Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

rodostoma, pralėkiau kaip meteoritas, žinok kainų neklausiau. Mačiau bordo, geltonų, žalsvų.. cimbidžių.
Aga, buvau apakusi kiek pas tave gėlių, o dabar pas pačią... lotuliukas.gif doh.gif blush2.gif
Užsiprašiau raudoną-rausvą-purpurinę, na iš tos serijos vandą blush2.gif
Na rūšinėms dar nepribrendau, toli man iki jūsų lygio blush2.gif , gerai ir hibridinės biggrin.gif
Dėkui už pagyras mano gėliukams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lark: 17 balandžio 2010 - 14:37
Nes buvo /mineje,kad nzn ar beves,del to,kad greit nuzydi,neaisku,ka turejo omeny ar apskritai,ar apie ta vezima,kurio tada laukiau. //as irgi is seniu parsiveziau nukainuota,leidzia lapa ir ziedstiebi. Iskart persodinau sveikutele,nebuvo jokiu nesamoniu. Tik vienas lapas pasiraukslejes buvo,galvojau pjaut reiks,bet kt diena pasitaise,sustandejo ir lyg pasilygino! smile.gif pirma kart senukuose isdrisau pirkt,nes kitais kartais kraupios budavo.
Atsakyti
Erika20, taip, jos minėjo, kad katlėjų neveš, nes antro vežimo lb prasto stovio buvo, neišpirko, bet būtent baltoms buvo vieno gėlių salono spec.užsakymas ir viena visai netyčiom man kliuvo smile.gif Gal kas vestuvėms užsakė ax.gif
Mano pigutės-siurprizai visos prigijo, laukiu staigmenų smile.gif , o gal visos bus vienodos rolleyes.gif lotuliukas.gif
Viskas, daugiau neisiu į tą pusę kur orchidėjos sudėtos lentynose doh.gif , pertrauka lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir as taip visada sakau,kad neisiu i geliu parduotuves rolleyes.gif bet net nepajuntu kaip ten atsiduriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 04 17, 18:21)
Ir as taip visada sakau,kad neisiu i geliu parduotuves rolleyes.gif bet net nepajuntu kaip ten atsiduriu biggrin.gif

Aha, vis toj parduotuvej jau atrodo nueini, o galva ir lieka vietoj ziuret lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2010 04 17, 14:00)
įsigijau sedirea japonica, bet mažutė tokia, jaučiu dar teks gerokai palaukt žiedelių:

Grazute. As savo persodinau, nes visa makalavosi tam vazoniuke. Dar mikorizes iberiau. Jei seksis augint ir zydes, tai laimes bus nerealiai biggrin.gif
[attachmentid=196922]
Atsakyti
As kai sakau,kad ne vienos nepirksiu,tai dvi parsinesu biggrin.gif
Atsakyti
suprantam, oi, kaip suprantam, nueini pirkti duonos, parsineši orchę ir ko ėjai pamiršai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Me To You @ 2010 04 15, 17:08)
Sveikos gyvos.
Aš čia pas jus naujokė, bet iškart pasirodau kokias turiu žydinčias orchidėjas.. kolkas auginu tik phalenopsius, nes turejau kažkokią kitą rūšį, tai nudžiuvo  unsure.gif  kolkas turiu tik 4 phalenopsius.. Balta kolkas ilsisi ir nežydi, bordo spalvos reanimatoriuje, tikiuos atsigaus..
šita mano numylėtinė.. žydi jau 1,5 metu, be perstojo
user posted image

o šita naujokė, negalėjau maximoj pro ja praeit  wub.gif
user posted image

dar turiu tokį klausimuką.. kitą savaitgalį esu pažadėjusi savo vyro sesei padovanoti savo kanapėtosios orchidėjos žiedus vestuvinio torto puošybai. tai dabar klausimas, kaip man juos nuskinti, kur sudėti, ar drėgnai tuos žiedus vežtis.. kaip padaryti kad tie žiedai kuo ilgiau išbūtų gyvi.. visdėlto vestuvės tik 15 val prasideda.. o tortas bus valgomas tik kokia 24 val  g.gif

Gal ką patarsit?  rolleyes.gif

jetus kokios gražuolės wub.gif man butu gaila žiedus skinti blush2.gif
Atsakyti
Jojo,tada jau ir valgyt nebereikia, nei skuduro naujo svarbu zydi kokia nauja viliokle biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 04 17, 19:57)
Grazute. As savo persodinau, nes visa makalavosi tam vazoniuke. Dar mikorizes iberiau. Jei seksis augint ir zydes, tai laimes bus nerealiai  biggrin.gif
[attachmentid=196922]

tina, aš pernai iš skm siunčiaus katlėją, tai dar dabar abejoju, reiks paklaust, man atrodo , kad ji jau palepinta mikorize, nes kai palaistau, tai šaknys , išlindusios pro vazono apačią tokiais pūkais užsimeta, nors ir daug gėlių turiu, su nei 1 taip nesidaro. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2010 04 17, 13:00)
Aš irgi neiškenčiau  blush2.gif  - įsigijau sedirea japonica, bet mažutė tokia, jaučiu dar teks gerokai palaukt žiedelių

sveikinu įsigijus naujokę 4u.gif sėkmės auginant 4u.gif
QUOTE(lark @ 2010 04 17, 19:14)
suprantam, oi, kaip suprantam, nueini pirkti duonos, parsineši orchę ir ko ėjai pamiršai  lotuliukas.gif

prajuokinai biggrin.gif thumbup.gif dar man taip nebūna ačiū dievui biggrin.gif
Atsakyti