Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Veltui, tikrai veltui. Juk mikorize ir yra tas pelesiukas.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 04 19, 09:08)
Veltui, tikrai veltui. Juk mikorize ir yra tas pelesiukas.

aišku, ačiū labai 4u.gif
dabar nebijosiu ir nemesiu lauk ax.gif
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif

noriu aplankyt bazes siandien. ar dirba Kalmina siandien iki triju ar iki pirmos tik? 4u.gif reiks nusirasyt darbo laika ju.
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2010 04 19, 13:03)
sveikos mergaites 4u.gif

noriu aplankyt bazes siandien. ar dirba Kalmina siandien iki triju ar iki pirmos tik? 4u.gif reiks nusirasyt darbo laika ju.

Labukas,tai jau kaip aplankysi,duok iskart ataskaita,ko ten gero yra biggrin.gif mirksiukas.gif O tai kazkaip aprime visos su tom bazem ax.gif
Atsakyti
na va jau po bazių, tiksliau po vienos bazės smile.gif aplankiau Vaidreną, parsivežiau tris naujokes thumbup.gif Miniuką pagriebiau už lituką. Persodinau, šaknyčių sveikų mažai beliko, bet tikiuosi gyvens unsure.gif Dendrobium nobile geltonais žiedukais wub.gif ir Phalaenopsį margutę wub.gif Esu labai labai laiminga biggrin.gif

o šiaip yra phalaenopsiu visokiu, yra iš ko pasirinkti, yra dendrobium nobile baltais žiedais, cimbai keli, kambrijos po 10 nukainuotos bebaigiančios žydėti, man jų žiedukai labai gražūs wub.gif būčiau griebus ir šią, bet pinigų pritrūko, per mažai išsigryninau biggrin.gif nu ir gerai, o tai būčiau visus išleidus, kai saiko neturiu lotuliukas.gif doh.gif ai dar Liudisijų Red Velvet yra po 6 lt smile.gif

nuotraukytes įmesiu vėliau, kai lelia mano atsikels 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saidutea: 19 balandžio 2010 - 16:57
QUOTE(saidutea @ 2010 04 19, 17:54)
na va jau po bazių, tiksliau po vienos bazės smile.gif  aplankiau Vaidreną, parsivežiau tris naujokes thumbup.gif Miniuką pagriebiau už lituką. Persodinau, šaknyčių sveikų mažai beliko, bet tikiuosi gyvens unsure.gif Dendrobium nobile geltonais žiedukais wub.gif ir Phalaenopsį margutę wub.gif Esu labai labai laiminga biggrin.gif

o šiaip yra phalaenopsiu visokiu, yra iš ko pasirinkti, yra dendrobium nobile baltais žiedais, cimbai keli, kambrijos po 10 nukainuotos bebaigiančios žydėti, man jų žiedukai labai gražūs wub.gif būčiau griebus ir šią, bet pinigų pritrūko, per mažai išsigryninau biggrin.gif nu ir gerai, o tai būčiau visus išleidus, kai saiko neturiu lotuliukas.gif  doh.gif ai dar Liudisijų Red Velvet yra po 6 lt smile.gif

nuotraukytes įmesiu vėliau, kai lelia mano atsikels 4u.gif

nu ir prasisukai, po kiek dendrobis?
Atsakyti
Saidutea,laukiam foto :-) miniuku zydinciu buvo?
Atsakyti
siandien ir as nusipirkau nauja augintini... bandysiu susidraugauti, kol kas neturiu su sia rusimi jokios patirties, bet skaiciau, kad priziureti reikia panasiai kaip ir phalaenopsius blush2.gif tikiuosi pavyks, labai patiko spalva ziedu, tai ir susiviliojau wub.gif mokejau tik 10 lt.
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo borjomi: 19 balandžio 2010 - 18:02
QUOTE(borjomi @ 2010 04 19, 19:01)
siandien ir as nusipirkau nauja augintini... bandysiu susidraugauti, kol kas neturiu su sia rusimi jokios patirties, bet skaiciau, kad priziureti reikia panasiai kaip ir phalaenopsius  blush2.gif tikiuosi pavyks, labai patiko spalva ziedu, tai ir susiviliojau  wub.gif mokejau tik 10 lt.

ohoho,kokia spalvyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2010 04 19, 19:01)
siandien ir as nusipirkau nauja augintini... bandysiu susidraugauti, kol kas neturiu su sia rusimi jokios patirties, bet skaiciau, kad priziureti reikia panasiai kaip ir phalaenopsius  blush2.gif tikiuosi pavyks, labai patiko spalva ziedu, tai ir susiviliojau  wub.gif mokejau tik 10 lt.

Grazi spalva 4u.gif
Atsakyti
Dailus dendrobis. As tai su jais daugiau nedraugauju, nes kai nusensta, labai jau negrazus pasidaro schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2010 04 19, 18:01)

dendrobium Anna Green
http://images.google...q...sa=N&tab=wi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo misterija: 19 balandžio 2010 - 21:59