Ledum - o man ta naujokele pirma tie balti krasteliai super. O baltoji, tai kaip is pasakos
QUOTE(saidutea @ 2010 04 20, 11:30)
tai seni stiebai nusensta, bet juk priaugina naujų auginių, o tie nauji auginiai vėl naujų, tai kaip ir nepasensta ilgai, ar aš čia kažko nesuprantu
Augino kuri laika ir zydejo is ju, paskui nunyko viskas.
Ledum, baltas phalaenopsis tikrai isskirtinai grazus
Ačiū, merginos. Ta baltutė, tai miniukas. Visa gėlytė ne daugiau delno dydžio.
Man pačiai irgi pirma naujokė labai graži, nors jas visas labai myliu.
Varvinu seilę dėl karvyčių. Pamačiau Saidutės gėlytę, vėl liga paaštrėjo. Pernai kai visos pirkot nenusipirkau karvytės, o paskui jau nebemačiau gražių.
Man pačiai irgi pirma naujokė labai graži, nors jas visas labai myliu.
Varvinu seilę dėl karvyčių. Pamačiau Saidutės gėlytę, vėl liga paaštrėjo. Pernai kai visos pirkot nenusipirkau karvytės, o paskui jau nebemačiau gražių.
bent jau mes karvytem vadinam tokias orches
QUOTE(rodostoma @ 2010 04 20, 15:16)
Saidutea,pas mus tokie dendrikai po 40lt. Ledum ,tikrai labai grazus ziedeliai o ta baltoji tai is vis
ohoho kaip brangiai
QUOTE(Tina* @ 2010 04 20, 15:40)
Augino kuri laika ir zydejo is ju, paskui nunyko viskas.
aišku
naujute, tai mano prie karvyčių nepriskiriama? maniau, kad visos taškuotos karvytės... dar daug nežinau pasirodo...
QUOTE(saidutea @ 2010 04 20, 16:57)
naujute, tai mano prie karvyčių nepriskiriama? maniau, kad visos taškuotos karvytės... dar daug nežinau pasirodo...
na vadinti galim a kaip nori, bet is esmes, per daug tasku ir jie per smulkus kad butu karvyte ( senbuves dar dalmantinais vadino )
QUOTE(naujute @ 2010 04 20, 16:48)
Labai gražios šitos Aš irgi senai svajoju apie tokią karvytę
Ledum, balta mazyle ir man pati paciausia // tada kai pirkau tik gelese geles,tai buvo viena karvyte,bet taskiukai vos keli ant ziedo buvo. Sitos kur kas margesnes.
QUOTE(saidutea @ 2010 04 20, 10:19)
Man atrodo , kad šita gražuolytė irgi Karvyte vadinasi.
QUOTE(Erika20 @ 2010 04 20, 09:58)
Negaliu nepasirodyti su savo baltuoju stebukleliu, naminiais ziedais sakiau fotkinsiu tik kai visi prazys ziedai, bet neistveriau tai fotkinu ir dabar ir poto kai visi
net issiziojau pamacius toki grozi atrodo tiesiog neraliai grazi, spalvos pasakiskos
Aureku, oj, dekui
QUOTE(Ledum @ 2010 04 20, 17:19)
Man atrodo , kad šita gražuolytė irgi Karvyte vadinasi.
tikrai nesigincysiu, vadinkit kaip norit