui viskas gerai,kad jam grynai reikia sito daiktelio,kad igytu refleksa,kad pajustu kada jau nori ir atsikeltu pats. Kadangi nei is mano puses nei is vyro puses nebuvo jokiu problemu niekam su slapinimuisi.
Aparateli beje prikau cia is vienos mamytes,kuri atsiliepe i mano paieska. Pirkau Malem pati paprasciausia. wub.gif
Papildyta:

Jums pirmoje eileje reikejo ne vaistais maitinti vaiko ir klausytis gydytoju paistalu apie laukima,kai vaikui jau 10m, o isbandyti aparateli, o tik matant kad daiktas nepadeda tik tuomet eiti pas gydytojus !
ZInau,kad supyksite uz mano tokius zodzius,bet aisku esame visi zmones skirtingi.. Asmeniskai as,mano seimoje vaistu nevartojame,pas gydytojus einame tik tada kada labai reikia ir tfu tfu tfu esame sveiki,nesergam,nei vaikai,nei tevai,stengiames judeti,sportuoti kuo imanoma daugiau,valgome sveika maista,na kuo imanoma sveikesni,perkame kaimiskus produktus ir pan.. Zodziu kaip imanoma taip sveikiau gyvename.. Linkiu ir Jums truputi keisti poziuri.. Nekalbu apie rimtas ligas,kai tikrai be gydytoju ir ju tyrimu nieko padaryti negali..

kaip smagu girdėti :-)
gal parduotumėt jau tada apartėli?
Mano merginai (6m) jau net ašarytes rieda kiekviena vakarą...kad tam nefrologo kalendoriuje pas ją vien lietutis..kažkaip iš psichologinės pusės mums tos saulytės laukimas tik blogiau padarė...galvoju gal jau metas technikai :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo friculis: 07 liepos 2014 - 15:16
Aš irgi ieškau aparatėlio ir būčiau dėkinga, jeigu vkas nors perleistų - Neuromeda dabar jau sakė, kad bus tik rugpjūčio paagoj....

QUOTE(gitulia @ 2014 06 26, 09:51)

bet kai nesu apskritai bandžius - iš kur žinot kurį pasirinkt? g.gif
Atsakyti
Visi jie veikia tuo paciu principu ir yra panasus. Imkit kas jums pagal kisene ir vizualiai patoguma naudoti - kaip tvirtinasi, kur prisisega ir pan.
Atsakyti
Mano mergaitei tik suejo 5 metai taip su lyg ta diena prasidejo naktinis slapinimasis. Ji tiesiog nebepasikelia, neatsibunda. Slapimas geras, inkstai geri, cukraliges nerado, israse hormonus bet vis abejoju ar juos gerti.. Kokie dar variantai gydymo yra, kazkas minejo masazus, sviesos terapija, kur galima Klaipedoj tai atlikti? Kita savaite einam pas psichologa. Prasau jusu pasidalinkite, tas aliarmas per ebay visai nebrangiai iseina siustis.
Atsakyti
Jei iki 5 metu sitos bedos neturejot, reiketu ieskoti priezasties kodel taip nutiko - issigando ko nors, pagausejimas seimoj, darzelis naujas ar pan. g.gif Psichologas manau irgi cia nepamaisys.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2014 09 02, 08:47)
Jei iki 5 metu sitos bedos neturejot, reiketu ieskoti priezasties kodel taip nutiko - issigando ko nors, pagausejimas seimoj, darzelis naujas ar pan.  g.gif Psichologas manau irgi cia nepamaisys.

Nieko tokio nebuvo tik del issigandimo nezinau, gal darzelyje, nors su aukletojom kalbejom, jos irgi nieko nepastebejo. Pas psichologa uzsirasem, bet gal dar yra kokiu gydymo budu pvz. zoleles, terapijos kokios nors ir t.t.?
Atsakyti
Nera stebuklingu budu. Paklausinekit vaiko del darzelio daugiau - kaip jauciasi, ar noriai eina, ar kas neskriaudzia, ar aukletojos neterorizuoja? Kazkas turejo nutikti, kad vaikas niekad nesislapines staiga pradejo. Gal lauke kur kokio suns labai issigando ar pan. Nes jei fiziskai viskas gerai, tyrimai geri, daznu atveju tai buna kazkokios emocines priezastys.
Be psichologo apsilankykit ir pas nefrologa, na gal dar is jo puses bus kokiu patarimu.
Atsakyti
Nefrlogas nieko nerado, slapimas geras, inkstai geri, cukraliges nera, alergijos nera, nuo kirminu vaistai seniai sugerti. Dabar tik pas psichologa eisim
Atsakyti
sveikos. maniske irgi vis dar neisaugo sios bedos. tai nusprendziau jau pabandyti ta aparaciuka. parsisiusiu is kinieciu. gudri mergaite, paaiskinsiu kaip kas ir supras, neturetu issigast nakti kai praes jis rekt. tik klausimas ar girdes, nes ji dabar su teciu miega, o jam naktim buna iskvietimu i arba tai retai kada pabunda dukra nuo telefono skambucio. nu bet gal ipras ir girdes aparaciuka o jis dar +ir vibruoja.
Atsakyti