[quote=Tėtsi,2010 04 28, 19:43]
jei norite gauti 52 lituskus 2010metais - skaiciuos 2009 metu pajamas( 2009-01-01 iki 2010-01-01), ta sumazejusi atlyginima pritaikys kitiems metams 2011 norint gauti 52 litukus nors manau, kad ir kitais neiseis gauti, nes kokia tikimybe, kad jus pradejusi dirbti spalio menesi neuzdirbsit tu trukstamu 20lt septyniems menesiams (140lt)
nebent alga butu mazesne nei motinystes pasalpa ir panasiai..
http://www.socmin.lt...x.php?533031094
o pagal kuriuos menesius skaiciuoja, tai pastebejau, kad skirtingose savivaldybese skirtingai
ne visos dar istatymus naujus matyt skaite...
[/quote]
Sveikute vikosiuks
Šiandien padaviau prašymą.Kaip jus ir JOLANČIUK parašėt,skaičiuos nuo sausio 2009 iki 2010,bet pasakė,jeigu teks gražįnti pinigus (apie tai sužinosiu tik vasaros pabaigoje
)tam,kad galėčiau gražįnti tik už sausį,vasarį ir kovą 2010 reikės atnešti iš vyro darbo pažymą kiek jis gavo už metus,ką aš gaudavau ( bet jeigu dekretinius sakė nieko nešti nereikia),bet va jeigu man būvo iš mokiesčių inspekcijos praeitais metais gražįntos pinigai ( man gražino apie 400 lt. už mokslus) ,vienu žodžiu siaubas,dėl 52 lt. tiek poperizmo
O dėl skaičavimo visai nesigaunu,kaip taip skaičiuoja už praeitus metus
Juk aš dabar neturiu jokių pajamų,o pinigus atemę nuo sausio 2010 metų. Du metus gaudavau kaip ir priklauso dekretinius,jeigu jie skaičiuoja už 2009 pajamas,tai žinoma išeis, kad per daug mūsų šeima pinigų turėjo
Ar aš kažkaip ne taip suprantu. Juk prašyma rašiau šiam laikotarpiui,kai pagal paskaičavimus mūsų šeima ne išeina vienam asmeniui 526 lt. Paaiškinkit man dar karta.
[/quote]
skaiciuos paskutinius 12 men,i tuos menesius ieis ir tie menesiai kai jusu pajamos sumazejo.