Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(misterija @ 2010 04 22, 17:41)
įstiklintas balkonas turėtu padėti puikiausiai  mirksiukas.gif

visada buvau prieš įstiklintus balkonus, o dabar taip man jo reikia verysad.gif sugalvosiu ką nors vis tiek, vasarą pas mane labai karšta, bet žiemą ką reiks daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 04 22, 16:46)
visada buvau prieš įstiklintus balkonus, o dabar taip man jo reikia  verysad.gif  sugalvosiu ką nors vis tiek, vasarą pas mane labai karšta, bet žiemą ką reiks daryt g.gif

svarbiausia kad žiema nebūtu žemiau 17C , tiesiog reikia įvertinti ,kad tai žiema , nors ir nėra ryškaus poilsio, vistiek augalui naturalus augimo ciklas sulėtėja, tad ir nėra ko persiplėšti . maniškiai 4 bulb. puikiausiai peržiemojo, tik stovėjo jie po flora lempa , o temp buvo apie 20, dabar jau visi parodė naują augimą.
Atsakyti
QUOTE(misterija @ 2010 04 22, 18:52)
svarbiausia kad žiema nebūtu žemiau 17C , tiesiog reikia įvertinti ,kad tai žiema , nors ir nėra ryškaus poilsio, vistiek augalui naturalus augimo ciklas sulėtėja, tad ir nėra ko persiplėšti . maniškiai 4 bulb. puikiausiai peržiemojo, tik stovėjo jie po flora lempa , o temp buvo apie 20, dabar jau visi parodė naują augimą.

ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
laba smile.gif
pasimaivysiu, kokį atviruką gavau, - antras gražiausias 2008ųjų falenopsis, tik nežinau, Taivane ar pasaulyje ax.gif aišku , apie tokią gėlę tik pasvajoti... beje, kiniškai orchidėjos/falenosio pavadinimas reiškia DRUGELIS.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 04 23, 10:56)
laba smile.gif
pasimaivysiu, kokį atviruką gavau, - antras gražiausias 2008ųjų falenopsis, tik nežinau, Taivane ar pasaulyje  ax.gif aišku , apie tokią gėlę tik pasvajoti... beje, kiniškai orchidėjos/falenosio pavadinimas reiškia DRUGELIS.

user posted image

nu labai jau grazi wub.gif
Atsakyti
Netikra kazkokia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 04 23, 13:13)
Netikra kazkokia  ax.gif

Gyvam atviruke tai ok atrodo, tikrai mirksiukas.gif gail, kad viskas kiniškai , reiktų pagooglinti apie tuos rinkimus.
Atsakyti
Man irgi kazkaip dirbtina biggrin.gif bet gal cia tik pavydas kalba biggrin.gif
Atsakyti
radau tą parodą, bet 2008 metų neatidaro, tik 2009.
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 04 23, 14:43)
radau tą parodą, bet 2008 metų neatidaro, tik 2009.
My Webpage

oho kokie vaizdai blink.gif wub.gif
Atsakyti
Grazu paziureti i ziedu jura,noretusi ten perplaukti bigsmile.gif wacko.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rodostoma: 23 balandžio 2010 - 14:49
QUOTE(muminukas @ 2010 04 23, 09:56)

wub.gif
Atsakyti