Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(rodostoma @ 2010 04 08, 13:01)
Visi ismoksta,auginti pagal save smile.gif Prisitaiko sau tinkamom salygom,taigi nuomoniu yra visokiu mirksiukas.gif

aš ir nesiginčiju mirksiukas.gif patirtimi, kaip ir kitos, dalinuosi
Atsakyti
laba 4u.gif snd parsitempiau sita:
user posted image
user posted image
user posted image
tai dabar Jus man pasakykit, ar gera as cia parsinesiau daikta ar ne biggrin.gif nes cimbidziuose visai visai neturiu zalio supratimo g.gif ar geras jis cia? ar per daug sumokejau, ar mazai, ar normaliai (19lt) ?

P.s pasalinis objektas neleidzia fotkinti be jo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erika20: 08 balandžio 2010 - 12:51
QUOTE(Erika20 @ 2010 04 08, 13:49)
laba  4u.gif  snd parsitempiau sita:
user posted image
user posted image
user posted image
tai dabar Jus man pasakykit, ar gera as cia parsinesiau daikta ar ne biggrin.gif nes cimbidziuose visai visai neturiu zalio supratimo  g.gif ar geras jis cia? ar per daug sumokejau, ar mazai, ar normaliai (19lt) ?

P.s pasalinis objektas neleidzia fotkinti be jo  blink.gif

labai geras, žiauriai pigus ir svarbiausia , kad gražus thumbup.gif Pašalinis objektas irgi mirksiukas.gif
Atsakyti
rimtai?? bigsmile.gif valio. Tai lekit tada i Karmelita, visa deze ryte buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 04 07, 19:30)

po metų pertraukos išsiprašiau žydėjimo lotuliukas.gif

Labai grazi gelyte thumbup.gif
gal kas turit kaip leidzia cimbidis ziestiebi
Atsakyti
QUOTE(Cheekyyy @ 2010 04 06, 15:55)
Sveikos merginos  4u.gif
Tikiuosi priimsit ir mane su kukliomis gelytemis pas jus  biggrin.gif  Tik kazkaip nesiseka man su jom  verysad.gif  viena bandau gaivinti, o kitos dvi pfu pfu pfu kol kas grazios  wub.gif
Vyrui db sakiau geriau man vietoj skintu geliu orchidejas dovanok  thumbup.gif
Tai va pasirodom  ax.gif
user posted image
user posted image

sveika prisijungusi thumbup.gif
kokia grazi taskute wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Erika20 @ 2010 04 08, 12:49)
laba  4u.gif  snd parsitempiau sita:
tai dabar Jus man pasakykit, ar gera as cia parsinesiau daikta ar ne biggrin.gif nes cimbidziuose visai visai neturiu zalio supratimo  g.gif ar geras jis cia? ar per daug sumokejau, ar mazai, ar normaliai (19lt) ?

P.s pasalinis objektas neleidzia fotkinti be jo  blink.gif

saunus pirkinys bigsmile.gif pasalinis objektas taip pat biggrin.gif
o kokiu spalvu dar buvo?
Atsakyti
Axara, tokiu kaip mano, rudu tamsiai ir zaliu smile.gif buvo ir oncidium nemazai, vienas ypac grazus - dideliais ziedais, su baltu ir ruzavu deriniu. bet kol ziurejau cimb, ji nusinese blink.gif verysad.gif o gal ir gerai, nes jau per daug butu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2010 04 08, 13:28)
Axara, tokiu kaip mano, rudu tamsiai ir zaliu  smile.gif buvo ir oncidium nemazai, vienas ypac grazus - dideliais ziedais, su baltu ir ruzavu deriniu. bet kol ziurejau cimb, ji nusinese  blink.gif  verysad.gif o gal ir gerai, nes jau per daug butu  blush2.gif

as visai noreciau zalio cimbidzio, bet turiu 3 ir siais metais ne vienas nesusiruose zydeti, tad gal susilaikysiu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2010 04 08, 14:37)
as visai noreciau zalio cimbidzio, bet turiu 3 ir siais metais ne vienas nesusiruose zydeti, tad gal susilaikysiu...  g.gif

tai gal dar nudžiugins
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 04 08, 13:39)
tai gal dar nudžiugins

na tikekimes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimonduxe @ 2010 04 08, 14:06)
Labai grazi gelyte thumbup.gif
gal kas  turit kaip leidzia cimbidis ziestiebi

Naujute, atsiprašau, pasiskolinu tavo foto http://public.fotki....o-ziedynas.html
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2010 04 08, 14:37)
as visai noreciau zalio cimbidzio, bet turiu 3 ir siais metais ne vienas nesusiruose zydeti, tad gal susilaikysiu...  g.gif

Idomu kaip man seksis ax.gif
Atsakyti