Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelų salonai

QUOTE(broge1989 @ 2013 12 05, 12:13)
Sveikos,

O nera tokios paslaugos, kad jums niekur nereikia vaziuoti, atvaziuojat i viena vieta tarkim kazkoki salona, ir ten buna visos sukneles is visokiu salonu, parinktos pagal jusu norus, kuno tipa. ir niekur nereiktu blaskytis, ieskoti, rekomenduoti ir pans. keli susitikimai, keli pamatavimai ir fsio ?

abejoju biggrin.gif salonai tikrai nesutiks savo sukneliu tampyti is vienos vietos i kita del pasimatavimu smile.gif manau teks pavazinet ir pasiieskoti wink.gif
Atsakyti
Merginos, norėčiau pasiklausti gal teko kam nors siųti suknele Orelli salone ar taip atsiliepimų girdėjote??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JogileRut @ 2014 01 08, 15:43)
abejoju biggrin.gif salonai tikrai nesutiks savo sukneliu tampyti is vienos vietos i kita del pasimatavimu smile.gif manau teks pavazinet ir pasiieskoti wink.gif

tikrai jie ir taip klientų turi, jei nori visus salonus vienoj vietoj aplankyti tai reiks apsilankyt parodoj mūsų vestuvės
Atsakyti
Nuomavausi salone Elesna, puikus aptarnavimas, likau viskuom patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglytia @ 2014 01 10, 23:48)
o, ir mane domina šis klausimas! smile.gif

Ir mane domina šis salonas, tik tiesa proginė suknelė 4u.gif
Atsakyti
Pradėjau savo paieškas šeštadienį.
Laiko daug neturėjau, tad aplankiau tik 2 salonas pradžiai, įsivažiuoti smile.gif

Pirmas buvo Pronuptia (Širdelė mano), Basanavičiaus gatvėj.
Nebuvau užsirašius iš anksto, tai buvo toji "iš gatvės" smile.gif
Pasitiko moteris, labai maloniai, su šypsena. Pasakiau savo biudžetą, pradėjo rodyti sukneles. Labai paslaugi, patarianti, aiškiai viską papasakojo.
Kainos prasideda nuo 800 LT (nuomos). Naujos kolekcijos man net nerodė, nes pagal mano išmatavimus reikėtų kiekvieną suknelę trumpinti, siaurint, platint, todėl jos man tik nebent pardavimui būtų, o jų kaina nuo 2500 LT. Nauja kolekcja atvežta sausio mėnesį, dar gaus papildymą gegužės pradžioj.
Suknelės ne per baisiausios, kaina tikrai atitinka 800-900 LT. Baltos, nepajuodosios smile.gif
Pirktis ar nuomotis net negalvojau, tik norėjau pasimatuoti fasonus. Pasiėmiau vizitinę ir išėjom.
Aptarnavimas tikrai pliusas, sukneles šiap šiaip, bet visų aiškų nežiūrėjau, kaip pirmas įpūdis neblogai smile.gif

Antras buvo šalia esantis LaRosa.
Irgi nebuvau išanskto užsiregistravus, todėl teko laukti, kol pasimatuos mergaitė, kuri buvo užsiregistravus smile.gif
Labai paslaugi mergaitė pasiūlė pavartyt žurnalus, parodė kokių suknių turi mano skonio.
Kainos nuomos nuo 1500 LT, pirkti 1000 LT brangiau.
Laukiau gal 15 minučiu, šnekėjausi ir tariausi su panele, bet taip ir nepasimatavaum, todėl geriau gal užsakyti laiką iš anksto.
suknelės kiek mačiau ganėtinai įspūdingos. Naują kolekciją irgi turi, jeigu norite, užsako ir iš katalogo. Naujos kolekcijos nuoma apie 2000 LT.
Aptarnavimas tikrai geras, pataria, išklauso, pasiūlo, kainos man truputuką kandžiojosi smile.gif

Kol kas tiek.
Atsakyti

i 
Reklama forume draudžiama.
Atsakyti
Pagaliau ir as issirinkau savo suknele! Radau Mon Cheri salone Vilniuje, viena is savo favoriciu. Tikiuosi viskas eis sklandziai. Aptarnaujanti moteris pasirode draugiska, patarianti. Atvaziavau antra karta ir nusprendziau daugiau nieko neieskoti, nes aplankiau gal 6 salonus ( jei ne daugiau ), bet nieko panasaus neradau, tik Santoje, bet ten jau kita kalba. Beje, gal kas is norinciu merginu nori isigyti 30 Proc. nuolaida uz 30 Lt verte Santa salone nuolaida vestuvinei suknelei? Kupono galiojimo laikas iki Vasario 28 d. pati nepasinaudojau, bet gal kam pravers thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rodnaja @ 2013 02 08, 00:13)
Nusprendziau ir as pasidalinti ispudziais! Ieskojau intensiviai vestuvines sukneles apvaziavau kiek zinojau salonu vilniuje bet labai nusiviliau, visur labai panasios sukneles (o labai norejau issiskirti is visu!) smile.gif,o jeigu kazkas ir patinka tai iskart  kaina kosmine, ir netycia pamaciau salia savo namu salona,kai paskui paaskejo kad jis atsidare gal pries pora savaiciu. LABAI Malonus aptarnavimas, Kainos prieinamos TIKRAI, BET Jie tik parduoda sukneles! kaina tokia pat kaip ir isnuomot, tik sukneles visai isskirtines nei visuose salonuose. Dar maciau kad yra ir vakariniu sukneliu. Salonas randasi Juozapavičiaus g. 9A, Le Rina. TIKRAI NEPASIGAILESIT!!!

Pernai, kai ruošiausi savo vestuvėms, taip pat intensyviai ieškojau suknelės Vilniuje. Pradžioje apėjau populiariausius nuomos salonus, kad įsitikinčiau, kas tinka, ko noriu ir pan. Kiekviename salone radau po vieną-kitą labai man tinkantį variantą, tačiau vis dar man kažko trūko ax.gif Šiaip iš visų aplankytų nuomos salonų, įspūdį paliko Salonas R (Žvėryne). Jau lyg ir buvau apsisprendusi nuomuotis ten, tačiau kai perskaičiau šios merginos komentarą apie saloną Le Rina, nutariau dar aplankyti ir jį. Nors tiesą sakant šį komentarą įvertinau kaip reklamą smile.gif
Taigi, salonas paliko tikrai didelį įspūdį, suknelės visai kitokios, nei nuomos salonuose, daug tokių lengvai krentančių, iš tiulio ir pan. Na, ir ką, išsirinkau suknelę būtent šiame salone thumbup.gif
Taip, sukneles jie parduoda, tačiau kaina man gavosi panašiai ta pati pirkti ar nuomotis. Taip pat, nėra taip, kad ateini, pasimatuoji, randi savo dydį ir perki. Bent jau man buvo taip, kad išsirinkau jau tą svajonių suknelę, tuomet mane išmatavo (krūtinės, klubų, liemens apimtis) ir užsakė, kad pasiūtų tokią suknelę pagal būtent mano išmatavimus. Laukiau panašiai mėnesį, tuomet prieš pat vestuves dar kartą atvykusi pasimatavau, aišku per organizacinius rūpestėlius svoris ir apimtys kiek pamažėjo, todėl dar siuvėja pataisė suknelę pagal jau tuo metu buvusius mano matmenis, po to dar pasimatavau ir jau gražą, išlygintą suknelę parsivežiau namo thumbup.gif
Tikrai rekomenduoju apsilankyti šiame salone thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliene24 @ 2014 02 03, 21:38)
Pernai, kai ruošiausi savo vestuvėms, taip pat intensyviai ieškojau suknelės Vilniuje. Pradžioje apėjau populiariausius nuomos salonus, kad įsitikinčiau, kas tinka, ko noriu ir pan. Kiekviename salone radau po vieną-kitą labai man tinkantį variantą, tačiau vis dar man kažko trūko  ax.gif  Šiaip iš visų aplankytų nuomos salonų, įspūdį paliko Salonas R (Žvėryne). Jau lyg ir buvau apsisprendusi nuomuotis ten, tačiau kai perskaičiau šios merginos komentarą apie saloną Le Rina, nutariau dar aplankyti ir jį. Nors tiesą sakant šį komentarą įvertinau kaip reklamą  smile.gif
Taigi, salonas paliko tikrai didelį įspūdį, suknelės visai kitokios, nei nuomos salonuose, daug tokių lengvai krentančių, iš tiulio ir pan. Na, ir ką, išsirinkau suknelę būtent šiame salone  thumbup.gif
Taip, sukneles jie parduoda, tačiau kaina man gavosi panašiai ta pati pirkti ar nuomotis. Taip pat, nėra taip, kad ateini, pasimatuoji, randi savo dydį ir perki. Bent jau man buvo taip, kad išsirinkau jau tą svajonių suknelę, tuomet mane išmatavo (krūtinės, klubų, liemens apimtis) ir užsakė, kad pasiūtų tokią suknelę pagal būtent mano išmatavimus. Laukiau panašiai mėnesį, tuomet prieš pat vestuves dar kartą atvykusi pasimatavau, aišku per organizacinius rūpestėlius svoris ir apimtys kiek pamažėjo, todėl dar siuvėja pataisė suknelę pagal jau tuo metu buvusius mano matmenis, po to dar pasimatavau ir jau gražą, išlygintą suknelę parsivežiau namo  thumbup.gif
Tikrai rekomenduoju apsilankyti šiame salone  thumbup.gif

