Kas ieškot "karvytės", tai šeštadienį Oze (Vilniuje) Žiežmarių gėlių parduotuvėje labai gražią už 25 Lt nusipirkau - su dideliais žiedais, vakare galėsiu įdėt foto.
Buvo ten ir daugiau orchidėjų - likau tikrai nustebusi, kad toks nemažas pasirinkimas
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2010 04 28, 11:58)
Buvo ten ir daugiau orchidėjų - likau tikrai nustebusi, kad toks nemažas pasirinkimas
po 25?
buvau kažkada prieš mėn, tai kainos buvo su vienu žiedstiebiu 35 lt, su dviem - 45, tai ir atšoko fantazija ten lankytis... bet gal susiprotėjo žmonės
tada atsimenu, buvo pas juos tokia, kur senai ieškojau, bet matyt keliskart išvirtus iš vazono buvo, ir šiaip nekokios būklės, su dviem žiedstiebiais, kaina atitinkamai 45, sako padarysiu nuolaidą 10% nepirkau.. paklausiau, ar daro nukainavimus, sako ne, tiesiog išveža... nu ir, matyt, išmeta
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2010 04 28, 11:58)
Kas ieškot "karvytės", tai šeštadienį Oze (Vilniuje) Žiežmarių gėlių parduotuvėje labai gražią už 25 Lt nusipirkau - su dideliais žiedais, vakare galėsiu įdėt foto.
Kaip įdomu, gal jie tuomet i mažmenines savo parduotuves veža geresnę produkciją aš kartas nuo karto užsuku į Žiežmarių gėlės šiltnamius, tai kalbant apie orches, tai ten visiškai nieko gero, o ir kainos po 35 lt.
QUOTE(lark @ 2010 04 27, 06:13)
Merginos, toks vaizdas susidaro, kad jūs vis perkat, perkat naujus, o kur senus augalus dedat, jei palangės ribotos ir namai ne guminiai ?
Aš, tai pvz., sutvarkau ir jau su pumpurais kitus kabinetus darbe papuošiu, t.y. kolegoms išdalinu , o anie lb patenkinti
Aš, tai pvz., sutvarkau ir jau su pumpurais kitus kabinetus darbe papuošiu, t.y. kolegoms išdalinu , o anie lb patenkinti
aš va šiandien sukėliau visas auginančias lapus- salotas ant sekcijos, tai palangė atlaisvėjo gal nesustos labai augimas, šviesos ten mažokai
QUOTE(Erika20 @ 2010 04 27, 06:36)
Pas mane dar trys palanges laisvos ir stovas dar ne visai uzpildytas. Cymbidium i lauka iseis vel vieta atliks
tai va kaip gerai aš ir laukiu kol į namą kelsimės tai bus laisvų palangių sočiai
QUOTE(Erika20 @ 2010 04 28, 08:16)
vakar i toki beprotnami buvau papuolusi
gražios naujokės Erika, ypač pirmoji
Aplankiu ir aš šią savaitę bazes, nusprendžiau padovanot po orchidėją mamai ir močiutei jei nerasiu gražių, tada šiaip kokią gėlę
QUOTE(saidutea @ 2010 04 28, 12:13)
antra tik tarp kitko, nes nebrangiai
QUOTE(saidutea @ 2010 04 28, 12:13)
aš ir laukiu kol į namą kelsimės tai bus laisvų palangių sočiai
Jos turi viena bloga savybe - greitai uzsipildo
QUOTE(pabirze @ 2010 04 28, 11:33)
tokių palikau Mole daug, tik kainos nebuvo, natūroj jos daug gražesnės ir gana aukštos
vandutes irgi mačiau, gražios spalvos, visos žydinčios, bet šaknų būklės neapžiūrėjau, su vazomis, ir bazėj jau antra savaitė
vandutes irgi mačiau, gražios spalvos, visos žydinčios, bet šaknų būklės neapžiūrėjau, su vazomis, ir bazėj jau antra savaitė
QUOTE(Erika20 @ 2010 04 28, 11:49)
tokiu phalaenopsiu daug atveze o vandos graziai zydincios melynos ir oranzines. Del vazos reiketu klausti kitu augintoju as ju neauginu //ka tik senukuose atkalbejau moteri nuo orchideju zemes..
Ačiū.
dar truputis ziedu zydim :
QUOTE(Tina* @ 2010 04 28, 14:09)
Jos turi viena bloga savybe - greitai uzsipildo
QUOTE(Erika20 @ 2010 04 28, 17:07)
QUOTE(Erika20 @ 2010 04 28, 09:43)
Karmelita isvis mirtis. baltu phalaenopsiu karalyste. Vandu po 70lt yra. Beje gera naujiena ta,kad duobes uzsilygino
o del duobiu tai cia super naujiena negaliu patiketi
Visų labai gražios gėlytės,o aš tik pasigirsiu...
Mano jauniklis dendrobiukas žydi,nedaug-tik 4 žiedeliai,bet....
QUOTE(~Sandrita~ @ 2010 04 28, 20:27)
Visų labai gražios gėlytės,o aš tik pasigirsiu...
kokie dideli ziedai