QUOTE(wetriuke @ 2011 01 26, 09:09)
Na va pasidomejau nuomos kainomis,tai 1000lt pirmoji suknute
matyt dar labiau atpigino
Antroji suknelė dar PRIEŠ MĖNESĮ BUVO PARDUODAMA MADONOJE UŽ 500 LT. Nuotraukoje ji tikrai gražiai atrodo, tačiau realiai nepatiko, labai blizgi, o ir mano figūrai nelabai kažkaip... Tiesa, matosi, kad nenauja.
Papildyta:
QUOTE(cingute @ 2011 02 06, 23:55)
Antroji suknelė dar PRIEŠ MĖNESĮ BUVO PARDUODAMA MADONOJE UŽ 500 LT. Nuotraukoje ji tikrai gražiai atrodo, tačiau realiai nepatiko, labai blizgi, o ir mano figūrai nelabai kažkaip... Tiesa, matosi, kad nenauja.
Čia apie "Balcanes" suknelę, antrąją, kurią įdėjote.
Papildyta:
QUOTE(mikrobka @ 2011 02 06, 17:37)
Sveikos, mergaitės. Aš buvau trijuose salonuose:
Elesna - pats pirmas aplankytas, kai dar norėjau trumpos suknutės, bet paskui pasirodė, kad man visai netiko. Paprašiau atnešti tuomet ilgų lengvo kritimo. Atnešė vieną ir sakė, kad daugiau panašių neturi. Turi tik vieną šifoninę? keista kažkaip....
Diana - labai patiko aptarnavimas, tiesiog labai. Vėl paprašiau lengvo kritimo, sunešė, kiek turejo ir dar pasiūlė pasimatuoti jos nuomone man tiksiančią suknelę. Ir ta suknelė, nors ir ne lengvo kritimo, man puikiai tiko! Na bet nebuvau tiksliai pasisprendžius.
Santa - buvau vakar, žiauriai nepatiko skubinimas - uždeda, tik spėju žvilgtelt į save - iškart sako - matuojam sekančią. Tačiau radau labai gražią, kuri tikrai patiko, iš Maggie Sottero 2011. Kaina - 1600 Lt, sako - paliksit avansą šiandien, nuoma - 1200. Palikti reikia 500 Lt, paskui leido tik 200. Nu kažkaip galvoju - tiek to, vis tiek juk man tikrai patiko. Oh aš naivuolė
dar bandžiau sakyti, jog ateisiu dar šią savaitę galutinai apsisprendus, sakė, tuomet juokios nuolaidos nebebus. Palikau pinigus, pasirašiau sutartį, o paskui grižau namo ir tiek apie šį saloną prisiskaičiau.... Supratau, kad sakoma visiems lygiai tas pats apie tas nuolaidas, tas pats nuolatinis skubinimas. Vienu žodžiui puikiai įvaldytas psichologinis spaudimas, kuriam tikrai reikia mokėti atsispirti! Taigi, nusprendžiau dėl savo durnos galvelės paaukoti tuos 200, bet nerizikuoti ir su Santa daugiau reikalų neturėti. Ir visoms noriu pasakyti - jų darbo metodai tokie, nepasiduokite spaudimui, viską gerai apgalvokite, bus tų nuolaidų!
P.s. O aš imsiu mielą suknelę iš Dianos, beje, užstatą sakė galima palikti kiek noriu.
Na, aš irgi iš dalies pajaučiau tą spaudimą, buvau prisiskaičius visko apie tą saloną, bet apskritai man ten patiko, puikus aptarnavimas ir pan. Nemanau, kad reikėtų tikėti forumo pletkais. Kiek žinau, tuos neigiamus atsiliepimus kažkas parašė iš vieno ID. Aš ten nuėjau ir taip tiesiai pasakiau - apie Jus tiek daug blogo prirašyta... Sakau, net galvojau, ar apskritai eiti... bet visai patiko.
Aš irgi palikau tą užstatą, nes suknelė tikrai patiko.