Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(borjomi @ 2010 04 19, 19:01)
siandien ir as nusipirkau nauja augintini... bandysiu susidraugauti, kol kas neturiu su sia rusimi jokios patirties, bet skaiciau, kad priziureti reikia panasiai kaip ir phalaenopsius  blush2.gif tikiuosi pavyks, labai patiko spalva ziedu, tai ir susiviliojau  wub.gif mokejau tik 10 lt.

Ir aš tokį patį turiu, labai labai graži spalva wub.gif Tik mano žiedeliai smulkesni atrodo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 04 19, 17:01)
nu ir prasisukai, po kiek dendrobis?

Dendrobis 19 smile.gif
QUOTE(Erika20 @ 2010 04 19, 17:38)
Saidutea,laukiam foto :-) miniuku zydinciu buvo?

nea visi miniukai nužydėję ir nupiginti... bet būklė jų nekokia. atleiskit, vakar taip ir neįkėliau, bėgu fotkint 4u.gif

QUOTE(borjomi @ 2010 04 19, 18:01)
siandien ir as nusipirkau nauja augintini

vau , koks įdomus bigsmile.gif žiedukai kaip phalaenopsiu wub.gif ir kainytė labai gera. kur čia taip nučiupai?
Atsakyti
Negaliu nepasirodyti su savo baltuoju stebukleliu, naminiais ziedais smile.gif sakiau fotkinsiu tik kai visi prazys ziedai, bet neistveriau ax.gif lotuliukas.gif tai fotkinu ir dabar ir poto kai visi ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Erika20 - laaaabaaai grazus ziedai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na štai mano naujokėlės 4u.gif

Ši pirkta seniau, bet dar nerodžiau blush2.gif

user posted image

user posted image

Karvytė wub.gif žiedelių tik trys, bet man labai gražūs wub.gif

user posted image

user posted image

Dendrobium Noid

user posted image

user posted image

Ir Miniukas wub.gif

user posted image

Erika nuostabūs žiedai, noriu ir aš tokios snieguolės wub.gif

merginos ar dalyvausit parodoje, turiu omeny būsit ne tik žiūrovės bet ir savo grožius eksponuosit?
Papildyta:
Kokia nereali wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 04 19, 20:45)
Dailus dendrobis. As tai su jais daugiau nedraugauju, nes kai nusensta, labai jau negrazus pasidaro  schmoll.gif

na, vaaa... kaip gaila, kad taip pasikeicia laikui begant, o jau galvojau isigijau super duper orchideja blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(saidutea @ 2010 04 20, 09:45)
vau , koks įdomus bigsmile.gif žiedukai kaip phalaenopsiu wub.gif ir kainytė labai gera. kur čia taip nučiupai?

cia Siauliuose man taip pasiseke.. vienoj geliu parduotuvej ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo borjomi: 20 balandžio 2010 - 09:31
Nila mirksiukas.gif

Saidutea mirksiukas.gif ir gausi velniu uz tai, kad nerodei tos pirmos, labai grazi smile.gif Karvyte tokia ir as turiu, bet parazitka krauna issigimusius ziedus schmoll.gif , bet ar as neiziuriu, ar pas tave jos liezuvelis geltonas ? bigsmile.gif
Dendrobis irgi labai simpatiskas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erika20: 20 balandžio 2010 - 09:40
QUOTE(saidutea @ 2010 04 20, 10:19)
merginos ar dalyvausit parodoje, turiu omeny būsit ne tik žiūrovės bet ir savo grožius eksponuosit?

gal praziurejau, bet kada ir kur vyks ta paroda? noreciau bent uz ziurove sudalyvauti... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2010 04 20, 10:30)
na, vaaa...  kaip gaila, kad taip pasikeicia laikui begant, o jau galvojau isigijau super duper orchideja  blush2.gif

Neliudek, savo ji tikrai atzydes ir dziugins ilgai. Pas mane papildomai namie gal kokius 4 kartus be problemu buvo prazyde - rozinis ir baltas dendrobiai. O paskui, kaip bebutu gaila, nuseno. Liko pliki stiebai.
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2010 04 20, 10:39)
gal praziurejau, bet kada ir kur vyks ta paroda? noreciau bent uz ziurove sudalyvauti...  rolleyes.gif

Info apie parodą čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2010 04 20, 11:09)

ji tikrai tikrai vyks paskutinį gegužės savaitgalį? taip norėjau nuvažiuot, bet gaunasi, kad būsiu išvykus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 04 20, 11:24)
ji tikrai tikrai vyks paskutinį gegužės savaitgalį? taip norėjau nuvažiuot, bet gaunasi, kad būsiu išvykus verysad.gif

Zuzla, tikrai tikrai... Gaila, jei negalėsi atvažiuoti unsure.gif
Atsakyti