QUOTE(aveima @ 2010 07 29, 18:34)
Laba diena,
siandien buvau soc. pasiklausti ar galiu kazkaip kreiptis del mergaites pinigeliu tu 52 LT, nes nuo liepos 19d bedarbe, jokiu pajamu negaunu, o vyras gauna tik pinigelius uz berniuko auginima, tai atreze kad turit pasiskaiciuoti pajamas uz 2009m. ar iseina tie 525LT, ir nuejo. Nes as kaip buvau supratusi kad tie pinigeliai pagal dabartines pajamas... ar as jau cia kazka susimaisiusi.
Labai dekoju isanksto uz atsakyma.
siandien buvau soc. pasiklausti ar galiu kazkaip kreiptis del mergaites pinigeliu tu 52 LT, nes nuo liepos 19d bedarbe, jokiu pajamu negaunu, o vyras gauna tik pinigelius uz berniuko auginima, tai atreze kad turit pasiskaiciuoti pajamas uz 2009m. ar iseina tie 525LT, ir nuejo. Nes as kaip buvau supratusi kad tie pinigeliai pagal dabartines pajamas... ar as jau cia kazka susimaisiusi.
Labai dekoju isanksto uz atsakyma.
As nuo vasario bedarbe ir musu pajamos seniai nevirsija 525, deja...turime laukti 2011 metu pradzios kad deklaruotume pajamas uz 2010 kas yra visiska nesamone nes jei tarkim pradeciau dirbti koki 2011 vasari tai man priklausytu vaiko pinigai visu metus nes juk imami 2010