Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

Sveikos mamytes prisipazystu visos temos neskaiciau tai iskylo keli klausimai.Mano vaikui 2m.52lt.?jei as dirbdama buvau bilieteni tai cia taip pat skaiciuojasi kaip pajamos ar tik atlyginimas ir alimentai(gaunu uz pirna dukra)?ir jei as eiciau dabar tvarkytis uz kuri laika ziuretu pajams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ince-pince: 06 birželio 2010 - 14:44
QUOTE(ince-pince @ 2010 06 06, 15:43)
Sveikos mamytes prisipazystu visos temos neskaiciau tai iskylo keli klausimai.Mano vaikui 2m.52lt.?jei as dirbdama buvau bilieteni tai cia taip pat skaiciuojasi kaip pajamos ar tik atlyginimas ir alimentai(gaunu uz pirna dukra)?ir jei as eiciau dabar tvarkytis uz kuri laika ziuretu pajams?

skaiciuoja uz paskutinius 12 men pajamas.viska ka gaunat skaiciuojasi i pajamas,nes vaikui 2 metai,tai turi buti ne daugiau 525 lt vienam seimos nariui,kad gaut 52 lt.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 06 06, 15:48)
skaiciuoja uz paskutinius 12 men pajamas.viska ka gaunat skaiciuojasi i pajamas,nes vaikui 2 metai,tai turi buti ne daugiau 525 lt vienam seimos nariui,kad gaut 52 lt.

o jei vyras gaudavo is darbo birzos pinigelius jie yrgi skaiciuojasi?
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 06 01, 12:57)
taip kalbama apie tuos pacius vaiko pinigelius 97 litukus tik jam gimus.
jie priklauso visiems gimusiems vaikeliams iki 2 menesiu, besalygiskai (tiksliau su viena salyga, turite kreiptis kuo greiciau, kol dar nera paskaiciavusi sodra kiek jus gausite uz vaiko auginimo atostogas)

norint gauti toliau- ziurima i busimas mamytes pajamas is sodros, ar jos virsys 525 ar ne... jei virsija- nepriklausys, jei nevirsija priklausys ir toliau iki 2 metuku..

imetu del idomumo mirksiukas.gif
[size=1][/size]

Tai cia i seniunija reikia kreiptis del tu 97 lituku....
na man motinystes pinigelius ne is sodros gaunu, as pareigune, tai mums is atskiro fondo...
Atsakyti
beja dar viena istatymo spraga pareigunai. jie negauna motinystes ismokos is sodros, tai ir iki 2 metu gaus 97lt nepriklausomai nuo gaunamos ismokos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2010 06 07, 18:40)
Tai cia i seniunija reikia kreiptis del tu 97 lituku....
na man motinystes pinigelius ne is sodros gaunu, as pareigune, tai mums is atskiro fondo...

kaip idomiai, tada ,manau jums priklauso tie 97 litukai.

ir kreiptis reikes i seniunija, i soc kabineta, kur tvarketes vienkartine ...
Atsakyti
QUOTE(murka2008 @ 2010 06 07, 20:30)
beja dar viena istatymo spraga pareigunai. jie negauna motinystes ismokos is sodros, tai ir iki 2 metu gaus 97lt nepriklausomai nuo gaunamos ismokos  4u.gif

labai sudomino sakykit mano vyras pasienietis ar jis gali susitvarkyt ant saves tuos 97lt.jei priklauso nes kuriem pareigunam cia priklauso jei galit atsakykit 4u.gif gal cia nevisiem priklauso ax.gif
Atsakyti
palaukit palaukit.... galima konkreciau... mano vyras taip pat pareigunas...(muitininkas) - tai apie ka jus cia? kad pinigeliai 97 lt. priklauso uz 2 men. ar uz 2metus? jei forminsis ant saves?
Atsakyti
as tik zinau, kad mano drauge gavo is socialinio laiska, kad jai palikti vaiko pinigai iki 2 metu. ji yra motinystes atostogose, bet yra pareigune ir gauna ismoka ne is sodros, o is kito fondo. tai kaip ir nepatenka i istatymo formuluote. tai cia turbut ismoka priklausytu, jei vaiko prieziuros atosotogu eitu vyrai jusu g.gif
Atsakyti
QUOTE(murka2008 @ 2010 06 07, 22:54)
as tik zinau, kad mano drauge gavo is socialinio laiska, kad jai palikti vaiko pinigai iki 2 metu. ji yra motinystes atostogose, bet yra pareigune ir gauna ismoka ne is sodros, o is kito fondo. tai kaip ir nepatenka i istatymo formuluote. tai cia turbut ismoka priklausytu, jei vaiko prieziuros atosotogu eitu vyrai jusu  g.gif

man dabar taip idomiai pasidare, jie gauna du metus tuos 97 litukus, o tai klausimas, ka jie sodrai nemoka? moka savo fondui?kad is jo gauna? blink.gif
Atsakyti
VIKOSIUKS ,noriu ir cia jusu paklaust,o del vaiko pinigeliu(vaikui 6),52lt.ir reik skaiciuot pagal paskutinius 3men,ar kaip? blush2.gif ir jei virsija vienam zmogui 525,irgi nepriklauso verysad.gif .
Atsakyti
as suprantu, kad cia yra valstybes fondas, juk tai valstybes tarnautojais, pareigunai ir t.t. tai va jiems moka visai kitomis dienomis, ir visai is kitu lesu. tai taip iseina, kad jie negauna motinystes pasalpos is sodros, ir tie 97lt priklausytu. na bent jau sakau, kad nei mano drauge ejo nei ka, jai atejo laiskas, kad ateikit parasykit prasyma, jums priklauso.
Atsakyti