Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Erika20 @ 2010 04 25, 19:48)
as baisiai noreciau  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif duociau daug sokoladuku  blush2.gif

lialka, butu pamatyt smagu ir is toliau visa ta grozi  smile.gif

Daug nereikia biggrin.gif galim toliau tartis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(J*G* @ 2010 04 25, 23:25)
jei kuri kalbat apie vilniaus senukus-banginį,tai mačiau kai žydėjo ir dar buvo brangūs... krūmai buvo tikrai gražūs,daug sveikų šaknų,o žiedai tamsūs ir laaabai gražūs-gaila,kad kaina didoka buvo,na ,o jei jums kuriai pasisekė nugriebti pigų,tai žinokit,kad pa- vy- džiu  doh.gif  biggrin.gif

As tai Vilniuje, bet Ukmerges Senukuose, bet turbut bus dideli ziedai, pasiseke nugriebti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2010 04 26, 08:00)
Daug nereikia  biggrin.gif galim toliau tartis  smile.gif

parasiau az jums ir paklausiau del vietos, bet tik dabar pastebejau, kad vln, ne kaunas doh.gif verysad.gif ir az jau nebetelpa issiusti.
Atsakyti
Laimonduxe, ir aš praeitą savaitę nučiupau siurprizą (už 8Lt), tik nesupratau čia "Bernhard" toks firmos pavadinimas ar kas.
Iškart persodinau.

QUOTE(Tina* @ 2010 04 25, 23:00)
O as siandien savo vanda isemiau is substrato, ir paciu laiku. Tik viena saknis gyva likus. Vistik substratte jas lengva supudyt

brrr.. net savo apžiūrėjau, maniškės visos taip auginamos nuo rudens. Žiauriai gaila būtų blink.gif , lb lb saugau blush2.gif
Tina, užjaučiu, linkiu, kad pasisektų 4u.gif
Atsakyti
Jau senokai rodziau ziedukus blush2.gif siuo metu zydi nemazai, bet si man mieliausia ax.gif
user posted image
Atsakyti
Uogiene,ohoho ziedu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2010 04 26, 08:26)
Jau senokai rodziau ziedukus  blush2.gif siuo metu zydi nemazai, bet si man mieliausia  ax.gif

Labai dailus ziedeliai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2010 04 26, 09:26)
: siuo metu zydi nemazai,

dar dar dar bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2010 04 26, 07:26)
Jau senokai rodziau ziedukus  blush2.gif siuo metu zydi nemazai, bet si man mieliausia  ax.gif
user posted image

koks grozis wub.gif o ziedu gausybe, Uogienė, tu saunuole thumbup.gif ka darai savo gelytems,kad jos sitaip zydi? smile.gif
Atsakyti
Labai grazios sitos tamsios wub.gif

Tai ar gerai as ten su ta savo vanda padariau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2010 04 26, 08:26)

QUOTE(axara @ 2010 04 26, 11:10)
koks grozis  wub.gif  o ziedu gausybe, Uogienė, tu saunuole  thumbup.gif  ka darai savo gelytems,kad jos sitaip zydi? smile.gif

wub.gif Labai graži rūšis ir žiedelių tiek daug. thumbup.gif Ir man smalsu ką galima padaryti, kad būtų tiek daug. ax.gif

QUOTE(Tina* @ 2010 04 26, 11:16)
Labai grazios sitos tamsios  wub.gif

Tai ar gerai as ten su ta savo vanda padariau  g.gif

Tina, esu pati žaliausia vandučių augintoja ( nelabai susigaudau kaip jas auginti doh.gif rolleyes.gif blush2.gif ), bet kitam forume mačiau vandutei padarytą labai panašų reanimatorių. ax.gif
Atsakyti