erika 20 nu nieko sau pirkinys ir dar taip pigiai gerai kad man nera kaip nutekti ten siom dienom, tikrai griebciau
Laimonduxe, as turiu, pbirze jau idejo kaip atrodo
axara, dar prazydesa, nenusimink
jezus, tai gerai, kad nusipirkau o tai buciau plaukus nusipesus, jei buciau nenusipirkus ir grizus paklausus, o Jus pasake butumet, kad pigu ir gerai
QUOTE(Erika20 @ 2010 04 08, 13:49)
laba snd parsitempiau sita:
tai dabar Jus man pasakykit, ar gera as cia parsinesiau daikta ar ne nes cimbidziuose visai visai neturiu zalio supratimo ar geras jis cia? ar per daug sumokejau, ar mazai, ar normaliai (19lt) ?
P.s pasalinis objektas neleidzia fotkinti be jo
tai dabar Jus man pasakykit, ar gera as cia parsinesiau daikta ar ne nes cimbidziuose visai visai neturiu zalio supratimo ar geras jis cia? ar per daug sumokejau, ar mazai, ar normaliai (19lt) ?
P.s pasalinis objektas neleidzia fotkinti be jo
oi nerealiai pigu, gražu ir gerai, o tokie pašalinaii objektai visada pageidaujami.
QUOTE(pabirze @ 2010 04 08, 14:42)
Aciu ir naujutei
nes man kazkaip keista ka tik nuzydejo mano cimbidis ir jau pora savaiciu isnesiau i balkona ir isleido 2 ziestiebius net savo akimis netikiu
As ir turiu cimbidi, bet kazkaip nezinau, jauciu su kaimyne mainysiu i phalaenopsi, kai pasiskaiciau apie jo auginima tai man kazkaip sudetingai pasirode . Tampyt i lauka, kad sukrautu rudeniui ziedina, po to gan vesiai laikyt, na nezinau nezinau . Gal gerai tom kas turi balkonus, gali zaisti. Nezinau dar neapsisprendziau ar mainyt.
Erika20 - grazus pirkinukas ir tikraaaaai pigus
Erika20 - grazus pirkinukas ir tikraaaaai pigus
QUOTE(nila_ks @ 2010 04 08, 15:11)
As ir turiu cimbidi,
nila koks tavo cimbas??
laimonduxe, gali buti ir nauji auginukai, dabar pats laikas jiems pradeti dygti
oi aciu aciu Jums Snd grizus radau puse orchidejos ziedo ant zemes, o kita puse ant augalo, ne kiek neapvytes.. Itariu klasta - 100 proc duodu, kad suo nukando
QUOTE(Erika20 @ 2010 04 08, 15:48)
oi aciu aciu Jums Snd grizus radau puse orchidejos ziedo ant zemes, o kita puse ant augalo, ne kiek neapvytes.. Itariu klasta - 100 proc duodu, kad suo nukando
jeigu suo toks kaip avatare tai ne tik ziedus nukst gali
QUOTE(lark @ 2010 04 08, 15:54)
gerai jau kokius 3 cm išlindęs žiedstiebis esu nufotkinus, bet vis pamirštu įkelti į albumą
nu fain
QUOTE(naujute @ 2010 04 08, 16:05)
jeigu suo toks kaip avatare tai ne tik ziedus nukst gali
taip tas pats Galet tai gali, bet tik ziedus kandzioja
QUOTE(naujute @ 2010 04 08, 15:25)
nila koks tavo cimbas??
Cymbidium mini
O ka?