rodostoma, pralėkiau kaip meteoritas, žinok kainų neklausiau. Mačiau bordo, geltonų, žalsvų.. cimbidžių.
Aga, buvau apakusi kiek pas tave gėlių, o dabar pas pačią...
Užsiprašiau raudoną-rausvą-purpurinę, na iš tos serijos vandą
Na rūšinėms dar nepribrendau, toli man iki jūsų lygio , gerai ir hibridinės
Dėkui už pagyras mano gėliukams
Nes buvo /mineje,kad nzn ar beves,del to,kad greit nuzydi,neaisku,ka turejo omeny ar apskritai,ar apie ta vezima,kurio tada laukiau. //as irgi is seniu parsiveziau nukainuota,leidzia lapa ir ziedstiebi. Iskart persodinau sveikutele,nebuvo jokiu nesamoniu. Tik vienas lapas pasiraukslejes buvo,galvojau pjaut reiks,bet kt diena pasitaise,sustandejo ir lyg pasilygino! pirma kart senukuose isdrisau pirkt,nes kitais kartais kraupios budavo.
Erika20, taip, jos minėjo, kad katlėjų neveš, nes antro vežimo lb prasto stovio buvo, neišpirko, bet būtent baltoms buvo vieno gėlių salono spec.užsakymas ir viena visai netyčiom man kliuvo Gal kas vestuvėms užsakė
Mano pigutės-siurprizai visos prigijo, laukiu staigmenų , o gal visos bus vienodos
Viskas, daugiau neisiu į tą pusę kur orchidėjos sudėtos lentynose , pertrauka
Mano pigutės-siurprizai visos prigijo, laukiu staigmenų , o gal visos bus vienodos
Viskas, daugiau neisiu į tą pusę kur orchidėjos sudėtos lentynose , pertrauka
Ir as taip visada sakau,kad neisiu i geliu parduotuves bet net nepajuntu kaip ten atsiduriu
QUOTE(rodostoma @ 2010 04 17, 18:21)
Ir as taip visada sakau,kad neisiu i geliu parduotuves bet net nepajuntu kaip ten atsiduriu
Aha, vis toj parduotuvej jau atrodo nueini, o galva ir lieka vietoj ziuret
QUOTE(Kaštonė @ 2010 04 17, 14:00)
įsigijau sedirea japonica, bet mažutė tokia, jaučiu dar teks gerokai palaukt žiedelių:
Grazute. As savo persodinau, nes visa makalavosi tam vazoniuke. Dar mikorizes iberiau. Jei seksis augint ir zydes, tai laimes bus nerealiai
[attachmentid=196922]
As kai sakau,kad ne vienos nepirksiu,tai dvi parsinesu
QUOTE(Me To You @ 2010 04 15, 17:08)
Sveikos gyvos.
Aš čia pas jus naujokė, bet iškart pasirodau kokias turiu žydinčias orchidėjas.. kolkas auginu tik phalenopsius, nes turejau kažkokią kitą rūšį, tai nudžiuvo kolkas turiu tik 4 phalenopsius.. Balta kolkas ilsisi ir nežydi, bordo spalvos reanimatoriuje, tikiuos atsigaus..
šita mano numylėtinė.. žydi jau 1,5 metu, be perstojo
o šita naujokė, negalėjau maximoj pro ja praeit
dar turiu tokį klausimuką.. kitą savaitgalį esu pažadėjusi savo vyro sesei padovanoti savo kanapėtosios orchidėjos žiedus vestuvinio torto puošybai. tai dabar klausimas, kaip man juos nuskinti, kur sudėti, ar drėgnai tuos žiedus vežtis.. kaip padaryti kad tie žiedai kuo ilgiau išbūtų gyvi.. visdėlto vestuvės tik 15 val prasideda.. o tortas bus valgomas tik kokia 24 val
Gal ką patarsit?
Aš čia pas jus naujokė, bet iškart pasirodau kokias turiu žydinčias orchidėjas.. kolkas auginu tik phalenopsius, nes turejau kažkokią kitą rūšį, tai nudžiuvo kolkas turiu tik 4 phalenopsius.. Balta kolkas ilsisi ir nežydi, bordo spalvos reanimatoriuje, tikiuos atsigaus..
šita mano numylėtinė.. žydi jau 1,5 metu, be perstojo
o šita naujokė, negalėjau maximoj pro ja praeit
dar turiu tokį klausimuką.. kitą savaitgalį esu pažadėjusi savo vyro sesei padovanoti savo kanapėtosios orchidėjos žiedus vestuvinio torto puošybai. tai dabar klausimas, kaip man juos nuskinti, kur sudėti, ar drėgnai tuos žiedus vežtis.. kaip padaryti kad tie žiedai kuo ilgiau išbūtų gyvi.. visdėlto vestuvės tik 15 val prasideda.. o tortas bus valgomas tik kokia 24 val
Gal ką patarsit?
jetus kokios gražuolės man butu gaila žiedus skinti
Jojo,tada jau ir valgyt nebereikia, nei skuduro naujo svarbu zydi kokia nauja viliokle
QUOTE(Tina* @ 2010 04 17, 19:57)
Grazute. As savo persodinau, nes visa makalavosi tam vazoniuke. Dar mikorizes iberiau. Jei seksis augint ir zydes, tai laimes bus nerealiai
[attachmentid=196922]
[attachmentid=196922]
tina, aš pernai iš skm siunčiaus katlėją, tai dar dabar abejoju, reiks paklaust, man atrodo , kad ji jau palepinta mikorize, nes kai palaistau, tai šaknys , išlindusios pro vazono apačią tokiais pūkais užsimeta, nors ir daug gėlių turiu, su nei 1 taip nesidaro.
QUOTE(Kaštonė @ 2010 04 17, 13:00)
Aš irgi neiškenčiau - įsigijau sedirea japonica, bet mažutė tokia, jaučiu dar teks gerokai palaukt žiedelių
sveikinu įsigijus naujokę sėkmės auginant
QUOTE(lark @ 2010 04 17, 19:14)
suprantam, oi, kaip suprantam, nueini pirkti duonos, parsineši orchę ir ko ėjai pamiršai
prajuokinai dar man taip nebūna ačiū dievui