Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Sveikos smile.gif
Bet ir groziu jus cia turit 4u.gif 4u.gif o pas saidutea tai jau visas botanikos sodas wub.gif
Pasirodau ir as su savo naujokele ax.gif pagailo man jos parduotuvej, o dar uz puse kaineles buvo tai i neatsispyriau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cheekyyy @ 2010 04 20, 18:55)
Sveikos  smile.gif
Bet ir groziu jus cia turit  4u.gif  4u.gif  o pas saidutea tai jau visas botanikos sodas  wub.gif
Pasirodau ir as su savo naujokele  ax.gif  pagailo man jos parduotuvej, o dar uz puse kaineles buvo tai i neatsispyriau  blush2.gif
user posted image

ir kiek , jei ne paslaptis kainavo ši gražuolė?
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2010 04 20, 18:34)
tikrai nesigincysiu, vadinkit kaip norit  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

unsure.gif Tik klausiu. Tos jūsų įdėtos, tai tikros karviukės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 04 20, 17:05)
ir kiek , jei ne paslaptis kainavo ši gražuolė?

nepaslaptis biggrin.gif kainavo 8.99EUR (ne lt gyvenu). O is pradziu kol nenukainota 16.99 tai jau tikrai man per daug buvo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheekyyy @ 2010 04 20, 17:55)
Sveikos  smile.gif
Bet ir groziu jus cia turit  4u.gif  4u.gif  o pas saidutea tai jau visas botanikos sodas  wub.gif
Pasirodau ir as su savo naujokele  ax.gif  pagailo man jos parduotuvej, o dar uz puse kaineles buvo tai i neatsispyriau  blush2.gif

Begalo grazi wub.gif Pas visas begalo grazios wub.gif
Atsakyti
9 val,siandien per btv apie orchidejas bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2010 04 20, 19:59)
9 val,siandien per btv apie orchidejas bus smile.gif

reiks butinai paziureti, labai aciu, kad priminei, jau buvau uzmirsus.... kaip ir apie paroda. Paskutiniu metu man kazkaip slubuoja atmintis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2010 04 20, 20:38)
reiks butinai paziureti, labai aciu, kad priminei, jau buvau uzmirsus.... kaip ir apie paroda. Paskutiniu metu man kazkaip slubuoja atmintis  blush2.gif

oi,kad zinotum,kaip man slubuoja biggrin.gif
Atsakyti
Na,kaip ispudziai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2010 04 20, 21:35)
Na,kaip ispudziai? biggrin.gif

na ir augalų pas ją wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 04 20, 21:36)
na ir augalų pas ją wub.gif

jo, daug biggrin.gif Ir kitos geles kaip toli sudetos nuo lango, ir renimatorius ten tas permatomas su dangciu buvo?
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2010 04 20, 18:34)
tikrai nesigincysiu, vadinkit kaip norit  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

nors zinau, kad cia neoficiaus pavadinimas, taip sakant musu sukurtas tongue.gif bet man karvytemis vadinti norisi irgi tas su atskirais taskais.
Atsakyti