Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Aga, pasigirk bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2010 04 21, 09:46)
lark ką užsisakei gero? rolleyes.gif

ai, truputį leidau sau blush2.gif "antidepresantų" biggrin.gif , pas gėliomanes minėjau, nesikartosiu.
Atsakyti
Na tai pasigirk gi ir ne geliomanems, bet orchidomanems biggrin.gif
Atsakyti
pala, dar vedu derybas dėl įdomios klumpaitės, kai sutvarkysiu šį reikalą, pasigirsiu blush2.gif , gi žinot kokia aš pagyrūnė doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuks @ 2010 04 21, 09:38)
tik orchidejos.lt užsakant neįmanoma to pasirinkti  doh.gif bent jau aš nesugebėjau  schmoll.gif

visada galima paskambinti kontaktiniais numeriais- ir greiciau, ir aiskiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Evaja @ 2010 04 21, 09:50)
visada galima paskambinti kontaktiniais numeriais- ir greiciau, ir aiskiau wink.gif

bet kai savaitgalį užsakinėji, gal nelabai ir patogu trukdyti blush2.gif
jei gėles užsakinėčiau, tikrai skambinčiau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=saidutea,2010 04 20, 23:49]

na va , pražiopsojau doh.gif verysad.gif gal kartos g.gif

Aš irgi vakar tik netyčia užtaikiau ant šios laidos. Tai ką mačiau, labai patiko thumbup.gif
Šeštadienį 16 val kartojimas. Laida tarp "Miesto ir kaimo".
Atsakyti
[quote=joliks,2010 04 21, 13:56]

Aš irgi vakar tik netyčia užtaikiau ant šios laidos. Tai ką mačiau, labai patiko thumbup.gif
[/quote]

Oi kažkaip nepamiršt reik, aš irgi pažiūrėti noriu:)
Atsakyti
[quote=joliks,2010 04 21, 12:56]

[/quote]
oi kaip dėkui, ir aš labai noriu pamatyt smile.gif reikia įsivest priminimą telefone smile.gif
Atsakyti
Siandien buvau geliu angare, seniai nesu ten buvus. Tai va, kai iejau, tai net bigsmile.gif prasvito, ka tik uzvesta nauju geliu partija. O orchideju grazumas, tai as prie tu stendu apsikabinus varvinau seile, jaciu i mane ziurejo kaip i blink.gif Bet didziausias ablomas, kad jas parduos tik rytoj, o rinktis tik is senu, kurios nieko gero verysad.gif O vaziuoti ten gan tolokai nuo namu. Bet va nukainuotu orchiu, tai kiek akys aprepia tiek matai. Vargsytes visos nupeipusios, vabalais apejusios, bet po 5lt. Tai is tos mases su sese rissirinkau dvi, nezinau kaip zydes. Bet jas abi taip isploviau, zeme net lauke ispyliau i namus net nenesiau, kad neuzkrestu kuom nors kitu geliu. Mirkiau actare, lauksiu kaip bus, nes abi po ziedkocius naujus leidzia ir is senu, mieganciu akuciu irgi leidzia uzuomazgas.
Tai zinosiu kita kart ,kur geliu pirkt, nes ten pacio brangiausios su dvejais ziedkociais ir gigantiskais ziedais tik 32 lt, o toliau eina pigiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Va pasigyriau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 04 21, 17:34)
Siandien buvau geliu angare

o kur cia tas geliu angaras randasi? g.gif
Atsakyti
ką tik iš orchidėjų .lt gavau siuntinuką - bandysiu susidraugauti biggrin.gif
user posted image Bulbophyllum graveolens
Atsakyti