Pradėjau savo paieškas šeštadienį.
Laiko daug neturėjau, tad aplankiau tik 2 salonas pradžiai, įsivažiuoti
Pirmas buvo
Pronuptia (Širdelė mano), Basanavičiaus gatvėj.
Nebuvau užsirašius iš anksto, tai buvo toji "iš gatvės"
Pasitiko moteris, labai maloniai, su šypsena. Pasakiau savo biudžetą, pradėjo rodyti sukneles. Labai paslaugi, patarianti, aiškiai viską papasakojo.
Kainos prasideda nuo 800 LT (nuomos). Naujos kolekcijos man net nerodė, nes pagal mano išmatavimus reikėtų kiekvieną suknelę trumpinti, siaurint, platint, todėl jos man tik nebent pardavimui būtų, o jų kaina nuo 2500 LT. Nauja kolekcja atvežta sausio mėnesį, dar gaus papildymą gegužės pradžioj.
Suknelės ne per baisiausios, kaina tikrai atitinka 800-900 LT. Baltos, nepajuodosios
Pirktis ar nuomotis net negalvojau, tik norėjau pasimatuoti fasonus. Pasiėmiau vizitinę ir išėjom.
Aptarnavimas tikrai pliusas, sukneles šiap šiaip, bet visų aiškų nežiūrėjau, kaip pirmas įpūdis neblogai
Antras buvo šalia esantis
LaRosa.
Irgi nebuvau išanskto užsiregistravus, todėl teko laukti, kol pasimatuos mergaitė, kuri buvo užsiregistravus
Labai paslaugi mergaitė pasiūlė pavartyt žurnalus, parodė kokių suknių turi mano skonio.
Kainos nuomos nuo 1500 LT, pirkti 1000 LT brangiau.
Laukiau gal 15 minučiu, šnekėjausi ir tariausi su panele, bet taip ir nepasimatavaum, todėl geriau gal užsakyti laiką iš anksto.
suknelės kiek mačiau ganėtinai įspūdingos. Naują kolekciją irgi turi, jeigu norite, užsako ir iš katalogo. Naujos kolekcijos nuoma apie 2000 LT.
Aptarnavimas tikrai geras, pataria, išklauso, pasiūlo, kainos man truputuką kandžiojosi
Kol kas tiek.