Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

QUOTE(lapute32 @ 2010 06 08, 11:10)
VIKOSIUKS ,noriu ir cia jusu paklaust,o del vaiko pinigeliu(vaikui 6),52lt.ir reik skaiciuot pagal paskutinius 3men,ar kaip? blush2.gif ir jei virsija vienam zmogui 525,irgi nepriklauso verysad.gif .

vaikams nuo 2 iki 7 metu, norint gauti 52 litukus...
cituoju
Šeimos ar bendrai gyvenančių asmenų auginamam ir (ar) globojamam vaikui yra skiriama ir mokama 0,4 bazinės socialinės išmokos dydžio (52 Lt) išmoka per mėnesį, jeigu vidutinės pajamos vienam asmeniui per mėnesį yra mažesnės negu 1,5 valstybės remiamų pajamų dydžio (525 Lt):
http://www.socmin.lt...x.php?533031094

taigi skaiciuojamos visos seimos praejusiu metu (12men) pajamos, kurios neturi virsyti 525lt/men (norint pradeti gauti 2010metais po 52lt, ziures 2009-01-01 iki 2010-01-01 metines pajams)
niu jei ka suklydau mamytes pataisykit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 08 birželio 2010 - 10:25
supratau viska,didelis aciukas 4u.gif .tai ir vaiko pinigeliai ir toliau mum nepriklauso verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lapute32 @ 2010 06 08, 11:35)
supratau viska,didelis aciukas 4u.gif .tai ir vaiko pinigeliai ir toliau mum nepriklauso verysad.gif

tik nezinau ar vidurki isdalina ant tu 12 menesiu ar kaip, galbut jei pajamos puse metu buvo kokie 600lt ,o likusia puse nieko, tai gal vidurki ismeto i 12 men ir moka? niu gal kuri kita mamyte apsvies labiau... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 08 birželio 2010 - 13:05
Labas, mamytės. Gal kuri galit man pagelbėti. Kai tvarkėmės dokumentus, kad gautumėm tuos 52 lt, dirbo tik vyras.Dabar nuo gegužės vidurio dirbu ir aš, mūsų šeimos pajamos dabar jau turėtų viršyti po 525 vienam šeimos nariui. Noriu paklausti ar man dabar reikia kažkur kreiptis, kad paskui netektų visko grąžinti valstybei? Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nerilyte @ 2010 06 08, 14:56)
Labas, mamytės. Gal kuri galit man pagelbėti. Kai tvarkėmės dokumentus, kad gautumėm tuos 52 lt, dirbo tik vyras.Dabar nuo gegužės vidurio dirbu ir aš, mūsų šeimos pajamos dabar jau turėtų viršyti po 525 vienam šeimos nariui. Noriu paklausti ar man dabar reikia kažkur kreiptis, kad paskui netektų visko grąžinti valstybei? Ačiū už atsakymą  4u.gif

jums metams buvo skirta is praitu metu matytu pajamu, dabartines jusu pajamos lems ar mokes jums kitais metais.... (taigi kitais metais ir rodysite) bent as taip suprantu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, vikosiuks, 4u.gif bent jau davini tai tikrai žinau, kad gausim pilnus šiuos metus, gal ir su šitais pinigėliais tas pats.
Atsakyti
QUOTE(nerilyte @ 2010 06 08, 15:14)
Ačiū, vikosiuks, 4u.gif  bent jau davini tai tikrai žinau, kad gausim pilnus šiuos metus, gal ir su šitais pinigėliais tas pats.

manau tas pats, dabar pasikeitusi finansine padetis itakos tik kitu metu pinigelius mirksiukas.gif
Atsakyti
Va cia tai suzinojau naujiena, kad gimus vaikuciui turi moketi 97 lt du menesius nuo nieko nepriklausomai thumbup.gif Kai ateis laikas zinosiu ir nenusileisiu niekam.
O sakykit jei augini 3 vaikucius ir gaunasi 525 lt vienam nariui, niekas nepriklauso?
Atsakyti
Laba diena 4u.gif skaiciau jusu pasnekesius pastebejau daug patyrusiu ir protingu mamyciu,tai dabar ir as paprasysiu,kad mane apsviestumet kuri nors. yra skiriama vaikui pasalpa 315lt.,jai tarkime mano ir sunaus pajamos su siais 315 nevirsina menesiniu 700lt pajamu tai klausimas butu toksai ar i ta suma yra priskaiciuoja pinigeliai vaikui iki 7m tie 52lt.ar jie neisiskaito? g.gif
Atsakyti
Gal kuri mamyte gali pasakyti, sodra uz vaika kiekviena menesi lygiai 15d. moka, ar buna ir anksciau? (kaunas)
Atsakyti
QUOTE(Aleksia @ 2010 06 08, 19:23)
Laba diena 4u.gif  skaiciau jusu pasnekesius pastebejau daug patyrusiu ir protingu mamyciu,tai dabar ir as paprasysiu,kad mane apsviestumet kuri nors. yra skiriama vaikui pasalpa 315lt.,jai tarkime mano ir sunaus pajamos su siais 315 nevirsina menesiniu 700lt pajamu tai klausimas butu toksai ar i ta suma yra priskaiciuoja pinigeliai vaikui iki 7m tie 52lt.ar jie neisiskaito? g.gif

man rodos. kad neprisiskaiciuoja smile.gif nors 100% nesu tikra
Atsakyti
QUOTE(dajolu @ 2010 06 08, 17:27)
Va cia tai suzinojau naujiena, kad gimus vaikuciui turi moketi  97 lt du menesius nuo nieko nepriklausomai  thumbup.gif Kai ateis laikas zinosiu ir nenusileisiu niekam.
O sakykit jei augini 3 vaikucius ir gaunasi 525 lt vienam nariui, niekas nepriklauso?

jei 2 vaikuciai-52litukai mokami, nuo 2 iki 7 metuku.
jei 3 vaikuciai- tai pinigeliai (52litukai) pratesiami iki vaikui sueis 18 metu (arba iki 24-jei mokysis dieniniam skyriuje)

http://www.socmin.lt...x.php?533031094

be to priklauso maisto paketai -visiems seimos nariams po rinkini
zinoma kompensacijos(sildymas, vanduo; galbut siuksles- jei tai skiriancioje savivaldybeje gyvenate)

neokami pietus berods mokykloje http://www.spcentras....php?m=11&l=978
Papildyta:
QUOTE(milda1985 @ 2010 06 09, 08:51)
Gal kuri mamyte gali pasakyti, sodra uz vaika kiekviena menesi lygiai 15d. moka, ar buna ir anksciau? (kaunas)

kada savivaldybe turi pinigeliu- tada ir moka, gali buti ir 10 ir 12 ir 20 diena doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti