Sveikinu visas su naujais namuciais
O kiek grozybiu, akiai malonu
QUOTE(miklee @ 2010 04 06, 14:30)
sveikutes, gal prigalausit ir mane i kompanija, as cia nauja nare, bet siu grozybiu turiu ne viena
sveika prisisijungus būtų faina pamatyt tavo grožybes
QUOTE(aureku @ 2010 04 06, 14:43)
sakot nepagydoma , manau ir jus visos kartu prisidedat prie ligos skatinimo . nu ziuresim kaip cia bus su manim, ar atsilaikysiu
kas be ko, kad prisideda, kai naujokių foto prikrauna . nemanau, kad būsi išimtis, bet pabandyt galima
QUOTE(Erika20 @ 2010 04 06, 14:49)
Aureku,sveika atvykus .O man atrodo,kad pirma orchideja vistiek liks pati paciausia ir uzsitarnavus derama pagarba.bent pas mane taip yra.
pas mane visos labai mylimos, visomis vienodai rūpinuosi, neišskiriu pirmosios
QUOTE(Šilingė @ 2010 04 06, 15:28)
Svarbiausia išgyventi pirmą žiemą
antrą žiemą mažiau rizikos numiriot gėlei?
QUOTE(naujute @ 2010 04 06, 15:40)
kaip gražu
QUOTE(J*G* @ 2010 04 06, 15:54)
puošiu sienas
čia visos orchidėjos? trečia tai dendrobium kaip matos.
QUOTE(Cheekyyy @ 2010 04 06, 15:55)
sveika prisijungus gražios gėlytės, ypač antroji
QUOTE(Kulke @ 2010 04 06, 16:05)
Laba diena
sveika manau padėtų kiminai šiaip tokiais klausimais reikia kreiptis į priežiūros temelę
QUOTE(nila_ks @ 2010 04 06, 17:35)
Šilingei ačiū už naujus namučius
Saidutea, antra žiema jau lengvesnė - tiesiog augintoja jau geriau gėlę pažįsta ir daugiau žino O mano asmeninė patirtis tokia - kai pirmasis mano falenopsis, kurį gavau dovanų lapkričio mėnesį, sėkmingai sulaukė pavasario, patikėjau, kad aš irgi galiu auginti šias gėles
Nespeju net skaityti, o vel grazi, nauja tema
Ačiū už naujus namučius;)
Savų naujų grožių neturiu tai pasigirsiu mamos grožybėmis. Šitas baltas phaleonopsis žydi beveik be sustojimo tris metus niekaip negali dviejų žiedstiebių nukirpti ir naujus vis leidžia
Savų naujų grožių neturiu tai pasigirsiu mamos grožybėmis. Šitas baltas phaleonopsis žydi beveik be sustojimo tris metus niekaip negali dviejų žiedstiebių nukirpti ir naujus vis leidžia
QUOTE(Šilingė @ 2010 04 06, 18:29)
Saidutea, antra žiema jau lengvesnė - tiesiog augintoja jau geriau gėlę pažįsta ir daugiau žino O mano asmeninė patirtis tokia - kai pirmasis mano falenopsis, kurį gavau dovanų lapkričio mėnesį, sėkmingai sulaukė pavasario, patikėjau, kad aš irgi galiu auginti šias gėles
na taip, logiška galvojau sudėtingiau kažkas aš pasimokinau, kad žiemą reikia labai atsargiai su laistymų, nepalikti šlapių skrotelių, nes vieną praradau gražuolę dėl pūvinio( ji dabar žiedstiebį augina, bet kas iš to pasidžiaugsiu žiedeliais ir turėsiu atsisveikint, nes lapo ji nė vieno nebeturi nebent keikutį sugalvotų užaugint, tada nebūtų taip liūdna ) taip pat žinau kaip atrodo įsimetęs puvinys. reikia kuo greičiau jį išpjauti. aš deja pavėlavau, dėl patirties trūkumo, nežinojau kas per dėmė ten buvo... dar vieną praradau pavasariop Miltoniją, mb paliko šalia lango, o ji nušalo vargšė. atrodo tik gėlytė čia, bet aš prie kiekvienos labai prisirišu ir labai gaila būna atsisveikint... bet kartu ir gauni pamoką patirties ui, išsiplėčiau kaip. tikiuos kažkam tai pravers
Papildyta:
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 04 06, 20:49)
nu grožiai kokie pas mamą, cimbidis, phalaenopsis, nerealiai ten aura kokia matyt pas mamą gera, kad taip gėlės gerai auga
nu grožiai kokie pas mamą, cimbidis, phalaenopsis, nerealiai ten aura kokia matyt pas mamą gera, kad taip gėlės gerai auga
[/quote]
Nerealiai auga, kitas cimbidis vėl tris žiedstiebisu sukrovė, phaleonopsiai auga kaip padūkę ir raibuolės ir miltonijos:) Pavyda sima kai nuvažiuoju ir vis suku ratais aplink gėles;)
QUOTE(Uogienė @ 2010 04 06, 10:13)
Tina, malonu, kad domiesi
Kelios foto cia http://public.fotki..../orchidariumas/
paieskosiu foto, kur visu ugiu matosi. Ismatavimai jo tokie: Ilgis 90 cm, gylis 60 cm, aukštis 100 cm, (su dangciu aukstis 110 cm)
parduodamas be gelyciu... jeigu kuri patiktu, galesiu prideti dovanu
Kelios foto cia http://public.fotki..../orchidariumas/
paieskosiu foto, kur visu ugiu matosi. Ismatavimai jo tokie: Ilgis 90 cm, gylis 60 cm, aukštis 100 cm, (su dangciu aukstis 110 cm)
parduodamas be gelyciu... jeigu kuri patiktu, galesiu prideti dovanu
Didokas. O kokia kaina?
sokejuke, kokios geles
QUOTE(Uogienė @ 2010 04 07, 09:19)
650 lt
oi kaip norėtųsi, deja kelis mėnesius tikrai pinigučių neturėsiu:(
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 04 06, 21:00)
Nerealiai auga, kitas cimbidis vėl tris žiedstiebisu sukrovė, phaleonopsiai auga kaip padūkę ir raibuolės ir miltonijos:) Pavyda sima kai nuvažiuoju ir vis suku ratais aplink gėles;)
gal mama turi kokią paslaptį auginimo, kad taip auga? drėgmė pas ją gal labai didelė?