Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(zuzla @ 2010 04 29, 21:58)
tai tada aš tave mačiau bigsmile.gif su dukra buvai ax.gif

blink.gif ania??? nugi tikrai su dukra buvau...,o kodėl nepažinau?? ne tu su žydinčia gėle glėbį buvai?? mačiau kelias ,bet akys nepasirodė matytos schmoll.gif
blush2.gif ale kokią baisią užsekei... doh.gif

QUOTE(lark @ 2010 04 29, 22:15)
Merginos, galėsit tokių dendrobium, kap pas J*G* užsisakyti pas skm  bigsmile.gif

g.gif kaina įtariu nebus tokia... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(J*G* @ 2010 04 29, 21:56)
blink.gif ania??? nugi tikrai su dukra buvau...,o kodėl nepažinau?? ne tu su žydinčia gėle glėbį buvai??

blush2.gif ale kokią baisią užsekei... doh.gif

nea, aš, buvau su juoda trumpa striuke ir džinsiais, plaukus į viršų į kuodą susisukus, žodžiu niekuo nesiskyriau nuo kitų biggrin.gif

baik tu biggrin.gif labiau į dendriką žiūrėjau, kokį nešies mirksiukas.gif nes jie pirmai buvo nukainuoti iki 30 lt, tai gerai, kad nešvaiščiau laiko besirinkdama ir sau tokį, nes matyt patį geriausią pačiupai rolleyes.gif
Atsakyti
Manosios naujokes wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Visu naujokeles labai labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nila_ks: 29 balandžio 2010 - 21:10
QUOTE(nila_ks @ 2010 04 29, 21:08)
user posted image
user posted image
user posted image
Visu naujokeles labai labai  wub.gif

kokia simpatiska karvyte wub.gif cia jau turbut pro maximas prasinesei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2010 04 29, 22:10)
kokia simpatiska karvyte  wub.gif  cia jau turbut pro maximas prasinesei? smile.gif

Nea, radau geliu angare, ten tokio gerio buvo net nezinojau kuria imt blush2.gif Buvo labai jau mandriu, tik lapai ir saknys ne kokios, tai padejau, nes manau butu vargelio su jom, o del ziedu, tai kazi ar verta imti
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 04 29, 21:16)
Nea, radau geliu angare, ten tokio gerio buvo net nezinojau kuria imt blush2.gif Buvo labai jau mandriu, tik lapai ir saknys ne kokios, tai padejau, nes manau butu vargelio su jom, o del ziedu, tai kazi ar verta imti

teisingai smile.gif svarbiausia augalo bukle.
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2010 04 29, 22:24)
teisingai smile.gif svarbiausia augalo bukle.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aga uzlekiau sian i Vilniaus maksima BIG'e musiet viska vakar ishpirko, nes liko tik tradicines, ir kelios oranzines g.gif zodziu spejau thumbup.gif
o visu kokios grauzutes naujosios wub.gif
as dabar laukiu atsakymo ish skm del karvytes dideliais ziedais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 04 29, 23:01)

matyt patį geriausią pačiupai rolleyes.gif

reikėjo užkalbint mirksiukas.gif
ten tikrai neblogų liko,tik kelis imt nenorėjau-negodi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 04 29, 20:25)
Neatsilaikiau, panašus į minimarką, toks vienas ir buvo Pramonės Maximoje.
Vieną įdomų mačiau- žiedai banguotais krašteliais, bet palikau kitiems  biggrin.gif
Atsieit, važiavau vazos macodes pirkt  ax.gif , tai be vazono per duris nė pro kur  lotuliukas.gif

As irgi sita pati Pramones maxximoj keleta dienu kilnojau ir neleidau sau pirkti. dabar jau gailiuos...
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 04 29, 20:25)
Neatsilaikiau, panašus į minimarką, toks vienas ir buvo Pramonės Maximoje.
Vieną įdomų mačiau- žiedai banguotais krašteliais, bet palikau kitiems  biggrin.gif
Atsieit, važiavau vazos macodes pirkt  ax.gif , tai be vazono per duris nė pro kur  lotuliukas.gif

Nuostabiai grazi wub.gif , man tos tokios pieno baltumu su dar kokia spalvyte tiesiog neralios, ziuriu ir saldu net daros. reikia ir man kazko panasaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 04 29, 22:08)

Nila_ks, labai gražios gėlytės. wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kroshke @ 2010 04 29, 22:34)

as dabar laukiu atsakymo ish skm del karvytes dideliais ziedais wub.gif

Kroshke, o kurią karvytę išsirinkai ?
Aš labai seilę varvinu. Pirmas dalykas neišsirenku. Antras, bijau, kad šiuo metu nelabai galėsiu į Vilnių nuvažiuot pasiimti. Trečias, jau bijočiau MB parodyt. doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti