Aš suknelę nuomuojuosi Rūtos salone Vilniuje. Tikiuosi nepaves Kolkas viskas puiku Buvau tik tame viename salone ir iškart patiko suknelė ir nebedvejojau Beje dar laibai patiko, kad suknelė duoda ilgesniam laikui ir neima už tai mokesčio, man tai labai aktualu, nes vestuvės ne Vilniuje.
QUOTE(besteller @ 2010 05 31, 13:32)
La Fleur tikrai labai geras salonas, ten issirinkau savaja suknele, kadangi iki vestuviu buvo belikusios dvi savaites, tai viska spejo pakoreguoti pagal mano figura. Likau labai patenkinta ir rekomenduoju kitiems!
QUOTE(augudai1 @ 2010 06 14, 11:44)
La Fleur tikrai labai geras salonas, ten issirinkau savaja suknele, kadangi iki vestuviu buvo belikusios dvi savaites, tai viska spejo pakoreguoti pagal mano figura. Likau labai patenkinta ir rekomenduoju kitiems!
Kokia Jūsų suknelės nuomos kaina? kokios maždaug ten nuomos kainos?
QUOTE(Giedruliuke @ 2010 06 14, 14:02)
Mano suknelė buvo prie brangesnių, iš pradžių prašė 1 500 (jei neklystu), bet nuleido iki 1 200 Lt, nes greit reikėjo.
Šiaip ten kainos nesikandžioja, galima už 900 Lt labai gražią, paprastą, lengvai krentančią suknelę išsinuomoti iš 2010 m. kolekcijos, kitų suknelių kainos kiek didesnės.
Bet man labai patiko savininkė, jauki aplinka, didelis aksesuarų pasirinkimas, padėjo parinkti, kas tiktų ir suverė auskarus iš mano pasirinktos spalvos svarovskiukų (nieko papildomai nekainavo), plius davė ilgą nuometą, kailinukus ir švarkelį.
Likau tikrai patenkinta ir atrodžiau tikrai gražiai
Sveikos!
As siunuos savo siknele Dea Martina salone. Kadangi savo suknele buvau jau issirinkus internetu, ir jokia kita man nepatiko, tai iskart ir nuejau i ta salona. Pasimatavau ta suknele ir tikrai ji man labai tiko ir patiko (ta prasme tas modelis, pati sukneles buvo didoka
As norejau naujos sukneles, todel nutariau siutis tokia pacia. Labai malonus aptarnavimas, labai daug ka pataria Del kitu sukneliu tame salone nieko negaliu pasakyt, nes net neziurejau
Jeigu kas galvojate siutis suknele salone, tai ilgai nelaukit, nes 1-2 men pries vestuves jau gali salonai ir nepriimti uzsakymo
Sekmes visoms!
As siunuos savo siknele Dea Martina salone. Kadangi savo suknele buvau jau issirinkus internetu, ir jokia kita man nepatiko, tai iskart ir nuejau i ta salona. Pasimatavau ta suknele ir tikrai ji man labai tiko ir patiko (ta prasme tas modelis, pati sukneles buvo didoka
As norejau naujos sukneles, todel nutariau siutis tokia pacia. Labai malonus aptarnavimas, labai daug ka pataria Del kitu sukneliu tame salone nieko negaliu pasakyt, nes net neziurejau
Jeigu kas galvojate siutis suknele salone, tai ilgai nelaukit, nes 1-2 men pries vestuves jau gali salonai ir nepriimti uzsakymo
Sekmes visoms!
Labuka, mergaitės gal kuri matėt vilniaus salonuose tokių suknelių
QUOTE(dowiliukas_18 @ 2010 06 16, 20:44)
O man Rutos salonas labai nepatiko - iejau, tj tik nieko nelieskit, stovekit prie duru, kj paleisiu kliente vos ne tik tada galesit pajudet ir sunkeles nlb jau grazios, na bet cia tik man
O aš gerbiu už tokią suknelių priežiūrą. Kiek prisiklausiau, kad būna jog net papilkėjusias nuomuoja arba duoda matuotis nevalytas. Taigi man ten tikrai patiko ir kainos nesikandžioja ir sąlygos geros.
QUOTE(Giedruliuke @ 2010 06 14, 13:02)
As buvau nusiziurejus suknele pirkimui uz 1600 Lt (kadangi ji is lengvo sifono, sunkiai valoma, jos nenuomojo, o tik pardavinejo)
QUOTE(Deffa @ 2010 06 02, 18:56)
O Ievos salone nebuvai?
Sveika.
Aš nuomavausi Ievoj. Likau patenkinta. Suknelė buvo balta, nepriekaištingai sutvarkyta. Priekaištų jokių neturiu, nors vienu metu irgi nerimavau, kad nenuomotų mano suknelės kitoms nuotakoms.