Le Rina salone pirkimo kainos tikrai yra kaip nuomos, bet deja, vis tik ten nieko neissirinkau ( jei nematyciau savo norimos favorites, tai manau tikrai kazka ten rasciau ). Taip ir man sake, kad per menesi pasiuna.
Atsakyti
Merginos, nu siaubas! !!as tiesiog zodziu neturiu! Nesilankykite SANTA salone! Aptarnavimas labai zemo lygio, dirbanti mergina chame, elgiasi negraziai. Maza aptarnavimo, ji dar ir meluoja apie sukneliu kainas! Kas kart tos pacios sukneles kaina keiciasi. Dar isspausdinsiu musu susirasynejima, as buvau soke! pakomenyokite Jus prasau!

Me
To info@nuotaka.com
Laba diena,

Siandien skambinau teiravausi apie Liceria sukneles nuomos mokesti? Tai siunciu nuotrauka, kad patikslintumet kaina.
Dekui.

info@nuotaka.com
To Me
Jan 31 at 7:40 PM
sveiki,jos kaina 2200 litu

Me
To info@nuotaka.com
Today at 10:54 AM
Puiku, man ja siule isnuomuoti su 30 proc nuolaidu kuponu uz 2000 Lt, dirbat jus puikiai! kitu zodziu neturiu. Gerai, kad ta egle nesugebejo jos ipirsti, o as kaip protingas vartotojas nusprendziau patikrinti jus. Ji tikino, kad sukneles nuoma yra 2900 Lt!
Aciu uz toki aptarnavima. Tik del to internete milijonas neigiamu komentaru apie santa salona. Gaila, kad tokios grazios sukneles yra pas jus. Sekmes

info@nuotaka.com
To Me
Today at 12:53 PM
cirkas,tikrinkite savo busime vyra ar jis neturi kitos ir dar ko gero
jums tiktu suknele is gariunu verslo parko

Me
To info@nuotaka.com
Today at 1:09 PM
Aciu Dievui, vyras tai geriausias ir kitos tikrai neturi smile.gif
Gariunuose nesilankau ir nezinau kas tai yra. Isnuomojau uz ta pacia 2000 Lt suma Pronovias suknele ir esu labiau patenkinta aptarnavimu

salono SANTA savininke EGLE KYBARTIENE
To Me
Today at 1:57 PM
issinomavai ne orginala ir tris kartus nusispjauk ir eik mokintis blynu
kepti vyrui ha ha
Pagarbiai salonas SANTA
Vilnius,Pamenkalnio-19
www.nuotaka.com
tel.867135775

ZMONES, KAS JAI DAROSI!!!!!!!!!?????

Atsakyti
Merginos, nebukite naivios!!! doh.gif

Jau tiek cia yra neigiamu atsiliepumu apue ta SANTA salona, o jus vis tiek ten einate... O paskui skundziates del ju chamizmo ir pan. doh.gif
Tai apsaugokite save is anksto, ir nervu savo pagailekite - tiesiog ten neikite!!! Nebent, aisku, norisi kazkur emocijas islieti... ax.gif

As, kai ieskojau savo sukneles, kai paskaiciau apie ta SANTA, tai tas salonas iskart buvo isbrauktas is mano saraso lankytinu salonu. Ir viskas, ramu wink.gif

Tad, linkiu ir jums to! Yra tikrai ne vienas puikus salonas Vilniuje, kur ir kainos prieinamos, ir sukneles grazios ir tvarkingos, ir aptarnavimas puikuis! Juk tada ir sau bus daug ramiau, kad TA diena tikrai viskas bus gerai su issirinkta suknele wink.gif

Sekmes Jums! 4u.gif
Atsakyti