Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelų salonai

Sveikos, merginos,
gal kuri matete tokia suknele Vilniuje?
Buciau labai dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
sveiki,
vakar pavaiksciojau po vilniaus salonus. Parasysiu pastebejimus wink.gif:
pirmiausia nuejau i Santa, tuo metu buvo uzimta, be to laukiamajame sedejo dar viena belaukianti mergaite, tai nuejau i madonna. ir aciu dievui, nes ta mergaite irgi netrukus atejo i madonna, sake nesulauke niekaip, kada atsilaisvins. zodziu madonoje viskas buvo ok, patiko aptarnavimas ir visa kita, jokiu priekaistu, tik ten neradau savosios sukneles.
po madonos grizau i santa, dar ten tebuvo ta pati mergaite, kur matavosi (!), luktelejau 10 min ir pagaliau atsilaisvino ir teikesi priimti. Sukneles grazios, ir kas svarbiausia, radau tokia suknele, kurios noreciau, kur man labai patiko. tik va, bijau to salono, prisiskaiciau cia visko, suknele brangi-2500 kaina (nusidereciau dar aisku), bet reikia ir trumpinti, ir siaurinti, o dar vestuves rugpjucio paciame gale, tai neaisku, ka gauciau. o siule tai primygtinai, kaip ir visoms doh.gif gerai, kad buvau pasiruosus psichologiniam spaudimui, tai atsilaikiau biggrin.gif
bandysiu i kauno salonus parasyti, kas nuomoja maniske suknele. vestuves bus vidurio lietuvoj, tai man net patogiau butu is ten..
Papildyta:
tiesa, dar buvau nuejusi i La rosa. ten irgi viskas buvo ok, tik mazokas sukneliu pasirinkimas, kuriu norejau sukneliu is kolekcijos, tu neturejo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuzikALI: 25 vasario 2011 - 09:38
kiek skaitau tai apie madonna geri atsiliepimai, praeita savaite teko ir man nemazai salonu aplankyt, tai sakiau i madonna niekam nesiulysiu eit. aptarnavimas kraupus, nebent ten darbuotojos keiciasi, mane aptarnavo tamsi trumpaplauke, net nemalonu buvo matuotis. be to kainos tikrai kandziojasi...
buvau La Rosa, Angelo Mia, La fleur nors savosios sukneles neradau, bet jauciausi bent zmogum, nes madonnoj jauciausi kalta, kad ten uzejau ir matavausi.....
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2011 02 20, 19:23)
labai grazi ir idomi suknele thumbup.gif
as taip pat is madonnos emiau, nes tikrai salonas bene geriausias, bent jau man, o apie ta santa isvis patyliu, gal ir sukneliu turi graziu, bet kai ateina ta diena, buna taip, kad ir nesutvarko kaip pridera doh.gif

o manojii bus si suknute

http://www.primadonn... jpg/Fabula.jpg

super suknele! buvo irgi mano viena iš favoričių žiūrinėjant kolekciją internetu. Labai gražus pasirinkimas!!! thumbup.gif
Atsakyti
Labuka. 4u.gif Šiandien buvau Mona Lizoj ir galėčiau pasakyti, kad aptarnavimas buvo labai malonus, bet pasirinkimas mažokas mano akimis žiūrint. O kainos nesikandžioja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sigiote @ 2011 02 24, 19:56)
Sveikos, merginos,
gal kuri matete tokia suknele Vilniuje?
Buciau labai dekinga uz atsakyma  4u.gif

Ar butinai tokios spalvos? Nes balta panasia tikrai kazkur maciau....
Atsakyti
QUOTE(Silena @ 2011 03 02, 13:51)
Ar butinai tokios spalvos? Nes balta panasia tikrai kazkur maciau....

aha, butinai tokios... visos pamerges bus su tokiomis, bet is kito miesto, o vienai pamergei butu patogiau Vilniuje... parasiau e-mailus, gal 30 salonu, ir susitariau su vienu, kuris uzsakyti gali... taip, kad nebereikia jau... bet vistiek aciu...
Atsakyti
pavaiksciojau savaitgali po kelis salonus ir visai galva susisuko doh.gif buvau 100% nusprendusi, kad noriu visai lengvutes, bet prie mano figuors labiau tiktu siek tiek papusta, paslepianti klubus unsure.gif tad dabar visai nebezinau ka dayt doh.gif per kiek laiko jus issirinkote savo svajoniu suknele, kiek salonu apejot ax.gif
Atsakyti
ir beje, ar gali buto skirtinguose salonuose tos pacios sukneles? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 03 06, 20:44)
ir beje, ar gali buto skirtinguose salonuose tos pacios sukneles? ax.gif

gali...
nes kai kurie salonai, turi tu paciu firmu sukneles ir sakosi is tu paciu katalogu...
Atsakyti
Mano atsiliepimai:

Salonas Madonna - tiesiog puikus. Merginos malonios, neįkyrios, pataria.
Salė su dideliu veidrodžiu, skamba muzika, suknelės gražios, nenudevėtos, yra didelis pasirinkimas. Kainos įvairios, aš patavausi graikiško tipo, tai apie 1400 Lt nuoma, o žuvytės forma su šleifu ir nėriniais - apie 1900 Lt

Salonas Angelo Mio - vidutinis sakyčiau. Merginos malonios, tačiau įkyriai siūlo viską iš eilės, jokių patarimų - viskas tinka (nors taip nėra). Matavausi mažoje, prastai apšviestoje drabužinėje, bet buvo 2 veidrodžiai. Kai kurios suknelės gerokai padevėtos. Graikiško tipo suknelės kaina apie 1000 Lt, A formos arba žuvytės su nėriniais, šleifais apie 1800 Lt

Gaila, bet salonas Šilko Studija turi tik 2 sukneles ir daugiau nebeketina jomis prekiauti.
Atsakyti
QUOTE(Fatela @ 2011 03 07, 13:15)
Gaila, bet salonas Šilko Studija turi tik 2 sukneles ir daugiau nebeketina jomis prekiauti.

Įdomiai g.gif kažin kodėl, neklausėt? g.gif
Atsakyti