Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(pabirze @ 2010 04 17, 20:55)
tina, aš pernai iš skm siunčiaus katlėją, tai dar dabar abejoju, reiks paklaust, man atrodo , kad ji jau palepinta mikorize, nes kai palaistau, tai šaknys , išlindusios pro vazono apačią tokiais pūkais užsimeta, nors ir daug gėlių turiu, su nei  1 taip nesidaro. g.gif

O paciam vazone "pukelio" yra? Nes nuo mikorizes jo greit atsiranda, permatomam vazone puikiai matosi.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 04 17, 21:38)
O paciam vazone "pukelio" yra? Nes nuo mikorizes jo greit atsiranda, permatomam vazone puikiai matosi.

kaip ir nelabai, kažkaip keista, bet su kiekvienu laistymu tokie plaukai lotuliukas.gif , jau galvojau, kad miršta, bet šaknys naujos auga, vaikai lenda, o ir šaknys , kiek matosi - gražios, už tai ir kilo mintis apie mikorizę, nes jau nemažai laiko tai tęsiasi g.gif
Atsakyti
Jei islindusios saknys kontaktuoja su dregme, tai naturalu, kad apauga pelsiuku, kuris nebutinai yra mikorize.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 04 17, 21:51)
Jei islindusios saknys kontaktuoja su dregme, tai naturalu, kad apauga pelsiuku, kuris nebutinai yra mikorize.

šitą suprantu, tik tiesiog keista, kad būtent jai vienai taip darosi, o ji - ne iš parduotuvės, reiks pastebėt
o kaip su zygopetalu sekasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 17 balandžio 2010 - 21:53
Jau neturiu as zygo.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 04 18, 11:49)
Jau neturiu as zygo.

kai savajį dalinsiu- prisiminsiu, jaučiuos skolinga, o tavąjį dar reanimuoju, lyg ir yra gyvybės ženklų, bet užsispyręs, eina sau doh.gif
Atsakyti
As tai neturejau kantrybes su juo zaist. As tai nejauciu, kad man kazkas skolingas biggrin.gif
Atsakyti
merginos štai ką radau :
http://www.btv.lt/in...2/programid/452

bendramintėms taip sakant mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Surizikavau persodint kraunancia pumpurus. Smalsumas vede. Po skrotele radau daug puralono ir popieriaus kartoninio.. Viespateliau.. Atrodo,dar zalos nespejo padaryt. smile.gif
Atsakyti
Erika20, o ką persodinai?
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 04 18, 21:24)
Erika20, o ką persodinai?

paprasta phalaenopsi. //o orcidejos.lt kiek visokiu groziu! Nebuvau uzmacius paskutiniu metu. Gaila phalae. nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erika20: 18 balandžio 2010 - 21:02
QUOTE(pabirze @ 2010 04 17, 20:48)
kaip ir nelabai, kažkaip keista, bet su kiekvienu laistymu tokie plaukai  lotuliukas.gif , jau galvojau, kad miršta, bet šaknys naujos auga, vaikai lenda, o ir šaknys , kiek matosi - gražios, už tai ir kilo mintis apie mikorizę, nes jau nemažai laiko tai tęsiasi g.gif

man toks klausimas, o čia nieko tokio tie plaukai? unsure.gif
aš savo persodinus buvau ir irgi įpylus mikorizės.. bet kai pamačiau tuos "plaukus" išsigandau, akd ten pelėsis ir iš karto persodinau į naują substraktą jau be jos blush2.gif
gal neteisingai padariau, gal reikėjo palikti... g.gif
patarkit mergaitės, gal veltui išmečiau lauk tą substraktą ... pabijojau, kad tai pelėsis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbuliuks: 19 balandžio 2010 - 08:48