Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(lark @ 2010 04 21, 19:48)
kakoi skirtum, tegu tik pražysta ir ilgai ilgai žydi  biggrin.gif

tu teisi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 04 21, 17:42)
o kadangi mačiau diskusiją apie karvytes, įdedu savosios tolimesnį žydėjimą  wub.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Labai miela gėlytė.
Papildyta:
QUOTE(lark @ 2010 04 21, 18:08)
lb graži  wub.gif
o čia rodau kiek mano vandutės žiedkotis paaugo  biggrin.gif

Man Vandutė didžiausia mįslė. Net užpavydėjau. blush2.gif
Auginu toj aukštoj vazoj, kasdien pora kartų purkšteliu. Lapelį augina ir nemiršta. Bet, žiedstiebis jau iš fantastikos srities. Gal geriau kelt į vazoną į tą stambų substratą? g.gif
Atsiprašau, kad ne į temą. unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2010 04 21, 19:03)
kodėl pas tave toks žiedstieis ilgas ir matyt dar augs... mano tai toks sad.gif
tai kaip čia bus unsure.gif

Ir trumpo žiauriai pavydžiu. unsure.gif

Kokios jūs laimingos, net Vandutes mokat pražydint.
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2010 04 21, 20:12)
Kokios jūs laimingos, net Vandutes mokat pražydint.

čia ne aš žiedkotį "išprašiau" blush2.gif pirkau nukainuotą su mažyyyčių spuogu
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 04 21, 20:20)
čia ne aš žiedkotį "išprašiau" blush2.gif pirkau nukainuotą su mažyyyčių spuogu

Vis tiek žiauriai faina. Aš irgi pirkau nukainuotą, bet ji net nemano man jokio žiedelio parodyti. rolleyes.gif Matyt nesirūpinu ja taip kaip jai reikia. verysad.gif
Atsakyti
aga, laimingos, bet ne nuo mūsų jų žydėjimas priklauso blush2.gif , šiaip tenka ilgai "mirkt" forumuose ir augintojus "kankint" savo klausimais.
Dar vieno stebuklo laukiu, pirkto Rojaus sodų forume- cambrijos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lark: 21 balandžio 2010 - 19:26
QUOTE(lark @ 2010 04 21, 20:25)
aga, laimingos, bet ne nuo mūsų jų žydėjimas priklauso  blush2.gif , šiaip tenka ilgai "mirkt" forumuose ir augintojus "kankint" savo klausimais.
Dar vieno stebuklo laukiu, pirkto Rojaus sodų forume- cambrijos  ax.gif

Auginimo temos ščyrai neskaičiau. Jaučiausi labai kieta orchidėjų augintoja su phalenopsiais. doh.gif rolleyes.gif Jaučiu dabar jau dėsiu į favoritus ir skaitysiu. cool.gif
Atsakyti
tai va, kažkodėl čia niekas cambrijos, oncidiumo žiedais nesigiria, o kodėl? Prašytume rodyti 4u.gif
Atsakyti
Oi Pabirže šaunus pirkinukas;) 4u.gif wub.gif drinks_cheers.gif. Lauksim žiedukų kartu su tavimi:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 21 balandžio 2010 - 19:50
Sveikos merginos, rasiau i orchiu prieziura, bet ir cia imesiu savo klausimuka. Na naujokems atleistina blush2.gif . Merginos patarkit mano vaikis, nulauze jau 2 kartu ( rupuziuks) biggrin.gif ziebkoti jau su pumpuriukais abu kart buvo verysad.gif , sakiau 3 kart taip padarys nagus nukapoju. Aisku vyrukui tai linksma, nes jis ziauriai pyksta, kad mano palanges nusetos orchem, turiu jauciu priklausomybe. lotuliukas.gif . Patarkit ka daryt dabar jauciu jau 3 kart savo grazuoles neprazydysiu. verysad.gif Kazin ka daryti su nulaustais ziebkociais? doh.gif
p.s. turiu pagirti kai kuriu merginu, augintinius(es) pavydas ziaurus. Zinot kartais cia jau net negali uzsukt pasizvalgyt, nes net bloga pasidaro, galva apsvaigsta, nervai suima ir uzpavydeju juodai baltai. Sakiau, kad turiu priklausomybe. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiuke52 @ 2010 04 21, 21:19)
Patarkit ka daryt dabar jauciu jau 3 kart savo grazuoles neprazydysiu. verysad.gif Kazin ka daryti su nulaustais ziebkociais?  doh.gif 

čia tai nors klausimą suformulavai biggrin.gif nes anoj temoj nesupratau, kokio patarimo reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiuke52 @ 2010 04 21, 20:19)
Sveikos merginos, rasiau i orchiu prieziura, bet ir cia imesiu savo klausimuka. Na naujokems atleistina  blush2.gif . Merginos patarkit mano vaikis, nulauze jau 2 kartu ( rupuziuks) biggrin.gif ziebkoti jau su pumpuriukais abu kart buvo  verysad.gif , sakiau 3 kart taip padarys nagus nukapoju. Aisku vyrukui tai linksma, nes jis ziauriai pyksta, kad mano palanges nusetos orchem, turiu jauciu priklausomybe. lotuliukas.gif . Patarkit ka daryt dabar jauciu jau 3 kart savo grazuoles neprazydysiu. verysad.gif Kazin ka daryti su nulaustais ziebkociais?  doh.gif 
p.s. turiu pagirti kai kuriu merginu, augintinius(es) pavydas ziaurus. Zinot kartais cia jau net negali uzsukt pasizvalgyt, nes net bloga pasidaro, galva apsvaigsta, nervai suima ir uzpavydeju juodai baltai. Sakiau, kad turiu priklausomybe. lotuliukas.gif

Sveika, naujokems neatleistina, nes cia ne prieziuros tema...O tau atrodo, jog imanoma atsakyti i toki klausima? biggrin.gif ir ne ziebkociai, o ziedstiebiai ar ziedkociai.
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2010 04 21, 21:46)
Sveika, naujokems neatleistina, nes cia ne prieziuros tema...O tau atrodo, jog imanoma atsakyti i toki klausima? biggrin.gif ir ne ziebkociai, o ziedstiebiai ar ziedkociai.

grieztai bet teisingai thumbup.gif
Atsakyti