Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelų salonai

QUOTE(cingute @ 2011 02 06, 23:02)
Antroji suknelė dar PRIEŠ MĖNESĮ BUVO PARDUODAMA MADONOJE UŽ 500 LT. Nuotraukoje ji tikrai gražiai atrodo, tačiau realiai nepatiko, labai blizgi, o ir mano figūrai nelabai kažkaip... Tiesa, matosi, kad nenauja.
Papildyta:
Čia apie "Balcanes" suknelę, antrąją, kurią įdėjote.
Papildyta:
Na, aš irgi iš dalies pajaučiau tą spaudimą, buvau prisiskaičius visko apie tą saloną, bet apskritai man ten patiko, puikus aptarnavimas ir pan. Nemanau, kad reikėtų tikėti forumo pletkais. Kiek žinau, tuos neigiamus atsiliepimus kažkas parašė iš vieno ID. Aš ten nuėjau ir taip tiesiai pasakiau - apie Jus tiek daug blogo prirašyta... Sakau, net galvojau, ar apskritai eiti... bet visai patiko.
Aš irgi palikau tą užstatą, nes suknelė tikrai patiko.

O Madonoje buvo vertu demesio suknuciu ispardavime?
Atsakyti
QUOTE(pupa7 @ 2011 01 24, 17:48)
sveikos, musu vestuves birzeli. sukneliu pradejau jieskot praita savaite, pirmiausia vaziavau i Madonna, ten man labiausiai patinka ir jie turi Pronovias sukneles, kurios man labai patinka. issimatavau gal 7 suknutes, ir labiausiai patiko tik viena. dar vaziavau i Elesna, bet tokiu modeliu net neturejo siule senas nutrintas suknutes, visai netokias kokiu norejau, nors nupasakojau kokio modelio noriu. tada dar vaziavau i Santa, pasimatavau 3 suknutes, kurios buvo puse velnio, bet panele primigtinai man siule viena is ju, pasakiau kad pagalvosiu kad dar esu kitur nuziurejus, bet ji primigtinai siule ten nebeit ir pasirasyti sutarti, bet isejau ir dziaugiuosi tuo, nuejom vel iki Madonnos, ir parodziau suknute mamai ir draugei, pasake net nera ka lyginti ir kad imciau sia, ir palikau avansa. Madonnoj patinka tai kad jos pasako savo nuomone bet nekisa tu sukneliu naglai.

kazkur matytos bet nepamenu niekaip kur g.gif
Jei tu jas is kazkur issisaugojei, tai paziurek kieno cia kolekcija ir modelio pavadinimas ir paskambink i salonus.
nes as kai norejau Pronovias, tai sia kolekcija turi Madonna tai ten ir ejau smile.gif

Aš irgi išsirinkau suknelę Madonnoj. Nes žinojau kad noriu TIK Pronovias. Jų stilius atitinka mano skonį. Madonna sakyčiau kad yra profesionaliausias salonas Vilniuje. Anksčiau mano favoritas buvo Diana, bet kai atėjo laikas ieškotis SAVOSIOS suknelės, pasirinkimu labai nusivyliau. Visur tie patys modeliai, nėriniai bantukai...

Kokia Pronovias suknelę išsirinkai?
Atsakyti
QUOTE(mikrobka @ 2011 02 06, 17:37)
Santa - buvau vakar, žiauriai nepatiko skubinimas - uždeda, tik spėju žvilgtelt į save - iškart sako - matuojam sekančią. Tačiau radau labai gražią, kuri tikrai patiko, iš Maggie Sottero 2011. Kaina - 1600 Lt, sako - paliksit avansą šiandien, nuoma - 1200. Palikti reikia 500 Lt, paskui leido tik 200. Nu kažkaip galvoju - tiek to, vis tiek juk man tikrai patiko. Oh aš naivuolė  unsure.gif dar bandžiau sakyti, jog ateisiu dar šią savaitę galutinai apsisprendus, sakė, tuomet juokios nuolaidos nebebus. Palikau pinigus, pasirašiau sutartį, o paskui grižau namo ir tiek apie šį saloną prisiskaičiau.... Supratau, kad sakoma visiems lygiai tas pats apie tas nuolaidas, tas pats nuolatinis skubinimas. Vienu žodžiui puikiai įvaldytas psichologinis spaudimas, kuriam tikrai reikia mokėti atsispirti! Taigi, nusprendžiau dėl savo durnos galvelės paaukoti tuos 200, bet nerizikuoti ir su Santa daugiau reikalų neturėti. Ir visoms  noriu pasakyti - jų darbo metodai tokie, nepasiduokite spaudimui, viską gerai apgalvokite, bus tų nuolaidų!

P.s. O aš imsiu mielą suknelę iš Dianos, beje, užstatą sakė galima palikti kiek noriu.

As santoj taip pat buvau, tai lygiai tas pats buvo, sake palikit uzstata ir bus pigiau, o as jau buvau issirinkus madonnoj suknute, bet dar norejau paziuret kitur, ir kai darbuotojai pasakiau, tai siule dar didesnenuolaida kad tik palikciau uzstata, pradejo sakyti kad madonoj branguir tt, o as kai negaliu patyleti tai ir pasakiau : taip ten brangu bet ir kokybe kita, ir tik ten yra suknute kurios as noriu.vat. tai buvo labai nepatenkintos

QUOTE(lelenka @ 2011 02 08, 13:47)
Aš irgi išsirinkau suknelę Madonnoj. Nes žinojau kad noriu TIK Pronovias. Jų stilius atitinka mano skonį. Madonna sakyčiau kad yra profesionaliausias salonas Vilniuje. Anksčiau mano favoritas buvo Diana, bet kai atėjo laikas ieškotis SAVOSIOS suknelės, pasirinkimu labai nusivyliau. Visur tie patys modeliai, nėriniai bantukai...

Kokia Pronovias suknelę išsirinkai?

na man Madonna ir labiausiai patiko,ir iskart zinojau kad eisiu tik ten, ir nuejau, bet paskui dar perbegau kitus salonus kad tikrai buciau rami smile.gif
issirinkau http://www.eweddingd...9e01ed1c3dc753a, man ji wub.gif wub.gif . ir paskui atsivedziau drauge, kita karta drauge ir mama, ir dar kita karta geriausia drauge, tai visos pasake wow, nera zodziu tik sita suknute smile.gif
o tu kokia?
Atsakyti
As buvau Santos salone ir likau pakraupus nuo ju aptarnavimo ir psichologinio spaudimo blink.gif Nors esu girdejusi, jei aptarnauja pati salono seimininke tuomet gal ir nieko. Daug kur buvau ir matavausi, bet visgi nusprendziau siuti Dea Martina. Labai rupestinga seimininke ir kainos visai priimtinos smile.gif
Atsakyti
Sia savaite ir as apsilankiau keliuose salonuose. Ispudziai tokie:
La Rosa: ejau, nes is nuotrauku Papilio sukneles man tokios nuostabios atrodo smile.gif deja, jie neuzsake tos, kuria labiausiai norejau pasimatuot... O kitos kad ir nuostabios, bet nera mano svajones smile.gif Dar tureciau pagirti ten dirbancias merginas - dviese apie mane sokinejo, renge greitai, elgesi labai maloniai thumbup.gif
Santa: cia merginos raso, kad jas skubino matuotis, man taip nebuvo, greiciau pati ja skubinau - jauciu, kad ne "TA" suknele, tai ir sakau "kita" biggrin.gif bet stai kai baigiau matuotis, iskart prasidejo ikyrus siulymai tuoj pat kazkuria suknele rezervuot, "nuolaidos" man, mano mamai, draugems ir t.t. doh.gif
Madonna: tik atejus pasitiko tokiu tonu, kad pasijutau kalta, nes neuzsirasiau is anksto... Sako: va katalogai, issirinkit max 7 sukneles, paskui ziuresim, ar galesit matuotis. Bet veliau viskas buvo ciki biggrin.gif aptarnavo viena panele, tai teko truputi pusnuogei pastovet, kol viena suknele supakuodavo, kita ispakuodavo, bet bendravo labai maloniai ir pasimatavus tas 7 pradejo nesti viena po kitos dar sukneliu, kol atradom, kas man labiausiai tinka ir patinka thumbup.gif tik stai kainos pas juos mano kisenei didokos... unsure.gif
Atsakyti
doh.gif Merginos reikia patarimo 4u.gif
Suderinau sukneles nuomos kaina Santoje. Ruosiuos nesti avansiuka ir pasirasyti sutartele. Esme kad tos sukneles siuo metu jie nebeturi nes pardave, o nauja anot ju yra uzsakyta ir bus balandzio pabagoje. Ar galiu pasitiketi ir tiketi kad tirai tokiu laiku ateis?
Pacia suknele matavausi ir tiko idealiai, nes viena mergaite pardavinejo gerokai deveta.
Atsakyti
QUOTE(Niushka @ 2011 02 12, 23:13)
doh.gif  Merginos reikia  patarimo  4u.gif 
Suderinau sukneles nuomos kaina Santoje. Ruosiuos nesti avansiuka ir pasirasyti sutartele. Esme kad tos sukneles siuo metu  jie nebeturi nes pardave, o nauja anot ju yra uzsakyta ir bus balandzio pabagoje.  Ar galiu pasitiketi ir tiketi kad tirai tokiu laiku ateis?
Pacia suknele matavausi ir tiko idealiai, nes viena mergaite pardavinejo gerokai deveta.

