Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Ledum - o man ta naujokele pirma wub.gif tie balti krasteliai super. O baltoji, tai kaip is pasakos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nila_ks: 20 balandžio 2010 - 15:31
QUOTE(saidutea @ 2010 04 20, 11:30)
tai seni stiebai nusensta, bet juk priaugina naujų auginių, o tie nauji auginiai vėl naujų, tai kaip ir nepasensta ilgai, ar aš čia kažko nesuprantu g.gif

Augino kuri laika ir zydejo is ju, paskui nunyko viskas.

Ledum, baltas phalaenopsis tikrai isskirtinai grazus wub.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos. Ta baltutė, tai miniukas. Visa gėlytė ne daugiau delno dydžio. smile.gif
Man pačiai irgi pirma naujokė labai graži, nors jas visas labai myliu.

Varvinu seilę dėl karvyčių. Pamačiau Saidutės gėlytę, vėl liga paaštrėjo. smile.gif Pernai kai visos pirkot nenusipirkau karvytės, o paskui jau nebemačiau gražių. ax.gif
Atsakyti
bent jau mes karvytem vadinam tokias orches
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 04 20, 15:16)
Saidutea,pas mus tokie dendrikai po 40lt.  doh.gif Ledum ,tikrai labai grazus ziedeliai thumbup.gif o ta baltoji tai is vis wub.gif  wub.gif

doh.gif ohoho kaip brangiai schmoll.gif
QUOTE(Tina* @ 2010 04 20, 15:40)
Augino kuri laika ir zydejo is ju, paskui nunyko viskas.

Ledum, baltas phalaenopsis tikrai isskirtinai grazus wub.gif

aišku 4u.gif

naujute, tai mano prie karvyčių nepriskiriama? maniau, kad visos taškuotos karvytės... dar daug nežinau pasirodo...
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2010 04 20, 16:57)
naujute, tai mano prie karvyčių nepriskiriama? maniau, kad visos taškuotos karvytės... dar daug nežinau pasirodo...

na vadinti galim a kaip nori, bet is esmes, per daug tasku ir jie per smulkus kad butu karvyte biggrin.gif ( senbuves dar dalmantinais vadino )
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2010 04 20, 16:48)
bent jau mes karvytem vadinam tokias orches
user posted image
user posted imageuser posted image

Labai gražios šitos 4u.gif Aš irgi senai svajoju apie tokią karvytę blush2.gif
Atsakyti
Ledum, balta mazyle ir man pati paciausia wub.gif// tada kai pirkau tik gelese geles,tai buvo viena karvyte,bet taskiukai vos keli ant ziedo buvo. Sitos kur kas margesnes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erika20: 20 balandžio 2010 - 16:11
QUOTE(saidutea @ 2010 04 20, 10:19)

Karvytė wub.gif žiedelių tik trys, bet man labai gražūs wub.gif

user posted image

Man atrodo , kad šita gražuolytė irgi Karvyte vadinasi.
Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2010 04 20, 09:58)
Negaliu nepasirodyti su savo baltuoju stebukleliu, naminiais ziedais  smile.gif sakiau fotkinsiu tik kai visi prazys ziedai, bet neistveriau  ax.gif  lotuliukas.gif tai fotkinu ir dabar ir poto kai visi  ax.gif

net issiziojau pamacius toki grozi wub.gif atrodo tiesiog neraliai grazi, spalvos pasakiskos thumbup.gif
Atsakyti
Aureku, oj, dekui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2010 04 20, 17:19)
Man atrodo , kad šita gražuolytė irgi Karvyte vadinasi.

tikrai nesigincysiu, vadinkit kaip norit biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti