Sveikos
Bet ir groziu jus cia turit o pas saidutea tai jau visas botanikos sodas
Pasirodau ir as su savo naujokele pagailo man jos parduotuvej, o dar uz puse kaineles buvo tai i neatsispyriau
QUOTE(Cheekyyy @ 2010 04 20, 18:55)
Sveikos
Pasirodau ir as su savo naujokele pagailo man jos parduotuvej, o dar uz puse kaineles buvo tai i neatsispyriau
ir kiek , jei ne paslaptis kainavo ši gražuolė?
QUOTE(naujute @ 2010 04 20, 18:34)
tikrai nesigincysiu, vadinkit kaip norit
Tik klausiu. Tos jūsų įdėtos, tai tikros karviukės.
QUOTE(pabirze @ 2010 04 20, 17:05)
ir kiek , jei ne paslaptis kainavo ši gražuolė?
nepaslaptis kainavo 8.99EUR (ne lt gyvenu). O is pradziu kol nenukainota 16.99 tai jau tikrai man per daug buvo
QUOTE(Cheekyyy @ 2010 04 20, 17:55)
Sveikos
Begalo grazi Pas visas begalo grazios
9 val,siandien per btv apie orchidejas bus
QUOTE(Erika20 @ 2010 04 20, 19:59)
9 val,siandien per btv apie orchidejas bus
reiks butinai paziureti, labai aciu, kad priminei, jau buvau uzmirsus.... kaip ir apie paroda. Paskutiniu metu man kazkaip slubuoja atmintis
QUOTE(borjomi @ 2010 04 20, 20:38)
reiks butinai paziureti, labai aciu, kad priminei, jau buvau uzmirsus.... kaip ir apie paroda. Paskutiniu metu man kazkaip slubuoja atmintis
oi,kad zinotum,kaip man slubuoja
Na,kaip ispudziai?
QUOTE(pabirze @ 2010 04 20, 21:36)
na ir augalų pas ją
jo, daug Ir kitos geles kaip toli sudetos nuo lango, ir renimatorius ten tas permatomas su dangciu buvo?
QUOTE(naujute @ 2010 04 20, 18:34)
tikrai nesigincysiu, vadinkit kaip norit
nors zinau, kad cia neoficiaus pavadinimas, taip sakant musu sukurtas bet man karvytemis vadinti norisi irgi tas su atskirais taskais.