Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(pabirze @ 2010 04 07, 19:30)

po metų pertraukos išsiprašiau žydėjimo lotuliukas.gif

Grazute 4u.gif
Atsakyti
sokejuke86, jau kokie gražūs cimbidžio žiedai, nesu tokio net mačiusi bigsmile.gif
Pabirze, tikrai ilgai laukei ir sulaukei, sveikinu drinks_cheers.gif thumbup.gif
O mano falenopsiai geriau jaučiasi stambesniame substrate, čia matyt ir nuo drėgmės aplinkoje priklauso.
Atsakyti
pabirze, ohohoho thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
ačiū , mergaitės 4u.gif

parduoda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 07 balandžio 2010 - 20:05
Pabirze,sveikinu sulaukus tokio grozio thumbup.gif wub.gif Pas mane,irgi phal.puikiai jauciasi stambiame substrate,o smulkiame ziema yra rizika supudinti,labai reikia isdyrbti laistymo rezima smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2010 04 07, 15:36)
ir laistymas kas be ko sumažėjo taip?

Taip.

Tik nepulkit visos persodint, jei phalaenopsiai gerai jaucias stambiame. Mano irgi dalis auga stambiam. I smulku persodinau lepesnes, kas liecia dregmes poreiki.
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 04 07, 18:30)
po metų pertraukos išsiprašiau žydėjimo lotuliukas.gif

gražu thumbup.gif
QUOTE(Tina* @ 2010 04 07, 20:06)
Taip.

Tik nepulkit visos persodint, jei phalaenopsiai gerai jaucias stambiame. Mano irgi dalis auga stambiam. I smulku persodinau lepesnes, kas liecia dregmes poreiki.

niu gerai nepulsiu, bijau supudyt paskui neapskaičiavus dar laistymo g.gif
Atsakyti
O mergaits ką aš vakar užmačiau. Vakare ar ryt tikiuosi parodysiu. Pamenate mano naujkokę už 5 lt? user posted image vat tokia buvo, dabar žydi 6ar 7žiedeliai ir šįryt pamačiau, kad dar pora pumpurų sukrovusi ir gal kraus toliau... wub.gif o aš net jos dar po parduotuvės persodinti nespėjau. Kaip smagu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 04 08, 10:54)
dabar žydi 6ar 7žiedeliai ir šįryt pamačiau, kad dar pora pumpurų sukrovusi ir gal kraus toliau... wub.gif  o aš net jos dar po parduotuvės persodinti nespėjau. Kaip smagu 4u.gif

tikrai smagu drinks_cheers.gif pavasaris... gal del to taip ir zydi? maniskes irgi krauna papildomus pumpurus ir net panasu, kad prazydes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2010 04 08, 11:02)
tikrai smagu  drinks_cheers.gif pavasaris... gal del to taip ir zydi? maniskes irgi krauna papildomus pumpurus ir net panasu, kad prazydes  blush2.gif

Matyt, kad pavasaris ir kitos atgiję šaknis, lapus sparčiai auginasi, auginukus naujus.
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 04 07, 21:05)
Pas mane,irgi phal.puikiai jauciasi stambiame substrate,o smulkiame ziema yra rizika supudinti,labai reikia isdyrbti laistymo rezima smile.gif  ax.gif

mano visi išskyrus vieną (pirmąjį) falenopsį auga smulkiame substrate smile.gif ir nieko labai išdirbt dėl laistymo nereikia rolleyes.gif iš kokios žydinčios išimu kuolelį, pažiūriu sausas ar drėgnas ir tiek reikalų
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 04 08, 12:39)
mano visi išskyrus vieną (pirmąjį) falenopsį auga smulkiame substrate smile.gif ir nieko labai išdirbt dėl laistymo nereikia rolleyes.gif iš kokios žydinčios išimu kuolelį, pažiūriu sausas ar drėgnas ir tiek reikalų

Visi ismoksta,auginti pagal save smile.gif Prisitaiko sau tinkamom salygom,taigi nuomoniu yra visokiu mirksiukas.gif
Atsakyti