Sėkmės!
mano vestuves rugpjucio pabaigoje, sukneliu medziokle pradejau pries gera menesi gal ir daugiau... apvazinejau puse vilniaus salonu... ziurejau kas kur parduoda, buvau jau suplanavusi siutis suknele tilto gatveje, bet paskui persigalvojau....
nusprendziau nuomuotis nes galvoju bus maziau rupesciu.....
galvoju va dar sia savaite praeisiu kelis salonus kuriuose nebuvau ir tada jau rinksiuosi, kiekviename salone fotkinausi tai namie jau kataloga beveik turejau Nuejau i salona Santa salona, galvoju pasimatuosiu pasiziuresiu ka jie siulo, buvau nustebinta, vienas is nedaugelio salonu kuris ka rodo kataloguose ta parodo ir realybeje pasirinkimas tikrai buvo didelis, buvau nusiziurejusi graikisko stiliaus lengvai krentancia suknyje, bet kai pradejau matuotis Santoje uzsinorejau pasimatuoti viena truputeli pusta suknele isryskinancia liemeni, aisku kai pasake jos kaina galvojau nu taip.... tiek to grysiu prie pradinio varianto, bet kaip pasake jei apsisprendziate dabar padarome nuolaida... aisku as dvejojau bet seip leidausi i kompromisa ir nusiderejau net 600 lt nuo pradines kainos, jauciau kad tokios sukneles kaip tik ir norejau..... aptarnavimas tikrai man patiko, gal is pradziu man atrode kiek saltoka bet ji ismano savo darba ir tikrai moka parinkti ir parduoti savo siulomas paslaugas
o apie aplankytus salonus taip galiu pasakyti:
Elesna, aptarnavimas geras, parenka pagal tave, kainos kaikurios kandziojasi bet jei randai tinkama manau verta aisku galima ir pasidereti.
Dea MArtina - aptarnavimas tikrai geras, pasirinkimas didelis, grazios sukneles, kainos prieinamos
Kornelija - aptarnavimas geras, sukneliu kainos tikrai nedideles, pasirinkimas yra, vienas is pigiasniu salonu naujos suknytes lengvos nuoma ~ 900 lt
Sukneliu Rojus - na ka jie siulo is katalogu tai neatitinka ralybes toli grazu sunkios sukneles, na kainos aisku prieinamos naujos sukneles pardavimo kaina 800-900 lt
La Flaur - pasirinkimas yra kainos ne is mazuju
Minpi - mergaite maloni, bet pasirinkimo nelabai yra ir kainos neatitinka tikroves
Milana - aptarnavimas geras pasirinkimas na kaip ir yra, kainos nesikandzioja labai...
na apie salonus pakolkas tiek
sekmes toms kurios dar ieskosi savo sukneles
nusprendziau nuomuotis nes galvoju bus maziau rupesciu.....
galvoju va dar sia savaite praeisiu kelis salonus kuriuose nebuvau ir tada jau rinksiuosi, kiekviename salone fotkinausi tai namie jau kataloga beveik turejau Nuejau i salona Santa salona, galvoju pasimatuosiu pasiziuresiu ka jie siulo, buvau nustebinta, vienas is nedaugelio salonu kuris ka rodo kataloguose ta parodo ir realybeje pasirinkimas tikrai buvo didelis, buvau nusiziurejusi graikisko stiliaus lengvai krentancia suknyje, bet kai pradejau matuotis Santoje uzsinorejau pasimatuoti viena truputeli pusta suknele isryskinancia liemeni, aisku kai pasake jos kaina galvojau nu taip.... tiek to grysiu prie pradinio varianto, bet kaip pasake jei apsisprendziate dabar padarome nuolaida... aisku as dvejojau bet seip leidausi i kompromisa ir nusiderejau net 600 lt nuo pradines kainos, jauciau kad tokios sukneles kaip tik ir norejau..... aptarnavimas tikrai man patiko, gal is pradziu man atrode kiek saltoka bet ji ismano savo darba ir tikrai moka parinkti ir parduoti savo siulomas paslaugas
o apie aplankytus salonus taip galiu pasakyti:
Elesna, aptarnavimas geras, parenka pagal tave, kainos kaikurios kandziojasi bet jei randai tinkama manau verta aisku galima ir pasidereti.
Dea MArtina - aptarnavimas tikrai geras, pasirinkimas didelis, grazios sukneles, kainos prieinamos
Kornelija - aptarnavimas geras, sukneliu kainos tikrai nedideles, pasirinkimas yra, vienas is pigiasniu salonu naujos suknytes lengvos nuoma ~ 900 lt
Sukneliu Rojus - na ka jie siulo is katalogu tai neatitinka ralybes toli grazu sunkios sukneles, na kainos aisku prieinamos naujos sukneles pardavimo kaina 800-900 lt
La Flaur - pasirinkimas yra kainos ne is mazuju
Minpi - mergaite maloni, bet pasirinkimo nelabai yra ir kainos neatitinka tikroves
Milana - aptarnavimas geras pasirinkimas na kaip ir yra, kainos nesikandzioja labai...
na apie salonus pakolkas tiek
sekmes toms kurios dar ieskosi savo sukneles