Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(misterija @ 2010 04 09, 21:47)
nesilaikyk, o čiupk  lotuliukas.gif
Papildyta:

manau ,kad turi būti gerai, pati tokio ieškausi , tiesa, ar jo aukštis ribotas, ta prasme ar prasiilgina nors kiek ( mano lubos nestandartinio aukščio )

mes tokius du turime. Dydis kokia 10 cm reguliuojasi tuo sriegiu, kur prie lubų sukasi. 4u.gif Man jie labai patinka.

Pas mus didelė bėda... Dingo visos foto, dokumentais, nes kietasis diskas sugedo...stresuoju neraliai...bandom rast būdus atkurt... Užtat šiandien lėkiau į orchidėjas.lt pagaliau pasinaudoti dovanų čekiu, plius bendradarbei dovaną nupirkau gimtadienio proga. Rodausi.
user posted image -bendradarbei dovana

sau geltona-user posted image
user posted image
user posted image

ir sedirea japonica var minmaru
user posted image
user posted image

tai orchidėjų.lt dėka nuotaika šiek tiek pasitaisė 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 10 balandžio 2010 - 13:06
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 04 10, 13:51)

sau geltona-user posted image
user posted image
user posted image

as irgi sita nusiuziurejus buvau, pasaka wub.gif
Atsakyti
Sokejuke pasaku pasaka ziedeliai! O foto ir dok tai isvaizduoju kaip gaila sad.gif
Atsakyti
Aš labai raudonos katlėjos noriu, bet iš buvusių ne itin dėmesį patraukė, lauksiu ir kada nors gausiu, nereikia norėt iš karto visko susipirkti:) O šita geltona kai nužydės su mama pasidalinsiu labai didelis, gražus augalėlis;)
Atsakyti
sveikos buvau siandien akropoli vai kokiiu grozybe ten papylde. bet as nukainuota nusipirkau visai geros bukles(na man taip atrodo)
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 04 10, 14:13)
Aš labai raudonos katlėjos noriu, bet iš buvusių ne itin dėmesį patraukė, lauksiu ir kada nors gausiu, nereikia norėt iš karto visko susipirkti:) O šita geltona kai nužydės su mama pasidalinsiu labai didelis, gražus augalėlis;)

pasakiškos gėlytės thumbup.gif O spalvos tarkim raudonų atitinka foto, kaip suprantu pati lankeisi?
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 04 10, 16:34)
pasakiškos gėlytės thumbup.gif  O spalvos tarkim raudonų atitinka foto, kaip suprantu pati lankeisi?

Pati lankiausi, ir raudonos norėjau, spalvos daugmaž foto atitinka, bet tokios kaip internete foto raudonos su raudona lūpyte kažkaip neužmačiau, arba mačiau bet gyvai neatrodė taip gražiai. Bet dar tikrai yra iš ko pasirinkti, mane kelios žalsvos dar pakerėjo doh.gif
Atsakyti
Sokejuke 86,pirkiniai tai be zodziu wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Neglaiu, pavojingas man tas www.orchidejos.lt doh.gif doh.gif noriu, o kiek visko noriu is ten schmoll.gif
Papildyta:
O ten visos katlejos su ziedais? maniau, kad nezydincios, tik mazi auginukai.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 04 11, 00:08)
Neglaiu, pavojingas man tas www.orchidejos.lt  doh.gif  doh.gif noriu, o kiek visko noriu is ten  schmoll.gif
Papildyta:
O ten visos katlejos su ziedais? maniau, kad nezydincios, tik mazi auginukai.

Visos su žiedais:) Tik kai kurios bebaigiančios žydėti, bet jų ir kaina mažesnė.
Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2010 04 10, 09:15)
nera uz ka smile.gif dbr man liko palange viena, reiskias kazko naujo galima bus ieskot biggrin.gif

biggrin.gif thumbup.gif

QUOTE(sokejuke86 @ 2010 04 10, 12:51)
mes tokius du turime. Dydis kokia 10 cm reguliuojasi tuo sriegiu, kur prie lubų sukasi.
Pas mus didelė bėda... Dingo visos foto, dokumentais, nes kietasis diskas sugedo...stresuoju neraliai...bandom rast būdus atkurt... Užtat šiandien lėkiau į orchidėjas.lt pagaliau pasinaudoti dovanų čekiu, plius bendradarbei dovaną nupirkau gimtadienio proga. Rodausi.

reiks ir man taupytis, arba laukt gimtadienio biggrin.gif noriu ir aš tokio stovo, nu tikra ligonė doh.gif visko reikia tik babkių galėtų dar kas duot biggrin.gif

užjaučiu dėl hardo, labai gaila. šiandien pat pripirksiu kompaktu ir viską ten sukelsim iš kompo...

o katlėjos grožis bigsmile.gif vajėzau biggrin.gif maniau atsilaikysiu nereikia man jos, bet viskas, kai šitą grožį pamačiau, tai reikia dabar jau, ir staigiai doh.gif o sedireos nu ir šaknys kokios storos blink.gif pagal tokį smulkų augalėlį gerai atrodo ax.gif
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 04 10, 13:13)
nereikia norėt iš karto visko susipirkti:)
O šita geltona kai nužydės su mama pasidalinsiu labai didelis, gražus augalėlis;)

drinks_cheers.gif labai teisingai parašei
wub.gif

QUOTE(giedruze @ 2010 04 10, 14:14)
sveikos buvau siandien akropoli vai kokiiu grozybe ten papylde. bet as nukainuota nusipirkau visai geros bukles(na man taip atrodo)

gal foto parodysi? ax.gif
Atsakyti
vakarykštis pirkinys - pigutis dendrobium nobile iš maximos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lark: 11 balandžio 2010 - 14:43