Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(carela @ 2010 04 12, 20:52)
Aciu smile.gif  gausios,pirmoji dar kita stieba turi ir ziedelius krauna tongue.gif

pati pražydinai?
man niekaip neišeina , kad vienu metu daug žiedų žydėtų, kažkaip palaipsniui nužydi verysad.gif
Atsakyti
Carela, pirma tai dieviska,sakes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 04 12, 20:00)
pati pražydinai?
man niekaip neišeina , kad vienu metu daug žiedų žydėtų, kažkaip palaipsniui nužydi verysad.gif

Nea,cia vienos super mamos nuopelnas, is kurios ir atkeliavo sitos gelytes pas mane ax.gif Geltonoji tai su trim stiebais,ziedeliu tikrai daug.Na o taskuotoji,tai realiai tiek ziedu kiek foto ir yra,dideli net stiebas linksta,ir ji turi antra is kurio dar vienas stiebelis,brandina ziedukus,kolkas augina,kai prazys butinai parodysiu smile.gif Ir sia grazuole as parsinesusi persodinau,nes ji buvo mazam vazonelyje ir buvusi seimininke sake,kad ja jau labai reikia persodint mirksiukas.gif
QUOTE(Erika20 @ 2010 04 12, 20:39)
Carela, pirma tai dieviska,sakes  bigsmile.gif

Aciu smile.gif man ji irgi nereali. Dabar laukiu kol dar viena,jau manoji,stiebeli isleis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 04 12, 13:44)
aš ir negalvojau, kad jis dėl pinigų pyksta mirksiukas.gif aš apie gėlių kiekį namie, dėl to, taip supratau, kad tada supyko smile.gif

Del vietos, tai ... ai

QUOTE(Evaja @ 2010 04 12, 14:00)
dviese tokia turesim... nerealiai stipriai kvepia,kai zydi smile.gif hiacintais

Eina sau, kad tik prazistu smile.gif

QUOTE(pabirze @ 2010 04 12, 16:07)
Tina, sveikinimai didžiausi, atradus ir pamėgus dar 1 rūšį, kelio atgal nėra- norėsis dar ir dar lotuliukas.gif

O as ju visai nemegau, narcizais vadinau... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 04 12, 22:38)
O as ju visai nemegau, narcizais vadinau...  tongue.gif

Merginos, pastebėsit, kad su amžiumi skonis keičiasi mirksiukas.gif
Kažkada man visi paphiopedilum buvo baisuokliški, o dabar wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
nespėjau nučiupti - Cattleya aclandiae doh.gif verysad.gif bet gal ir gerai, nes dabar neseniai čiupau, palauksiu kol kada kas vėl atsiras:)

Pabirže ir Carela thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
O mane tai pristabdo kitos rusys neh phalaen. Bijau,kad nemokesiu augint. Tai po viena pabandau,jei iseis - tada laikykites. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 04 12, 16:39)
Neatsilaikiau blush2.gif

simpatiška labai wub.gif

QUOTE(carela @ 2010 04 12, 19:31)
Sveikos,noriu ir aš pasigirti smile.gif

gražu wub.gif kiek žiedu.

aplankiau vakar Vaidreną. nelabai yra orchidėjų, mažai ta prasme. bet išsirinkti yra iš ko. buvo cimbidžių po 20 žydinčių, miniukų po 7 lt, falenopsių nebrangiai. man patiko kambrijos po 20lt, žydinčios labai panašiai atrodė į naujutės pirktą zygopetalumą wub.gif žiedo forma kitokia bet spalvos tokios wub.gif vos nepaėmiau, susilaikiau cool.gif
Atsakyti
Pabirze, grazi gelyte.Carela, pirmoji - labai grazi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2010 04 13, 09:54)
simpatiška labai wub.gif
gražu wub.gif kiek žiedu.

aplankiau vakar Vaidreną. nelabai yra orchidėjų, mažai ta prasme. bet išsirinkti yra iš ko. buvo cimbidžių po 20 žydinčių, miniukų po 7 lt, falenopsių nebrangiai. man patiko kambrijos po 20lt, žydinčios labai panašiai atrodė į naujutės pirktą zygopetalumą wub.gif žiedo forma kitokia bet spalvos tokios wub.gif vos nepaėmiau, susilaikiau cool.gif

kokios bukles mini, ar daug pasirinkimo?
Atsakyti
As tai sian Brasija isigijau, tik kazkaip ziurejau i saknis ir nepamaciau pasilepusiu skydmariu blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimonduxe @ 2010 04 13, 18:45)
As tai sian Brasija isigijau,

g.gif o foto?? (kur,už kiek??)
Atsakyti