QUOTE(cingute @ 2011 02 06, 23:02)
Antroji suknelė dar PRIEŠ MĖNESĮ BUVO PARDUODAMA MADONOJE UŽ 500 LT. Nuotraukoje ji tikrai gražiai atrodo, tačiau realiai nepatiko, labai blizgi, o ir mano figūrai nelabai kažkaip... Tiesa, matosi, kad nenauja.
Papildyta:
Čia apie "Balcanes" suknelę, antrąją, kurią įdėjote.
Papildyta:
Na, aš irgi iš dalies pajaučiau tą spaudimą, buvau prisiskaičius visko apie tą saloną, bet apskritai man ten patiko, puikus aptarnavimas ir pan. Nemanau, kad reikėtų tikėti forumo pletkais. Kiek žinau, tuos neigiamus atsiliepimus kažkas parašė iš vieno ID. Aš ten nuėjau ir taip tiesiai pasakiau - apie Jus tiek daug blogo prirašyta... Sakau, net galvojau, ar apskritai eiti... bet visai patiko.
Aš irgi palikau tą užstatą, nes suknelė tikrai patiko.
Papildyta:
Čia apie "Balcanes" suknelę, antrąją, kurią įdėjote.
Papildyta:
Na, aš irgi iš dalies pajaučiau tą spaudimą, buvau prisiskaičius visko apie tą saloną, bet apskritai man ten patiko, puikus aptarnavimas ir pan. Nemanau, kad reikėtų tikėti forumo pletkais. Kiek žinau, tuos neigiamus atsiliepimus kažkas parašė iš vieno ID. Aš ten nuėjau ir taip tiesiai pasakiau - apie Jus tiek daug blogo prirašyta... Sakau, net galvojau, ar apskritai eiti... bet visai patiko.
Aš irgi palikau tą užstatą, nes suknelė tikrai patiko.
O Madonoje buvo vertu demesio suknuciu ispardavime?