QUOTE(ruta_vyshnia @ 2010 06 02, 18:10)
na, tai del vienkartines nesvarbu, o jei is sodros maziau nei 525 irgi nesvarbu.
cia vakar man isaiskino - jeigu istatymo zodziu tiksliai laikytis - tvarkai ismoka, ir jeigu gauni daugiau nei 525... vadinas, jei siandien gauni - jau tiu tiu...
tikiuos artimiausiu metu susitvarkys viskas su tuo laikinu istatymu ir nurodys - igijus teise i motinystes (tevystes) pasalpa, vaiko pinigu negaus tie, kurie..... o nuo gimimo mokama visiem iki motinystes (tevystes) atostogu...
negi sunku suformuluoti normaliai sakinius
cia vakar man isaiskino - jeigu istatymo zodziu tiksliai laikytis - tvarkai ismoka, ir jeigu gauni daugiau nei 525... vadinas, jei siandien gauni - jau tiu tiu...
tikiuos artimiausiu metu susitvarkys viskas su tuo laikinu istatymu ir nurodys - igijus teise i motinystes (tevystes) pasalpa, vaiko pinigu negaus tie, kurie..... o nuo gimimo mokama visiem iki motinystes (tevystes) atostogu...
negi sunku suformuluoti normaliai sakinius
zinai kartais pagalvojus atrodo tas sakinys priiman istatyma jau toks konkretus, bet kai priimi vistiek atsiranda ji interpretuojanciu...
pavargsta jie ten istatymus priiminedami, visgi vieni uz kitus atostogu metu lorteles kaiso pribege , net istatymo negirdeje
nikada neuzmirsiu, ziurejau per lietuvos televizija kazkada istatymu priemima.....
norint priimti istatyma reikalinga daugumos balsai (dabar tiksliai nepamenu 74 ar kiek)
tai vyksta istatymu priemimas, keli istatymai tikrai aktualus ir labai protingi, dalyvauja 65 balsuotojai (kokie 5 susilaiko, 3 pries visi kiti uz, bet kaip gali priimt istatyma jei jam priimti reikia daugumos, o suolose net nera tokio skaiciaus - man tas dalykas yra nepaaiskinamas ir nesuprantamas , uz ka jie litus gauna, suprantu kai zmones tikrai darbe dirba ir valandas atsedi nemazas, visko prisiklauso ir klijentu, o cia....) pasityciojimas ir tiek... kiek geru istatymu pastoviai persvarstomi... nes niekaip nesugeba reikiamas skaicius susirinkti, nu nesamone kad daugiau nei puse serga (mokykloj tiek per karantinus neserga, kas ten per ligos.... )