Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

erika 20 nu nieko sau pirkinys ir dar taip pigiai thumbup.gif thumbup.gif gerai kad man nera kaip nutekti ten siom dienom, tikrai griebciau blush2.gif
Laimonduxe, as turiu, pbirze jau idejo kaip atrodo 4u.gif
axara, dar prazydesa, nenusimink wink.gif
Atsakyti
jezus, tai gerai, kad nusipirkau biggrin.gif o tai buciau plaukus nusipesus, jei buciau nenusipirkus ir grizus paklausus, o Jus pasake butumet, kad pigu ir gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2010 04 08, 13:49)
laba  4u.gif  snd parsitempiau sita:
user posted image
user posted image
user posted image
tai dabar Jus man pasakykit, ar gera as cia parsinesiau daikta ar ne biggrin.gif nes cimbidziuose visai visai neturiu zalio supratimo  g.gif ar geras jis cia? ar per daug sumokejau, ar mazai, ar normaliai (19lt) ?

P.s pasalinis objektas neleidzia fotkinti be jo  blink.gif

oi nerealiai pigu, gražu ir gerai, o tokie pašalinaii objektai visada pageidaujami. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 04 08, 14:42)
Naujute, atsiprašau, pasiskolinu tavo foto http://public.fotki....o-ziedynas.html

Aciu ir naujutei 4u.gif
nes man kazkaip keista ka tik nuzydejo mano cimbidis ir jau pora savaiciu isnesiau i balkona ir isleido 2 ziestiebius net savo akimis netikiu
Atsakyti
As ir turiu cimbidi, bet kazkaip nezinau, jauciu su kaimyne mainysiu i phalaenopsi, kai pasiskaiciau apie jo auginima tai man kazkaip sudetingai pasirode blink.gif . Tampyt i lauka, kad sukrautu rudeniui ziedina, po to gan vesiai laikyt, na nezinau nezinau g.gif . Gal gerai tom kas turi balkonus, gali zaisti. Nezinau dar neapsisprendziau g.gif ar mainyt.

Erika20
- grazus pirkinukas ir tikraaaaai pigus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 04 08, 15:11)
As ir turiu cimbidi,

nila koks tavo cimbas??

laimonduxe, gali buti ir nauji auginukai, dabar pats laikas jiems pradeti dygti 4u.gif
Atsakyti
oi aciu aciu Jums 4u.gif smile.gif Snd grizus radau puse orchidejos ziedo ant zemes, o kita puse ant augalo, ne kiek neapvytes.. Itariu klasta - 100 proc duodu, kad suo nukando doh.gif
Atsakyti
Zuzla, kaip tavoji vanda laikosi?
Manoji tai žiedkotį auginasi, jau pipukas lenda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2010 04 08, 15:48)
oi aciu aciu Jums  4u.gif  smile.gif Snd grizus radau puse orchidejos ziedo ant zemes, o kita puse ant augalo, ne kiek neapvytes.. Itariu klasta - 100 proc duodu, kad suo nukando  doh.gif

jeigu suo toks kaip avatare tai ne tik ziedus nukst gali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 04 08, 15:54)
Zuzla, kaip tavoji vanda laikosi?

Manoji tai žiedkotį auginasi, jau pipukas lenda  ax.gif

gerai mirksiukas.gif jau kokius 3 cm išlindęs žiedstiebis wub.gif esu nufotkinus, bet vis pamirštu įkelti į albumą doh.gif

nu fain bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2010 04 08, 16:05)
jeigu suo toks kaip avatare tai ne tik ziedus nukst gali biggrin.gif

taip tas pats biggrin.gif Galet tai gali, bet tik ziedus kandzioja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2010 04 08, 15:25)
nila koks tavo cimbas??

Cymbidium mini
user posted image
O ka? mirksiukas.gif
Atsakyti