QUOTE(RasaP @ 2010 04 22, 10:29)
Ar žinote, kad:
Lietuvos vaikai, kai jų tėvai dirba kitose šalyse, turi teisę į paramą iš tos šalies, kai toje šalyje mokamos išmokos vaikams yra didesnės, nei Lietuvoje.
Išsamiau apie tai čia:
Dėl išmokų Lietuvos vaikams iš kitų šalių
Lietuvos vaikai, kai jų tėvai dirba kitose šalyse, turi teisę į paramą iš tos šalies, kai toje šalyje mokamos išmokos vaikams yra didesnės, nei Lietuvoje.
Išsamiau apie tai čia:
Dėl išmokų Lietuvos vaikams iš kitų šalių
cia geras, o dokumentus nesti reikia i soc toje salyje?
jei rimtai, pirma kart girdziu apie sia sajunga ir ziurint i tinklapi jis toks kuklutis pasirode, beveik niekur nieko neirasyta isskyrus saskaita, kur noretume paaukoti...
nesupykit, bet mano didelio pasitikejimo is pirmo ispudzio tinklapis tikrai neuzsitarnavo.... nera nei nuorodu, kur tiksliai parasyta, kuo remiamasi ir panasiai (o turetu buti prie kiekvienos salies nuoroda skyriaus imesta).
is pirmo zvilgsnio pasirode, lyg naujas budas vilioti pinigelius...
labai atsiprasau mamytes aisku nesupykit...
gal problema ,kad tinklapis neisbaigtas, dar padirbet prie jo reiktu pries reklamuojantis. bet malonu,kad yra aktyviu mamyciu
dar klausimas ar sis samburis iregistruotas?kazkaip nieko nerandu..
nei viena imesta nuoroda neatsidaro, tik tas tinklapiukas
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 04 22, 10:35)
Vyras dirba ne LT, tai yra jam lengvatos,ir mazai atskaiciuoja nup atlyginima, bet kad vaiku pasalpa gauti reikia kad vaikas ten gyventum ir eitum i darza ar mokykla.Taip buvo jam pasakyta
Papildyta:
Supratau kad mano vaikam nieko ne priklauso , iseina kad ir taip gerai gyvename
Papildyta:
Supratau kad mano vaikam nieko ne priklauso , iseina kad ir taip gerai gyvename
bandykit laime is uzsienio, gal ten bendros jusu pajamos bus per mazos isgyvenimui,kad jau tetis turi tokia teise... jums gauti pasalpa