Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Laimonduxe @ 2010 04 15, 13:10)
Nu ir pasiseke, kad man taip pakirst kur margalape g.gif o kur nuotrauka?

fotkės nebus, nes pirkau už 5, o tai reiškia , kad jau nužydėjus, o ji ir ne margalapė, tai tuo labiau neverta fotkint, dabar šaknis džiovinu, nes bazėse jas dažniausiai supūdo verysad.gif
kažkas panašaus http://www.tarpgeliu...opedilum.lt.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 15 balandžio 2010 - 13:00
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 04 14, 16:16)
Aš ir phaleonopsiu noriu, bet lbai ir tos katlėjos, kur Jūs, Tina, Nučiupote norėjau aclandiae, gal jei pas Jus gerai augs pasidlainsite kada, aišku atsilyginsiu:) Žodžiu jei ką aš eilėje pirma:)

4u.gif
Jau zinau, kad paste ji. Reiks atsiimt, rytoj gal.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 04 15, 14:12)
4u.gif

neatidėliok
Atsakyti
kokiu grozybiu pas jus thumbup.gif
taip retai cia uzsuku, nors dbar paziurejau, o pas mane tai beveik visos zydi, ik vanda naujus lapus leidzia viena po kt, nespeja vienas iki galo islist jau kt, o taip laukiu kada ziedastiebis pasirodys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 04 15, 14:12)
4u.gif

Oi pasirodyk kai jau turėsi, nors kaip suprantu ji nežydinti buvo, ar žydinti?
Atsakyti
Sveikos gyvos.
Aš čia pas jus naujokė, bet iškart pasirodau kokias turiu žydinčias orchidėjas.. kolkas auginu tik phalenopsius, nes turejau kažkokią kitą rūšį, tai nudžiuvo unsure.gif kolkas turiu tik 4 phalenopsius.. Balta kolkas ilsisi ir nežydi, bordo spalvos reanimatoriuje, tikiuos atsigaus..
šita mano numylėtinė.. žydi jau 1,5 metu, be perstojo
user posted image

o šita naujokė, negalėjau maximoj pro ja praeit wub.gif
user posted image

dar turiu tokį klausimuką.. kitą savaitgalį esu pažadėjusi savo vyro sesei padovanoti savo kanapėtosios orchidėjos žiedus vestuvinio torto puošybai. tai dabar klausimas, kaip man juos nuskinti, kur sudėti, ar drėgnai tuos žiedus vežtis.. kaip padaryti kad tie žiedai kuo ilgiau išbūtų gyvi.. visdėlto vestuvės tik 15 val prasideda.. o tortas bus valgomas tik kokia 24 val g.gif

Gal ką patarsit? rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 04 15, 14:15)
neatidėliok

Bandysiu ryt suspet.

QUOTE(sokejuke86 @ 2010 04 15, 14:34)
Oi pasirodyk kai jau turėsi, nors kaip suprantu ji nežydinti buvo, ar žydinti?

Nezydinti.
Atsakyti
Bauhofe nusipirkau nukainota raibuole uz 10 lt.cia mokejau per daug ar per mazai?nes pirma karta tokia uztikau,tai net neisivaizduoju
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 04 16, 07:29)
Bauhofe nusipirkau nukainota raibuole uz 10 lt.cia mokejau per daug ar per mazai?nes pirma karta tokia uztikau,tai net neisivaizduoju

labai gera kaina thumbup.gif , jei jau nežydi , tikrink šaknis- dažnai jos būna jau supūdytos, todėl kuo greičiau, tuo geriau 4u.gif

Me to you, nu ir gėlytės, o pirmoji mane žudo wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 16 balandžio 2010 - 06:56
o galiu i ta pacia zeme sodint?nes turiu tik falenopsiams skirta,o cia ziuriu akmenuku prideta.dar girdejau,kad kiausiniu lukstu reik pridet
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 04 16, 08:11)
o galiu i ta pacia zeme sodint?nes turiu tik falenopsiams skirta,o cia ziuriu akmenuku prideta.dar girdejau,kad kiausiniu lukstu reik pridet

gali (jei dar nesutrūnijęs), o lūkštus reikia orkaitėje pakaitinti ir su kavamale susmulkinti, ant šaknų pabarstyti 4u.gif
Atsakyti
Me to you, ispudingos gelytes bigsmile.gif
Atsakyti