O kada Jusu vestuves? Kad Santoje spaudzia nuomotis ir girdejau, ir pati isitikinau, bet kad apgaudinetu girdeti neteko g.gif Kai ten lankiausi, minejo, kad daugiau sukneliu gaus veliau, tai manau, kad tarp ju bus ir Jus dominanti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaliaakė_Raganėlė @ 2011 02 13, 23:10)
O kada Jusu vestuves? Kad Santoje spaudzia nuomotis ir girdejau, ir pati isitikinau, bet kad apgaudinetu girdeti neteko  g.gif  Kai ten lankiausi, minejo, kad daugiau sukneliu gaus veliau, tai manau, kad tarp ju bus ir Jus dominanti  mirksiukas.gif

Vestuves geguzes 21d. smile.gif
Jau ydaviau avansiuka - belieka melstis, kad ateitu laiku, nes juk ir primatavimai laukia smile.gif
Spaudimo nebuvo ne trupucio- kiek norejau tiek galvojau, nesuprantu kodel tokie blogi atsiliepimai...turbut kas skundziasi nebuvo Kauno salonuose...
Atsakyti
QUOTE(Niushka @ 2011 02 13, 22:47)
Spaudimo nebuvo ne trupucio- kiek norejau tiek galvojau, nesuprantu kodel tokie blogi atsiliepimai...turbut kas skundziasi nebuvo Kauno salonuose...

Kauno salonuose tikrai lankytis neteko smile.gif O atsiliepimai apie Santa blogi todėl, kad teko lankytis kituose Vilniaus salonuose. Aš kasdienai kai suknelę perku, prieš veidrodį parduotuvėse kokias 10 min prastoviu, o čia vestuvėms! nei 2-jų minučių nedavė... O ir šiaip - skaičiau senesnę temą, ten mergaitės rašė, kad joms pagal figūrą susiaurino taip nekokybiškai, kad siūlai suiro šventei vos įpusėjus, iš korseto vielos išlindo ir krūtinę subadė ir t.t. Na gal čia tik pavienės salono nesėkmės....
Atsakyti
QUOTE(Niushka @ 2011 02 13, 00:13)
doh.gif  Merginos reikia  patarimo  4u.gif 
Suderinau sukneles nuomos kaina Santoje. Ruosiuos nesti avansiuka ir pasirasyti sutartele. Esme kad tos sukneles siuo metu  jie nebeturi nes pardave, o nauja anot ju yra uzsakyta ir bus balandzio pabagoje.  Ar galiu pasitiketi ir tiketi kad tirai tokiu laiku ateis?

as tikrai nepasitikeciau, nes butent apie santa girdejau tokiu dalyku, kad uzsako vienasuknele, o kai ateina laikas atsiimti suknia atnesa tau visai kitokia, ir taip jau buvo nekarta. paskui dar nincijiesi su jom nes nenori grazinti uzstato
Atsakyti
QUOTE(pupa7 @ 2011 02 09, 14:31)
As santoj taip pat buvau, tai lygiai tas pats buvo, sake palikit uzstata ir bus pigiau, o as jau buvau issirinkus madonnoj suknute, bet dar norejau paziuret kitur, ir kai darbuotojai pasakiau, tai siule dar didesnenuolaida kad tik palikciau uzstata, pradejo sakyti kad madonoj branguir tt, o as kai negaliu patyleti tai ir pasakiau : taip ten brangu bet ir kokybe kita, ir tik ten yra suknute kurios as noriu.vat. tai buvo labai nepatenkintos
na man Madonna ir labiausiai patiko,ir iskart zinojau kad eisiu tik ten, ir nuejau, bet paskui dar perbegau kitus salonus kad tikrai buciau rami smile.gif
issirinkau http://www.eweddingd...9e01ed1c3dc753a, man ji  wub.gif  wub.gif . ir paskui atsivedziau drauge, kita karta drauge ir mama, ir dar kita karta geriausia drauge, tai visos pasake wow, nera zodziu tik sita suknute smile.gif
o tu kokia?

atsiprasau, kaip visada veluoju atsakyti blush2.gif

tavo suknele nuostabi! ji tokia idomi. atrodytu lyg ir tradicine kad galas tas pustas, bet tuo paciu ir ji tokia neperkrauta, patinka kad virsus toks "ramus" ir duoda tuomet atsvara gan neramiai apaciai biggrin.gif
o maniske vadinasi fragancia - ikeliu nuoroda http://www.pronovias...gancia2011.html smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lelenka @ 2011 02 20, 17:22)
atsiprasau, kaip visada veluoju atsakyti  blush2.gif

tavo suknele nuostabi! ji tokia idomi. atrodytu lyg ir tradicine kad galas tas pustas, bet tuo paciu ir ji tokia neperkrauta, patinka kad virsus toks "ramus" ir duoda tuomet atsvara gan neramiai apaciai biggrin.gif
o maniske vadinasi fragancia - ikeliu nuoroda http://www.pronovias...gancia2011.html  smile.gif

labai grazi ir idomi suknele thumbup.gif

as taip pat is madonnos emiau, nes tikrai salonas bene geriausias, bent jau man, o apie ta santa isvis patyliu, gal ir sukneliu turi graziu, bet kai ateina ta diena, buna taip, kad ir nesutvarko kaip pridera doh.gif

o manojii bus si suknute

http://www.primadonn... jpg/Fabula.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo širlė: 20 vasario 2011 - 18:24