Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelų salonai

Na kągi aplnakiau du salonus ir užsirezervavau suknutę. Dabar truputį abejoju, gal reikėjo neskubėt, bet suknelė turėjo viską, ko norėjau.
Aplnakiau Santa ir Angelo Mio.
Santa: apie saloną daug blogo skaičiau, bet su manimi bendravo maloniai. Minusas, kad nėra išankstinio užrašymo ir reikėjo palaukti valandą. Suknelės, nors sako, kad naujos atrodo padėvėtos. Gal man čia tik toks vaizdas susidarė. Pasimatavau 5 suknutes, viena iš jų patiko. Nuoma kainavo 2500 (jei imtume iš karto 2000). Gana stiprus presingas pasirašyt iš karto dėl nuomos. Bet man jų suknutės kažkokios labai trapios ir nepatvarios susirodė ir suabejojau. Pirkimo kainos nuo 4500 Lt.
Angelo Mio - užsukau nieko nesitikėdama. Aptarnauja maloniai, neperša savo nuomonės. Ir pasimatavus 5 suknutes užkibau ant savosios ir pasirašiau sutartį. Nuoma 1600 LT, pirkimas 2900 Lt. Pasirašiau nuomos suartį, leido pagalvot savaitę dėl pirkimo. Dabar labai svarstau. Noriu pirkti ir vėliau parduoti, bet bijau kad nepavyks parduot ir pinigėlių truputį gaila.
Ką Jūs manot, merginos? Kokio dydžio tikimybė bent už 1000 Lt parduot padėvėtą suknelę? Vestuvės vasaros pradžioj ir tikiuosi spėti parduot iki rudens pabaigos.

P.S. Suknelės norėjau iki pusės blauzdų, pieno baltumo, be šleifo ir blizgučių. Pasimatavus išsirinkau baltą, ilgą, su šleifu ir blizgučiais:
Lalita
Atsakyti
Sarima - http://www.supermama...p?showforum=102 čia reikia skelbimus dėti..
Arven - suknelė labai graži, manau parduosi, jei per vestuves nesuplyš ar pan smile.gif
Atsakyti
...

P.S. Suknelės norėjau iki pusės blauzdų, pieno baltumo, be šleifo ir blizgučių. Pasimatavus išsirinkau baltą, ilgą, su šleifu ir blizgučiais:
Lalita
[/quote]

Labai grazi thumbup.gif
as irgi dalinuos savo dziaugsmu 4u.gif
laukiu nesulaukiu, kada galesiu ja uzsidet wub.gif
Atsakyti
Labai reikai Jusu patarimo, kur Vilniuje arba +50 km galima surasti nebrangia iki 700 Lt vestuvine suknele nestuke.gif ? Galvoju graikisko stiliaus imti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linute*** @ 2014 03 21, 10:46)
Labai reikai Jusu patarimo, kur Vilniuje arba +50 km galima surasti nebrangia iki 700 Lt vestuvine suknele  nestuke.gif ? Galvoju graikisko stiliaus imti smile.gif

Vilniaus salonai beveik abėcėlės tvarka:

Angelo Mio
Diana
Elesna
Laiminga
Lerina
Liuksura
La fleur
La rosa
Madonna
Santa
Salonas R
Style@Fashion
Tavo diena
VAMP mados namai

Čia dar ne visi. Gal kas papildys. Kainos visur skirtingos, bet turi pati apžiūrėti siūlomas suknelės, todėl kad kiekvienai nestuke.gif yra sava suknele.
Atsakyti
QUOTE(zannaja @ 2014 03 21, 15:09)
Vilniaus salonai beveik abėcėlės tvarka:

Angelo Mio
Diana
Elesna
Laiminga
Lerina
Liuksura
La fleur
La rosa
Madonna
Santa
Salonas R
Style@Fashion
Tavo diena
VAMP mados namai

Čia dar ne visi. Gal kas papildys. Kainos visur skirtingos, bet turi pati apžiūrėti siūlomas suknelės, todėl kad kiekvienai  nestuke.gif yra sava suknele.

Papildau:
Orelli
Novirgin
Noiva
Atsakyti
Sveikos,nusipirkau suknele is salono Santa.Daug atsiliepimu prisiskaiciau,bet galiu pasakyt ne taip ten ir blogai(kam netinka aptarnavimas,siulau praeiti Kauno salonus doh.gif )
Mano situacija buvo tokia,kad radau Kaune suknele uz kurios nuoma prase 2500lt ,visai netycia pamaciau kad salonas Santa taip pat turi ta pacia suknele,pasiskambinus ir pasiteiravus suzinojau kaina 1500lt. Kainu skirtumas viliojo nuvaziuot ir apziuret ,ir visai nesigailiu,gavosi taip kad suknele visgi nusipirkau is ju uz 2000lt ax.gif tongue.gif
Jai zinot ko norit,manau kad tikrai nera ten blogai 4u.gif
Atsakyti
isadora004, labai grazi Jusu suknele smile.gif as irgi gundziausi pirkti is ten suknele, bet kol buvau LT, neturejo mano issirinkto varianto PASAKA, o uzsakyti nepasimatavus bijojau. Nusipirkau kitur suknele, visad svajojau apie ivory, bet nusipirkau balta baltutele doh.gif

Atsakyti
desrele-lt, aciu smile.gif
kiek zinau jos neipareigoja pirkeju uzsakydamos, tiesiog laukti reikia, kol suknele atvaziuos, o tada matuojies ir jei tinka imi, jei ne tai ne. Man pasiseke, kad maniske turejo vietoje smile.gif nors kai sukneles nereik ta pacia diena, tai toks variantas neblogas, nes tada nusakai, ko pati nori ir tau pasiulo.
pasidalink kokia nusipirkai?
o del spalvos, matai kaip skirtingai visgi smile.gif as tai viename salone pasimatavus balta iskart atmeciau si varianta. Isvis pries tai masciau apie sidabrine, nes kazkada buvau macius tokia nuotaka ir man patiko. Bet galiausiai issirinkau ivory. Drauge dabar irgi ieskos sukneles tai svarsto apie viena ruzavos+smelio spalvos. Aisku ten dizainerio Salaseviciaus, labai grazi, tik kad jau deveta vienakart, perparduodama dabar, bet kaina vistiek nemaza.
Atsakyti
Vilniaus salonai:

Angelo Mio
Diana
Elesna
Laiminga
Lerina
Liuksura
La fleur
La rosa
Madonna
Santa
Salonas R
Style@Fashion
Tavo diena
VAMP mados namai
Orelli
Novirgin
Noiva

Ar tai visi jau?
Kažkaip niekas nerašo savo įspudžių apie salonų lankymą.
Ar niekas neieško jau suknelių?
Butų įdomų sužinoti kuo daugiau informacijos.
smile.gif

Atsakyti
Beje, anksčiau rašiau, kad svarstau pirkti ar nuomotis, tai pasirinkau nuomą. Tiesiog bus mažiau rūpesčių dėl valymo ir pardavimo. Vis viena neplanavau suknelės pasilikti.
Pasižiūrėjau, kad valymas prisidėtų 200-300 Lt, dar jei reiktų taisyti. Viskas tas užimtų laiko, pastangų ir dar neaišku ar parduotum.
Žodžiu, pasirinkau nuomą. Žiūrėsiu, ar nesigailėsiu dėl to, nes suknelę matuosiuosi vėl likus 2 savaitėm iki vestuvių.
Atsakyti
O ss dar pridursiu: Mon Cheri sukneliu salonas
Atsakyti