Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(lark @ 2010 04 17, 03:33)
Tina  drinks_cheers.gif  su nauju pirkiniu, lauksim žiedelių  smile.gif  smile.gif
Vakarykštė naujokė  biggrin.gif

bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
lark, ar naujokes kairys ir desinys horizontalus lapeliai ruzavi daugiau, o kiti oranziniai? Ar tokie kaip foto ? rolleyes.gif
Atsakyti
Tina, labai graži ir labai lauksime žiedeliųsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Tina,geras grobis thumbup.gif biggrin.gif ir man tokios visai noretusi ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras mano orchytei 4u.gif .

Tina*, sveikinu su naujoke smile.gif .
Aš irgi neiškenčiau blush2.gif - įsigijau sedirea japonica, bet mažutė tokia, jaučiu dar teks gerokai palaukt žiedelių:
user posted image

lark, labai graži phalaenopsio spalva wub.gif .
Atsakyti
Kastone,sveikinu su nuostabiu pirkinuku wub.gif ji ir yra is miniatiuriniu orchyciu,gal jau ir subrendus zydejimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 04 17, 13:15)
Kastone,sveikinu su nuostabiu pirkinuku wub.gif ji ir yra is miniatiuriniu orchyciu,gal jau ir subrendus zydejimui  biggrin.gif

Na, įsivaizdavau, kad bus maža, bet matyt nesitikėjau, kad tokia mažutė biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštonė: 17 balandžio 2010 - 13:19
šio ryto "nusidėjimas" - balta kvepianti katlėja iš TIK GĖLĖS bigsmile.gif ir
nukankintas falenopsis iš Senukų, kurio dėl suprantmų priežąsčių nedemonstruosim. Mano nuostabai išėmiau iš vargšiuko visą stiklinę šlapių kiminų unsure.gif
Atsakyti
Gražuolė wub.gif wub.gif wub.gif .
Atsakyti
Grazi katleja. Tai visgi atveze biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2010 04 17, 15:16)
Grazi katleja. Tai visgi atveze biggrin.gif

o kodėl "visgi" bigsmile.gif ?
dideliais žiedais, kvepianti rolleyes.gif
Mačiau įspūdingo dydžio šviežių cimbidžių, nu bet jau krūmai doh.gif , o žiedai kokie wub.gif
gaila, raibuolių schmoll.gif , o ankstesnio vežimo vargšytės vandutės sukištos patamsyje verysad.gif , potencialūs lavonėliai..
Atsakyti
lark,labai grazi wub.gif Ziuriu stipriai pildosi namai orchytem biggrin.gif thumbup.gif As tai vos valdausi,ko nors nenusipirkus doh.gif o jus cia tik rodot visokias grozybes,ir ta orchideja lt.su savo groziais lotuliukas.gif Labai laukiu kokiu rimtesniu uzsakymu,tai visaip bandau susitaupyti ax.gif Gerai,kad bent namie po truputi ziedkociai lenda,kitaip visai liudna butu :)Lark,o kokiu spalvu buvo cimbu,ir po kiek?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rodostoma: 17 balandžio 2010 - 14:27