Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Erika20 @ 2010 04 20, 09:32)
Nila  mirksiukas.gif

Saidutea  mirksiukas.gif ir gausi velniu uz tai, kad nerodei tos pirmos, labai grazi  smile.gif Karvyte tokia ir as turiu, bet parazitka krauna issigimusius ziedus schmoll.gif , bet ar as neiziuriu, ar pas tave jos liezuvelis geltonas ?  bigsmile.gif 
Dendrobis irgi labai simpatiskas  bigsmile.gif

sorry blush2.gif 4u.gif kaip išsigimusius? gal tokie kur klausei, priežiūros temelėj? manosios pats liežuvėlis tai toks rausvas, šone yra truputį geltonumo smile.gif dėkui wub.gif

QUOTE(Tina* @ 2010 04 20, 09:56)
Neliudek, savo ji tikrai atzydes ir dziugins ilgai. Pas mane papildomai namie gal kokius 4 kartus be problemu buvo prazyde - rozinis ir baltas dendrobiai. O paskui, kaip bebutu gaila, nuseno. Liko pliki stiebai.

tai seni stiebai nusensta, bet juk priaugina naujų auginių, o tie nauji auginiai vėl naujų, tai kaip ir nepasensta ilgai, ar aš čia kažko nesuprantu g.gif
Papildyta:
mano albumiukas jei kam įdomu smile.gif http://public.fotki....a/mano-gelytes/
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2010 04 20, 11:27)
Zuzla, tikrai tikrai... Gaila, jei negalėsi atvažiuoti  unsure.gif

4u.gif suplanavom kelionę...
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2010 04 20, 11:30)
sorry blush2.gif  4u.gif kaip išsigimusius? gal tokie kur klausei, priežiūros temelėj? manosios pats liežuvėlis tai toks rausvas, šone yra truputį geltonumo smile.gif dėkui wub.gif

aha, tokie. Ir is 4 sakeliu jau matosi, kokie 5 tokie unsure.gif
Atsakyti
Saidutea,grazios naujokes thumbup.gif dendrobis nuskilo uz tokia kaina thumbup.gif Pas mus yra tokiu pirkti,bet kainike doh.gif Jo mergicos,namus orchytem pildom nerealiai biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Norėčiau šiek tiek jūsų pagalbos 4u.gif
Šeštadienį planuoju būti Kaune ir sumąsčiau, kad į lankytinų vietų sąrašą mielai įtraukčiau kokį orchidėjų rojų biggrin.gif Todėl ir noriu klausti, į kurią iš pirmame psl. nurodytų parduotuvių labiausiai verta užsukti? (labiausiai phalaenopsius myliu..)
Iš anksto dėkui ax.gif
Atsakyti
Ir aš noriu pasigirti savo orchidėjų žiedeliais. Šios senbuvės, žydi jau kelintą kartą , tik dvi paskutines turiu naujokutes. ax.gif smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O čia naujokutės

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2010 04 20, 14:44)
Norėčiau šiek tiek jūsų pagalbos  4u.gif
Šeštadienį planuoju būti Kaune ir sumąsčiau, kad į lankytinų vietų sąrašą mielai įtraukčiau kokį orchidėjų rojų  biggrin.gif  Todėl ir noriu klausti, į kurią iš pirmame psl. nurodytų parduotuvių labiausiai verta užsukti? (labiausiai phalaenopsius myliu..)
Iš anksto dėkui  ax.gif

bazes jau nebedirba, isskyrus tik geles, jos iki 5 dirba, randasi draugystes gatvej, netoli senuku 4u.gif
ledum va tau 4u.gif uz gelytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2010 04 20, 15:59)
ledum va tau  4u.gif uz gelytes  wub.gif

Ačiū bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 04 20, 12:15)
Saidutea,grazios naujokes thumbup.gif dendrobis nuskilo uz tokia kaina thumbup.gif Pas mus yra tokiu pirkti,bet kainike  doh.gif Jo mergicos,namus orchytem pildom nerealiai biggrin.gif  thumbup.gif

dėkui rodostoma smile.gif aha dendrobiuma gera kaina paemiau ax.gif radau tokį parduotuvėj už 28, o po kiek pas jus?

drinks_cheers.gif

QUOTE(Ledum @ 2010 04 20, 14:50)
Ir aš noriu pasigirti savo orchidėjų žiedeliais. Šios senbuvės, žydi jau kelintą kartą , tik dvi paskutines turiu naujokutes. ax.gif  smile.gif

gražios gėlytės wub.gif ypač ta visai baltutė wub.gif
QUOTE(naujute @ 2010 04 20, 14:59)
bazes jau nebedirba, isskyrus tik geles, jos iki 5 dirba, randasi draugystes gatvej, netoli senuku  4u.gif
ledum va tau  4u.gif uz gelytes  wub.gif

kaip bazes nebedirba? g.gif
Atsakyti
Saidutea,pas mus tokie dendrikai po 40lt. doh.gif Ledum ,tikrai labai grazus ziedeliai thumbup.gif o ta baltoji tai is vis wub.gif wub.gif
Atsakyti
ledum, o man ta su smulkiais taskeliais.... jau kai pamatau tokia, tai vis nepataikau ant geros kainos.....

o balta irgi nuostabi smile.gif kaip ir visos kitos
Atsakyti
Ledum, baltoji kokia grazi, kokia idomi ziedeliu forma smile.gif
Atsakyti